Ima Sejo Brajlović nek im kurban za nafaku zakolje.
PL prepucavanja
Re: PL prepucavanja
To je ocekivana ironija, sve ok, i ja bih mozda isto tako.
Dio kulture zivljenja kod nas, koji volimo i zivimo fudbal, je neshvatljiv tv fanovima. Zato ti ovu ironiju ne uzimam za zlo. Nek si nesto napisao.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ma yebo nasu ligu, ko to jos prati?Steven11 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 21:14To je ocekivana ironija, sve ok, i ja bih mozda isto tako.
Dio kulture zivljenja kod nas, koji volimo i zivimo fudbal, je neshvatljiv tv fanovima. Zato ti ovu ironiju ne uzimam za zlo. Nek si nesto napisao.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Jel se ovo gasi Zeljo vol.1847?
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Nema to veze sa TV-om.Steven11 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 21:14To je ocekivana ironija, sve ok, i ja bih mozda isto tako.
Normalnim ljudima raspoloženje diže kad dobiju neke pare, povale neku žensku, odu negdje na more, na planinu itd.
Tebi raspoloženje diže neki problemi i dugovi u nekakvom klubu gdje šutaju loptu

Al hvala ti što mi ne uzimaš za zlo

Yebi him majku Lendricu, nezasluzuju te.
Nije da nisu štrumfovi , bili takvi do skora.let3 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 22:23Nema to veze sa TV-om.
Normalnim ljudima raspoloženje diže kad dobiju neke pare, povale neku žensku, odu negdje na more, na planinu itd.
Tebi raspoloženje diže neki problemi i dugovi u nekakvom klubu gdje šutaju loptupih...pa baš ti je fino u životu izgleda
![]()
Al hvala ti što mi ne uzimaš za zlo![]()
Navijaci Željezničara se ne opterečavaju i ne zamaraju problemima malih nevažnih klubova tipa Radnik, Mladost, Sarajevo, Olimpik i slicno.
Niti se zamaraju šta drugi misle o njima

A neuka svjetina neka se zamara o Želji

Mi nemamo problema.
Mi imamo visak vremena pa ga provodimo druzeci se sa vama
Mi imamo visak vremena pa ga provodimo druzeci se sa vama
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
let3 svaka cast sto branis neodbranjivo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jedino ako se ne opterečavaju
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- OldFashioned
- Kontakt:

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

De ti nama Admire reci,dokle je ona tekma Sarajevo- Tuzla C 6:2, zadnji put kad si raju izvjestavao bilo je da se situacija mijenja iz minute u minutu...
Za clanstvo te necu pitati da ti ne naskodim zdravstveno,pusti brojeve samo ti mozak pomute pa ne znas ni jesi li poso ili doso...
Ili da nam prebroji ove clanske dokle su 

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
A hajd kad upires, da te pitam onda, hipoteticki samo za tebe, a sta kad dobijem platu, vodim ljubav sa zenom, odvedem djecu na planinu, pregledam desavanju u klubu, i ostane mi vremena....ne smijem gledat rivale?let3 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 22:23Nema to veze sa TV-om.
Tebi raspoloženje diže neki problemi i dugovi u nekakvom klubu gdje šutaju loptupih...pa baš ti je fino u životu izgleda
![]()
Al hvala ti što mi ne uzimaš za zlo![]()

Al kao sto kaze @miljacka ma yebo nasu ligu i ti sto kazes to sutanje lopte, ko to gleda jelde

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
aBd da i zavrse zapoceto, a.s.a.pVenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 jan 2021, 20:02Raspad zeljeznicara počeo je onog momenta kada su sve svoje snage, kapacitete, resurse, znanje... podredili jednoj osobi, odnosno, njegovoj prodaji i milionskom ugovoru u Kataru. Duple krune i titule su bile uperene samo u tom pravcu i nejasnom i mutnom obećanju o lukrativnim transferima u arapske zemlje. zeljeznicar je trosio neplanski i preko svake mjere, pa se počeo i zaduživati. Nakon svega što je ionako već dobro poznato, Osim se vratio u klub samo da izvuče što više novca, a to je njegov već ustaljeni obrazac. Naravno, tu ide i mantra; Brko bog, Brko, legenda, šah, kralj... A sve damo da se ne misli kako ih je Brči u crno zavio. Sve je ovo samo logična posljedica višegodišnjih lopovluka, marifetluka, prevara i ostalog čime se ovaj klub može "podičiti". Što bi tekao Rambo:
"A onda će oni,
Kao Hitler, Čaušesku
S položaja pasti
U zlatnome tresku..."
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Giuseppe1, spolacentra, Tatamata1946 i 32 gosta.