Odmah ga Žvaljo napenaliti treba, fuj smrad jedan. To ne treba tražiti dok sa kamatama ne naraste na 400 hiljada kao u Žvaljinom slučaju.
PL prepucavanja
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Stvarno su neki igraci bezobrazni. Cuj to plate trazi da se isplati. Kakav bezobrazluk.
PSPHM
- prisonbreak
- Kontakt:
Ide Zeljo putem likCea
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- feniksptica
- Kontakt:
Daj Boze, vi ste na dobrom putu da se oporavite, a oni ne vide svjetlo na kraju tunela...
-
- Kontakt:
Idu putem na kojem smo mi bili do prije pola godine, dok nismo sve presjekli, suočili se s problemima, donijeli neke odluke koje su bile ludačke u tim trenutcima ( samoincijativno istupamo iz druge/federalne u četvrtu/kantonalnu ligu ). To nije nikako jednostavno i za takve odluke treba imati velika muda.
Ali, to je ispostavit će se danas najbolja odluka koja se mogla donijeti po naš klub.

Ovi iz želješčara namjerno šire dezinformacije o dugovanjima, to je amawowa taktika da iznenadi protivnike.
-
- Kontakt:
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Kakvi ste sad sa dugovanjima, jeste li uspjeli koliko duga vratiti??Convicts1988 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 17:06Idu putem na kojem smo mi bili do prije pola godine, dok nismo sve presjekli, suočili se s problemima, donijeli neke odluke koje su bile ludačke u tim trenutcima ( samoincijativno istupamo iz druge/federalne u četvrtu/kantonalnu ligu ). To nije nikako jednostavno i za takve odluke treba imati velika muda.
Ali, to je ispostavit će se danas najbolja odluka koja se mogla donijeti po naš klub.![]()
All-Time First Yugoslav League table
Lako se smijati, ali sit gladnog ne razumije...
Sumnjam. Svi navijaci Celika su svjesni situacije i krenulo se u reset. Dugorocan ali vjerujem uspjesan.
A ovi futavci i dalje vjeruju da ce amar nesto izmuljati

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Ko god ih je tuzio dobio ih je
Nemaju klupskog advokata uopste imaju onu zutu pravnicu koja veze nema....to je Amar radi sebe tako namjestio i nece ni zaposlit drugog...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
U normalnim okolnostima, ne bi bilo za likovanja neki tudji problemi sa osnovnim uvjetima za opstajanje. Primjer toga je Celik, iako veliki animozitet, cesto i nerazumljiv bas, no kad je doslo do raspada, malo ko je likovao, vecina suosjeca sa problemom i zeli Celiku put nazad. To je ljudski, na stranu svi animoziteti.
Sad Zeljo ima takve probleme i nije u zavidnoj situaciji. No karma cini svoje, prosto je nemoguce suosjecati s njima, ako kao pitar imas imalo dostojanstva, pa i memorije, tesko se ne sjetit slucaja 'Virsli' i svega onog sto je dolazilo iz tog tabora, u tim teskim vremenima za FKS i pitare.
Zato...svaki dan koji cujem da ih neko tuzi, da imaju probleme, da im je upitno ovo ili ono, taj svaki dan mi dize raspolozenje. Vrhunac ce biti kad se ugase ili odu u 4. ligu. Za razliku od Celika, njima cu pozelit dozivotnu borbu u tom rangu.
Nista licno...samo karma.
Sad Zeljo ima takve probleme i nije u zavidnoj situaciji. No karma cini svoje, prosto je nemoguce suosjecati s njima, ako kao pitar imas imalo dostojanstva, pa i memorije, tesko se ne sjetit slucaja 'Virsli' i svega onog sto je dolazilo iz tog tabora, u tim teskim vremenima za FKS i pitare.
Zato...svaki dan koji cujem da ih neko tuzi, da imaju probleme, da im je upitno ovo ili ono, taj svaki dan mi dize raspolozenje. Vrhunac ce biti kad se ugase ili odu u 4. ligu. Za razliku od Celika, njima cu pozelit dozivotnu borbu u tom rangu.
Nista licno...samo karma.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Raspad zeljeznicara počeo je onog momenta kada su sve svoje snage, kapacitete, resurse, znanje... podredili jednoj osobi, odnosno, njegovoj prodaji i milionskom ugovoru u Kataru. Duple krune i titule su bile uperene samo u tom pravcu i nejasnom i mutnom obećanju o lukrativnim transferima u arapske zemlje. zeljeznicar je trosio neplanski i preko svake mjere, pa se počeo i zaduživati. Nakon svega što je ionako već dobro poznato, Osim se vratio u klub samo da izvuče što više novca, a to je njegov već ustaljeni obrazac. Naravno, tu ide i mantra; Brko bog, Brko, legenda, šah, kralj... A sve damo da se ne misli kako ih je Brči u crno zavio. Sve je ovo samo logična posljedica višegodišnjih lopovluka, marifetluka, prevara i ostalog čime se ovaj klub može "podičiti". Što bi tekao Rambo:
"A onda će oni,
Kao Hitler, Čaušesku
S položaja pasti
U zlatnome tresku..."
"A onda će oni,
Kao Hitler, Čaušesku
S položaja pasti
U zlatnome tresku..."
Sjajan ti je zivot kad ti takve stvari dizu raspolozenje

Nek im Amaw opet posudu 30 milja. Nema veze što će za godinu dana sa kamatom dug narasti na 400 milja. Bitno je da se sad iščupaju. Hajde Amawe pokaži zašto si lopov. 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.