AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Maldini junior je ogroman talenat, skoro su to i neki igrači Milana izjavili u onom live ispitivanju na Instagramu čini mi se. A možda su to govorili da se malo uvuku Paolu.
Simakan, 4 sedmice OUT, povrijedio se. Dakle sad cemo vidjeti sta ce Maldini i drustvo skontati.
Simakan, 4 sedmice OUT, povrijedio se. Dakle sad cemo vidjeti sta ce Maldini i drustvo skontati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Koliko je nogomet napredovao u nekim stvarima toliko je i nazadovao..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Sta bi dao da ponovo mogu Seedorfa gledati. Strasan igrac.OldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2021, 22:34Koliko je nogomet napredovao u nekim stvarima toliko je i nazadovao..
- OldFashioned
- Kontakt:
Uvijek izgledao kao da mu je lijeno potrčati a kad primi loptu ne može mu je niko živ uzeti.meepo je napisao/la: ↑11 jan 2021, 22:38Sta bi dao da ponovo mogu Seedorfa gledati. Strasan igrac.OldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2021, 22:34Koliko je nogomet napredovao u nekim stvarima toliko je i nazadovao..
I dan danas ima tijelo kojem bi pozavidili mnogi nogometaši.
Rino i Ambro

Čak je i Ronaldo koji važi za dajvera ovdje izgledao kao muškarčina.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Beduin
- Kontakt:
Veron onako na prvu, bilo je tih igraca u to doba.OldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2021, 21:45Da, mislim da je on sa tom forom i krenuo, a isto je radio (ne u svim utakmicama) koliko me sjećanje služi i Totti.
Nego, obradujte nas da je i Conti 100% otisao. Napokon da imamo Upravu koja se rjesava viska igraca i otpada uz neka obestecenja, a ne cekanje da ugovor istekne.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- OldFashioned
- Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑11 jan 2021, 22:53Veron onako na prvu, bilo je tih igraca u to doba.OldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2021, 21:45Da, mislim da je on sa tom forom i krenuo, a isto je radio (ne u svim utakmicama) koliko me sjećanje služi i Totti.
Nego, obradujte nas da je i Conti 100% otisao. Napokon da imamo Upravu koja se rjesava viska igraca i otpada uz neka obestecenja, a ne cekanje da ugovor istekne.

Hah', ma i ja se nadam što prije.
Malo me iritira što mi zadnju cijelu deceniju nismo u stanju prodati igrača za poštene pare.
Brate mili koja komedija, toliko ganjaš igrača i on se povrijedi baš sad. 
Ili će mu sniziti cijenu ili još vjerovatnije, neće ni doći do transfera jer nema smisla uzimati povrijeđenog igrača. Mjesec dana možda nije puno, ali pri ovakvom ritmu jest jer bi propustio preko desetak utakmica.
Mada i dalje smatram da defanzivac uopšte nije prioritet, bar ne u ovom januarskom merkatu. Ništa hitno što ne može sačekati ljeto.

Ili će mu sniziti cijenu ili još vjerovatnije, neće ni doći do transfera jer nema smisla uzimati povrijeđenog igrača. Mjesec dana možda nije puno, ali pri ovakvom ritmu jest jer bi propustio preko desetak utakmica.
Mada i dalje smatram da defanzivac uopšte nije prioritet, bar ne u ovom januarskom merkatu. Ništa hitno što ne može sačekati ljeto.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
De nemoj zezat? Koji smo pehovi ove sezone da i igrace koje pratimo su se poceli povredjivati, bjezace ljudi od nas kao i kad smo lose igrali i bili kanta u ligi.Romagnoli13 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 22:28
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- nextterrain
- Kontakt:
Conti je skoro pa rijesena stvar, posudba na dvije godine i obavezan otkup za 7M ( aktivira se ukoliko ispuni odredjen broj utakmica )
Milan je poslao poboljsanu ponudu za Simkana, ali nije jos dobio odgovor. Vidjet cemo :mrgreen:
Volio bih jos nekog veznjaka, ukoliko Meite dodje, to je odlicno i Thauvina odmah na zimu i prodati Castilleja iako mi je drag jer voli Milan i trudi se nenormalno na terenu, ali Thauvin je bolji igrač za klasu
Milan je poslao poboljsanu ponudu za Simkana, ali nije jos dobio odgovor. Vidjet cemo :mrgreen:
Volio bih jos nekog veznjaka, ukoliko Meite dodje, to je odlicno i Thauvina odmah na zimu i prodati Castilleja iako mi je drag jer voli Milan i trudi se nenormalno na terenu, ali Thauvin je bolji igrač za klasu
Simakan’s entourage denies the player’s injury that is reported by some French outlets
Ipak samo lažna uzbuna. Ništa, idemo dalje sa pregovaranjima.
Ipak samo lažna uzbuna. Ništa, idemo dalje sa pregovaranjima.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne trzajte me bez razloga 
Simakan momčina i po, od dobrih kućA...
Nemoj previše čekati Paolo.

Simakan momčina i po, od dobrih kućA...
Nemoj previše čekati Paolo.
Navodno je dogovoreno produženje Donnaruminog ugovora 7 miliona godisnje za njega i 850 k za brata. Ako se Milan ne plasira u LP moze ici za 35-40 miliona eura.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sad je ipak priča da nije povrijeđen već ne želi više da igra za Strasbourg.Beduin je napisao/la: ↑11 jan 2021, 22:56De nemoj zezat? Koji smo pehovi ove sezone da i igrace koje pratimo su se poceli povredjivati, bjezace ljudi od nas kao i kad smo lose igrali i bili kanta u ligi.Romagnoli13 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 22:28
Simakan, 4 sedmice OUT, povrijedio se. Dakle sad cemo vidjeti sta ce Maldini i drustvo skontati.![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mislim da nema ništa od klauzule, jer upravo to je i bila kočnica u pregovorima, Raiola je bio za tu stavku u ugovoru a Maldini nije htio da čuje za to. Tako da sumnjam u to. A i da ima klauzula, Milan će skoro pa sigurno igrati LPa naredne sezone.
- nextterrain
- Kontakt:
Gledaju da dovedu Svanberga iz Bologne za iducu sezonu. Meni je pravo podcijenjen igrač koji bi bio zamjena za Kessiea, ukoliko Meiteia ne otkupimo ili dovedemo.
Spominje se i Tomori umjesto Simkana, naravno ukoliko propadne transfer drugoga
Spominje se i Tomori umjesto Simkana, naravno ukoliko propadne transfer drugoga
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma samo da bude sve po planu i da bude nakon dugo vremena potpuno zdrav tim najkasnije protiv Atalante. Tp je najbitnije. Te da se završe 2-3 neophodna transfera i kasnije svim silama ući u zadnju trećinu sezone.
Al zanimljivo je ljetos kad se Simakan prvi put spominjao kao opcija nije se puno znalo o njemu,a sad su za njega interes pokazali RBL,Dortmund i Gladbah. Mokanda je izgleda nas najveci dobitak.
close enough 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
To je po naski,ne trazite dlaku u jajetu znate o kome se radi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.