Pa naravno. I u ovoj situaciji najmanje je do klub nego losi odnosi i inati.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
od zelje je ostalo samo ime i mi ludjaci koji se nerviramo i pratimo sve ovo mi sad svoje kose ovdje cupamo a osobe zaduzene za ovaj cirkus i popravljanje njega drkaju racku negdje na planini i uzivaju
Ovo ugasiti,krenuti sod 0 sa nekim boljim i postenijim ljudima,ovi bolan vracaju Bogicevica **** na klupsku sisu....
Guraju hljeb u ruke liku koji je tuzio klub i to ni manje ni vise u prostorijama naseg najveceg rivala,**** majku pa ovo je za bombu baciti.
Guraju hljeb u ruke liku koji je tuzio klub i to ni manje ni vise u prostorijama naseg najveceg rivala,**** majku pa ovo je za bombu baciti.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma samo tako brat moj. Ovo je katastrofa.delinjo je napisao/la: ↑11 jan 2021, 16:52Ovo ugasiti,krenuti sod 0 sa nekim boljim i postenijim ljudima,ovi bolan vracaju Bogicevica **** na klupsku sisu....
Ovdje prisustvujemo samo bahacenju odredjenih likova ,ovaj klbu je vise nebitan.Dejan1921 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 16:55Ma samo tako brat moj. Ovo je katastrofa.delinjo je napisao/la: ↑11 jan 2021, 16:52Ovo ugasiti,krenuti sod 0 sa nekim boljim i postenijim ljudima,ovi bolan vracaju Bogicevica **** na klupsku sisu....
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma ne bude li sada promjena iz korijena ovo nema potrebe više ni pratiti. Ni Ž od Želje ovdje više nema.delinjo je napisao/la: ↑11 jan 2021, 16:57Ovdje prisustvujemo samo bahacenju odredjenih likova ,ovaj klbu je vise nebitan.Dejan1921 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 16:55Ma samo tako brat moj. Ovo je katastrofa.delinjo je napisao/la: ↑11 jan 2021, 16:52Ovo ugasiti,krenuti sod 0 sa nekim boljim i postenijim ljudima,ovi bolan vracaju Bogicevica **** na klupsku sisu....
Ocito bogicevicu treba u cv da je radio u Želji, ocito nece niko bez para da radi , pa mozemo ocekivati tuzbu i od njega kroz neko vrijeme, da nas tuze veseli, lendric i u medijima se to prenosi govori da smo na dnu,
Yebo li vas Bogicevic redom sve u klubu
moze covjek mladim nadama prenijeti iskustvo kako biti levat i usrati sve sto se moze usrati kad covjek igra lopte j kako tuziti klub i da te vraćaju kao budalu
Osim mu vracs uslugu sto nam je izbio 2 titule, jer gdje ce neko uzet titula a da osim nije na klupi fuj
Ma suze mi vise na oci,ovo je nepodnosljivo majke mi sta rade od kluba...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Za koju godinu ćemo imati sjajne stopere.

Najgore je kad mislis da si nedodirljiv. Smijao se Senad Osimu za titule pa mu sudbina izbi dvije i narod se okrenu protiv njega. Sa druge strane Osimov football dozivi fijasko. Sudbina sve vrati milo za drago. Nije sila Bogu mila.
Da mi je vidjeti upravu koja ce se uhvatiti u kostac sa silnim problemima i dugovima.
Mjau !
- svrakino1921
- Kontakt:
Bogicevic nas tuzio
Sad ce bit trener
I opet ce nas tuzit
Sto je najgore sad ce ostat u klubu do 65 godine
Sad ce bit trener
I opet ce nas tuzit
Sto je najgore sad ce ostat u klubu do 65 godine
Ubrzo mozemo ocekivati i stanica kao trenera mladjih uzrasta
- svrakino1921
- Kontakt:
I sto to mi zadnji prozivamo
U petak
Do petka......
U petak
Do petka......
Ko god da je odobrio, doveo Bogicevica neka ga uzme pod ruku i kuci vodi. Na Grbavicu jok.
- svrakino1921
- Kontakt:
Al najluđe od svega je da mi zadnji prozivamo