O pojacanjima se i ne govori i onda sljedeca recenica dolazi novi igrac.
To je napisano radi dramatičnog efekta da ostave jači utisak na čitaoca da kao nemoguće je doći do informacija iz kluba ali Super Sinan is here to save the day.
To je napisano radi dramatičnog efekta da ostave jači utisak na čitaoca da kao nemoguće je doći do informacija iz kluba ali Super Sinan is here to save the day.
Super Sinan
Dosadno covjeku pa lupa imena. Necemo nikog mi dovoditi.
Super Sinan
Dosadno covjeku pa lupa imena.
Ja znam da je @Brkooo oduševljen dolaskom Mekića. Brko javi se i dočaraj nam svoju sreću.
Eto, Sinan veli Nedim Mekic ce nositi nas dres u nastavku sezone.
Znaci nece.
Ali kako je to lijepo opisao
Više nije tajna da na Grbavici nema novca, na pripreme će se u Međugorje, igrači traže da im se isplate dugovanja, a o pojačanjima se i ne govori. Ipak, Sportske,ba saznaju da bi se na Grbavicu moga vratiti veznjak Nedim Mekić.
samo se braco ti zajebaji pa kad izleti na sinanovom portalu da potpisujes za Mošćanicu i to ascinicu na Malti nece te nijedna miljacka oprati hahahhaha
samo se braco ti zajebaji pa kad izleti na sinanovom portalu da potpisujes za Mošćanicu i to ascinicu na Malti nece te nijedna miljacka oprati hahahhaha
Sad bih ja za Mošćanicu s Malte potpisao, klopa im je top
Ja znam da je @Brkooo oduševljen dolaskom Mekića. Brko javi se i dočaraj nam svoju sreću.
Dajte vode preko masica Brki
Ali, don't worry, Brko, ovo je Sinan objavio. To znaci samo jedno - laz.
Ovaj Mekic je bolji veznjak i od Boje i od Hajdarevica. Na stranu to sto mislim da je Mekic prosjecan igrac i van terena alkos, ali i takav je ako gledamo samo igracki kvalitet dosta iznad i Boje i Hajdarevica koji su sa loptom na vi, a veznjaci su kao. Sa druge strane to pokazuje koliko (ne)kvalitetnu smo mi imali sredinu terena kad bi nam i Mekic bio pojacanje..
Sta ce nam pojacanja, da nas za pola godina tuze zbog plata.
Da ljudi grohnu pa poslije ne mogu ni u Olimpik.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ma džaba nama Tomislav Tomić ako Amar ne izvadi neko krilo iz naftalina. Hajde Amare izvadi kakvo krilo iz RIjeke B na posudbu, ne mogu više da budem mazohista i gledam ova krila. Pa Subašić, Mujezinović, Veseli i Asim su nam opcije na krilima sunce ti žareno.
Treba Brki pustiti video šta Mekic pjeva u svlačionici Travnika kad su nas uzeli 2:0.Mema je tada bio tamo šef stručnog štaba i sa sobom je u Travnik poveo Mekica.Komšije su u Kovačima pa ako dolazi onda to ide preko Meme.Inače Mekic jedan dan pitar a drugi dan navija za Želju.
Zadnja izmjena: HapicaRadePaprica, dana/u 11 jan 2021, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.