Kao prvo nije bacio maskicu na fana nego je samo bacio maskicu iz ljutnje. Da si ikad igrao fudbala ili basketa znao bi kako se čovjek može iznervirat kada ga ne ide pa u trenu uradi nešto što ne bi htio. Logično da tu u video nisu stavili nastavak gdje se otišao izvinit kad je vidio da je nekog pogodio. Koliko ste smiješni u svojoj mržnji da i ne vidite koliko se sramotite.
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Tako sto se ovde pisalo kako KD i Curry ne mogu biti u MVp utrci upravo iz tog istog razloga, kako odjednom sad moze Lebron i AD?bombaysaphire je napisao/la: ↑11 jan 2021, 21:32Samo ti odgovori @filip13 , pa neka je moje prošlo .
Htio si da ispadneš pametan , da opleteš po LeBronu kao što stalno radiš , kada ti je čovjek odgovorio i zakucao te onda ignor ...
Odgovori čovjeku kako Jordan sa Pipenom kao TOP 5 igrača tada može biti MVP , a LeBron sa Davisom ne može ?
Hvala unaprijed![]()

- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ni sekunde mi nije bila namjera da osporim njegov skill i talenat. Nevjerovatan je kad mu se igra, i tu leži sav problem, što mu se haman pravo rijetko igra i što stvara probleme treneru i saigračima i loš je za svlačionicu.
Kao navijaču, il' bolje reć simpatizeru Bostona, siguran sam da je za klub bolja opcija Kemba nego on, ma koliko talentovan bio. Tačno je da se naoštrio protiv Bostona i izdominirao, ali valjda je neki kontinuitet bitniji za klub nego povremeni bljesak.
Kao navijaču, il' bolje reć simpatizeru Bostona, siguran sam da je za klub bolja opcija Kemba nego on, ma koliko talentovan bio. Tačno je da se naoštrio protiv Bostona i izdominirao, ali valjda je neki kontinuitet bitniji za klub nego povremeni bljesak.
Kyrie ima load management...
Kupusnjača je bot, taman mislis nema vise gluposti, sve je potrosio, ali ipak kao ptica Fenix uvijek iznova dođe sa nekim glupostimabombaysaphire je napisao/la: ↑11 jan 2021, 21:32Samo ti odgovori @filip13 , pa neka je moje prošlo .
Htio si da ispadneš pametan , da opleteš po LeBronu kao što stalno radiš , kada ti je čovjek odgovorio i zakucao te onda ignor ...
Odgovori čovjeku kako Jordan sa Pipenom kao TOP 5 igrača tada može biti MVP , a LeBron sa Davisom ne može ?
Hvala unaprijed![]()
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
-
- Kontakt:
Koliko smo mi smiješni u svojoj mržnji , toliko si ti smiješan u svojoj ljubavi prema njemu .Biscione je napisao/la: ↑11 jan 2021, 23:03Kao prvo nije bacio maskicu na fana nego je samo bacio maskicu iz ljutnje. Da si ikad igrao fudbala ili basketa znao bi kako se čovjek može iznervirat kada ga ne ide pa u trenu uradi nešto što ne bi htio. Logično da tu u video nisu stavili nastavak gdje se otišao izvinit kad je vidio da je nekog pogodio. Koliko ste smiješni u svojoj mržnji da i ne vidite koliko se sramotite.
Logično je da nisi ni pogledao video , jer u videu što sam postavio baš se vidi da je išao da se izvini , jer je postao svijestan da bi mogao biti kažnjen što je pogodio navijača , pametan potez priznajem . Da nisi gledao kakav drugi video , ili ne vjeruješ svojim očima ?

Kako možeš porediti basket mene ili tebe i jednog NBA profesionalca koji igra NBA finale koji igra meč za prsten ?
Slično kao i Đoković na US Openu , nije htio namjerno da pogodi sudiju ali eto desilo se ...
Pogledaj video , pogodio je navijača ne znam kako to i dalje opravdavaš ? Poenta je da to ne radi fin momak .
Pogledaj i ovaj video , da li je ovo fin momak ?
Bome ispade da se ti sramotiš , jer iz tolike ljubavi prema Curryu ne vjeruješ svojim očima . To je pomalo zabrinjavajuće .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Svaki čovjek u životu ima faze kada "pukne" u nekim trenucima.
Smiješno da mu ne mogu naći ništa pa ovakve videe stavljaju, pa svakom igraču to možeš nać a neki to rade u svakoj drugoj utakmici.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
Ti si se prvi javio i mene vrijeđao da sam dno od čovjeka , ja tebe nisam . Onda sam ti postavio činjenice gdje se vidi da nije fin kao što ti pišeš .
Fin je po meni Gordon Hayward , eto on je meni primjer finoće . Pošto pišeš da svakome igraču možeš naći situacije kao kod Currya , nađi pa postavi .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Vucevic igra simultanku protiv Bucksa trenutno
- Felixians4
- Kontakt:
Pored Stepha i Kdija bili su jos tu i allstarovi Klay, Greenn, Cousins u zadnjoj sezoni Kdija, dakle zbog tog nije moglo, nisi zar zaboravio da su imali 4 allstara, na kraju krajeva i tvoj Denver ima 2 allstara, i zasto Jokic ne bi mogao biti ako budu top 2 tima na zapadu, drugi par opanaka je sto ce te jedva uci u playoff pa zato nece mociJHam je napisao/la: ↑11 jan 2021, 23:04Tako sto se ovde pisalo kako KD i Curry ne mogu biti u MVp utrci upravo iz tog istog razloga, kako odjednom sad moze Lebron i AD?bombaysaphire je napisao/la: ↑11 jan 2021, 21:32Samo ti odgovori @filip13 , pa neka je moje prošlo .
Hvala unaprijed![]()
losiji od KD i Currya pa moze, ili?
Zato to što pišeš o njemu mi je bolesno i degutantno za čitat, ima hrpa igrača koje ne volim ali ne mrzim nijednog od njih da tako pišem o njima, šta imam mrzit nekog koga nisam lično upoznao, zato mi tvoje ponašanje bolesno. Ili vam je Steph usadio neke baš velike komplekse al u tom slučaju ne biste trebali osporavat igračke kvalitete takvom igraču jer onda djelujete smiješni.bombaysaphire je napisao/la: ↑12 jan 2021, 00:01Ti si se prvi javio i mene vrijeđao da sam dno od čovjeka , ja tebe nisam . Onda sam ti postavio činjenice gdje se vidi da nije fin kao što ti pišeš .
Osporavati mvp lige i trostrukom šampionu mogu samo košarkaške neznalice. Čovjek će biti i broj 1 sa najviše pogođenih troji u historiji lige. Kao da je Oubre u pitanju a ne Steph.
Zar ovog lika ne bi trebalo da kazni i NBA liga, pored kazne od kluba i umanjenja plate?
Koliko se sjećam, nekad je NBA kažnjavala za namjerno odmaranje igrača, pa su klubovi počeli da izmišljaju povrede da bi to pokrili.
A ovdje samo odgovor: nema ga.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ma jel li? Ko ce vama svima ugoditi? Znaci nismo pravi i nisam pravi! Kada banujemo nekog za psovke, drvlje i kamenje na moderaciju. Kada ne banujemo opet ne valjam(o). Kada upozorim i skrenem paznju onda da dosadan a i ne doprinosim radu foruma... Uhhhhh...
Ovaj dio foruma mozda i najbolje radi i najmanje problema ima.
Sa druge strane, mozda si u pravu. Mozda bi neko drugi bio pravi, bolji i brzi...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Cuj zbog zvaljonja banovati.
Nekima kao da je Stephanie kakav rod koliko je brane.
Hayward pokazuje klasu. Da ga je Boston zadrzao mogli su daleko.

Nekima kao da je Stephanie kakav rod koliko je brane.
Hayward pokazuje klasu. Da ga je Boston zadrzao mogli su daleko.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.