Prodisao covjek kad je napustio Aingea.
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Lijepo sam rekao prokletstvo ugovora. Isto kao i kod Kembe.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Jos se drzi mit o Allstar Cousinsu u GSW tugo mojarudy91 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 03:12Pored Stepha i Kdija bili su jos tu i allstarovi Klay, Greenn, Cousins u zadnjoj sezoni Kdija, dakle zbog tog nije moglo, nisi zar zaboravio da su imali 4 allstara, na kraju krajeva i tvoj Denver ima 2 allstara, i zasto Jokic ne bi mogao biti ako budu top 2 tima na zapadu, drugi par opanaka je sto ce te jedva uci u playoff pa zato nece mociJHam je napisao/la: ↑11 jan 2021, 23:04Tako sto se ovde pisalo kako KD i Curry ne mogu biti u MVp utrci upravo iz tog istog razloga, kako odjednom sad moze Lebron i AD?bombaysaphire je napisao/la: ↑11 jan 2021, 21:32
Samo ti odgovori @filip13 , pa neka je moje prošlo .
Htio si da ispadneš pametan , da opleteš po LeBronu kao što stalno radiš , kada ti je čovjek odgovorio i zakucao te onda ignor ...
Odgovori čovjeku kako Jordan sa Pipenom kao TOP 5 igrača tada može biti MVP , a LeBron sa Davisom ne može ?
Hvala unaprijed![]()
losiji od KD i Currya pa moze, ili?

Prica je bila ne moze jedan ako je i drugi u utrci za MVPa, niko nije spominjao ostatak ekipe, tako da LBJ i AD ne bi trebali mocix dok ja ne vidim Murraya na onoj KIA MVP Ladder

- akisarajevo92
- Kontakt:
Kyrie Irving has supposedly been partying it up in Toronto alongside Drake.
Don't believe the hype.
Ovog Irvinga treba nogom nabiti i neka negdje drugo igrati... Ljudi ga placaju samo tako i on ode i nema ga 10 dana.
Znaci Brooklyn propala i ova sezona
Znaci Brooklyn propala i ova sezona
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- TheTruth34
- Kontakt:
Kakav rtd, Rodman style.
Jbg ima i krivice Brooklyna, izgleda da su oni njemu sve dopustili i ovaj maksimalno to koristi
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
-
- Kontakt:
Kakva je situacija sa ravnozemljašom , ima l' kadulje dovoljno ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
I liga sebi dopusta ovo sa Irvingom. Lik je psihopata, treba njega na psihijatriju prvo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sto rece Edin Avdic neku noc, niko nije bolje situaciju s njim opisao. Kaze, imas takav skill koji mozda niko nije imao u historiji lige, s loptom radi stvari koje drugi igraci ne mogu zamisliti, osvojio si cak i NBA prsten, a niko ne prica o tvom kosarkaskom umijecu. Eh za to se fakat treba potruditi.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Reče Durant da ga support 100%
Napraviti kokice i čekati rasprave ako je ovo istina.
Napraviti kokice i čekati rasprave ako je ovo istina.
-
- Kontakt:
Kadulja loša i nikakva ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Rijesili momci sami sebi dohakat kad im vec na istoku niko ne moze parirat.
BuffonGigi je napisao/la: ↑12 jan 2021, 10:04Sto rece Edin Avdic neku noc, niko nije bolje situaciju s njim opisao. Kaze, imas takav skill koji mozda niko nije imao u historiji lige, s loptom radi stvari koje drugi igraci ne mogu zamisliti, osvojio si cak i NBA prsten, a niko ne prica o tvom kosarkaskom umijecu. Eh za to se fakat treba potruditi.

Jesu li to iznenadjeni ljudi sto je Irving covjek na svoju ruku?
Da bi nesto uradili u ovoj ligi nije dosta imati samo kosarkasko umijece, nego i adekvatan mentalni sklop. Dovesti u istu ekipu Irvinga ravnozemljasa i Duranta, koji pati od toga da pravi lazne profile na twitteru da bi sebe branio, je sa kosarkaskog aspekta odlican potez, ali sa mentalnog pucanj u koljeno.
Da bi nesto uradili u ovoj ligi nije dosta imati samo kosarkasko umijece, nego i adekvatan mentalni sklop. Dovesti u istu ekipu Irvinga ravnozemljasa i Duranta, koji pati od toga da pravi lazne profile na twitteru da bi sebe branio, je sa kosarkaskog aspekta odlican potez, ali sa mentalnog pucanj u koljeno.
Ma budala ziva. Za sve dosadasnje glupost sam pokusao naci kakva opravdanja ali sad vec postaje ozbiljno.bombaysaphire je napisao/la: ↑12 jan 2021, 09:59Kakva je situacija sa ravnozemljašom , ima l' kadulje dovoljno ?
Zao mi Nasha, sa kakvom budalom mora da radi.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
dscile je napisao/la: ↑12 jan 2021, 10:35Jesu li to iznenadjeni ljudi sto je Irving covjek na svoju ruku?

-
- Kontakt:
Ma otjerati budalu , ovo je pišanje po klubu , treneru i saigračimaBassha je napisao/la: ↑12 jan 2021, 10:37Ma budala ziva. Za sve dosadasnje glupost sam pokusao naci kakva opravdanja ali sad vec postaje ozbiljno.bombaysaphire je napisao/la: ↑12 jan 2021, 09:59Kakva je situacija sa ravnozemljašom , ima l' kadulje dovoljno ?
Zao mi Nasha, sa kakvom budalom mora da radi.

Finu ekipu imaju i bez njega , i neće im niko kvariti atmosferu .
Sve mi se vise svidja idea trejda Harden - Irving, ali tesko da ce se to desitbombaysaphire je napisao/la: ↑12 jan 2021, 10:42Ma otjerati budalu , ovo je pišanje po klubu , treneru i saigračimaBassha je napisao/la: ↑12 jan 2021, 10:37Ma budala ziva. Za sve dosadasnje glupost sam pokusao naci kakva opravdanja ali sad vec postaje ozbiljno.bombaysaphire je napisao/la: ↑12 jan 2021, 09:59
Kakva je situacija sa ravnozemljašom , ima l' kadulje dovoljno ?
Zao mi Nasha, sa kakvom budalom mora da radi.![]()
Finu ekipu imaju i bez njega , i neće im niko kvariti atmosferu .
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.