FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 11 jan 2021, 16:12

Ma obozavam Amara ali nema ovo vise smisla ovako hendlati.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 11 jan 2021, 16:13

ko je sljedeći što nas tuži jel frizurica asimaga u pitanju 🤔🤔
svega mi ako mi ove sezone nafatamo licencu to ce biti kao da Dodik postane reisu-l-ulema islamske zajednice 😅😅

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 jan 2021, 16:14

Mogli bismo mi 7. zavrsiti na kraju umjesto TC.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 11 jan 2021, 16:14

Mamba1921 je napisao/la:
11 jan 2021, 15:17
SudoHusika je napisao/la:
11 jan 2021, 15:14
Prodaj smeće Amare!!!!!!!! Ma džaba ga daj
Kakvo bolan smece?
Pa jel Lendric transferom u Lens donio pare klubu, produzio ugovor tad da bi i klub nesto zaradio. Sad ga napadate jer trazi svoje pare?
Krivci za ovu situaciju su ljudi koji su im davali takve ugovore, a nisu im mogli obezbjediti te plate.
Frajer nama treba da plati što ga gledamo, ker obični
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 11 jan 2021, 16:17

Šta je ovo ba, 2 mambe? Tek sada upratih. I ja se čudim što me napade, vazda sam s mambom dijelio mišljenje. Show 😂😂

Ajjj reko sam sebe citira.
Željezničar za život cijeli!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 11 jan 2021, 16:19

problem je sto lendric i debeli krilni gmaz nisu jedini kome se duguje mi smo u velikim **** i niko ziv nas iz njih ne moze izvuci jer svako hoce svoj zaradjeni novac i sad treba ici pitanje zbog cega im se ovoliko duguje i ko im je dao ovolike ugovore bez ikakvih umanjena sad zbog korone

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 11 jan 2021, 16:21

Robust je napisao/la:
11 jan 2021, 16:19
problem je sto lendric i debeli krilni gmaz nisu jedini kome se duguje mi smo u velikim **** i niko ziv nas iz njih ne moze izvuci jer svako hoce svoj zaradjeni novac i sad treba ici pitanje zbog cega im se ovoliko duguje i ko im je dao ovolike ugovore bez ikakvih umanjena sad zbog korone
Ma ko će pristati na smanjenje zbog korone? Znaš koliko njih boli ćundara to što klub nema love. Možda 2,3, ostale uopšte ne zanima. Mada su mi ovi iznosi poprilično veliki. Ili im je plata po 6 milja ili im se godinu ništa nije plaćalo.
Željezničar za život cijeli!

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 11 jan 2021, 16:22

Kakva ironija Lendrić i Veseli traže pare..
Ne znam što se uopšte vraćao, lik je nagazna mina za svlačionicu, njegov odnos mahanje rukama, pričanje, **** po terenu, propalico da ti nije bilo Želje sad bi u 2 HNL igrao, smradu...

A i Amarov odnos mi ide na ****, godina je 2021. on je još u 2010...
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 11 jan 2021, 16:23

Kakvo smanjenje plate,vecina ih igra vjerovatno za nikad manje pare, a i odakle ti obraz da im smanjis plate a vec si duzan dvije tri..

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 jan 2021, 16:23

Logika da im se nije placalo,nego vama dodje onaj ubipitar,opali vam suplju da je sve uredno i placeno i vi u ekstazi,a on zapravo samo podmetnut ovdje iz uprave da vam stavi ruzicaste naocale,nikako da se opametite pobogu...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 11 jan 2021, 16:25

11 jan 2021, 16:21
Robust je napisao/la:
11 jan 2021, 16:19
Ma ko će pristati na smanjenje zbog korone? Znaš koliko njih boli ćundara to što klub nema love. Možda 2,3, ostale uopšte ne zanima. Mada su mi ovi iznosi poprilično veliki. Ili im je plata po 6 milja ili im se godinu ništa nije plaćalo.
ovdje ima obostarane krivice jbg ja mislim da se moglo npr sa igracima dogovoriti umanjenje da si ih prije toga redovno plaćao realno ,svi znamo kako je ocajan vakat i koliki je ocaj kad ne legne plata prvog. Svasta nesto imas platiti koliko god smo svi protiv njihovih igra ugovor je ugovor jbg, raja sad zbog telemacha hoce sve da zapali a zamisli neko ti ne uplati sest milja x mjeseci

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 jan 2021, 16:33

timpramosavePla je napisao/la:
11 jan 2021, 16:23
Kakvo smanjenje plate,vecina ih igra vjerovatno za nikad manje pare, a i odakle ti obraz da im smanjis plate a vec si duzan dvije tri..
Veselinovicu su ovo najvece pare u zivotu.
Nema tu obraza. Sjednes na pocetku sezone vidis da nemas prihoda onda ne ganjas nikakve rezultate. Primjer jeftine ekipe je Sloboda, a ne mi. Cifre Lendricu i Veselinovicu su date zimus kad je klub bolje poslovao. Tad si mozda mogao ispuniti sada vec ne. Ne moze se ponasati normalno kad stanje nije normalno i kukati po novinama. Izadjite iz kluba zajedno sa Amarom i igracima i voz svi.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 jan 2021, 16:35

Ovi igraci jesu debilcine,jesu amateri,jesu polovnjaci,jesu sve najjgore sto je zadesilo ovaj klub ali u ovoj situaciji ti njih ne mozes kriviti,nisu se sami doveli,neko ih je doveo,neko im je obecao i na kraju neko im nije placao...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Stole
Kontakt:

Post Postao/la Stole » 11 jan 2021, 16:38

Najbolji stoper ikada u Zelji i ligi Bogi zavrsio karijeru ali se vraca u Zelju da trenira djecu :rol:
Zadnja izmjena: Stole, dana/u 11 jan 2021, 16:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 11 jan 2021, 16:39

Hajde Amare objasni nam, prosipaj suplju.
Em se smrzosmo, em se brukamo a vala pozitive ni na vidiku.
Dan pobjede pfff
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 11 jan 2021, 16:40

Dobrodosao, Bogi!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 11 jan 2021, 16:40

Lik poput Lendrica nikad nije ni trebo biti vracen u klub. Kad je vec vracen nemam problem s tim da dobije pare koje je dogovorio. Nek se inati ko i kome hoce, ali ce opet nekad neko otvoriti knjige i vidjeti sta i kako se radilo. Tada raja nece popusit pricu kao sad.
Cuva Bog Zelju svog!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 jan 2021, 16:41

delinjo je napisao/la:
11 jan 2021, 16:35
Ovi igraci jesu debilcine,jesu amateri,jesu polovnjaci,jesu sve najjgore sto je zadesilo ovaj klub ali u ovoj situaciji ti njih ne mozes kriviti,nisu se sami doveli,neko ih je doveo,neko im je obecao i na kraju neko im nije placao...
Veselinovic i Lendric se mogu okriviti i popljuvati za postupke koje su radili. Veselinovic nije skidao kile, nemas ucinka nikakvog od njega, mahala, bojkotuje , Lendric isto. Tu njih treba i popljuvati i naglasiti to. Ovo sto traze je i njihovo pravo i to je pravno tako. Ako je situacija da je Lendric zelio nesto halaliti, a da dobije slobodne papire i Amar se nesto inati. Iz dzepa neka izvadi i do zadnje marke mu plati sad. Ocigledno hoce nazor nesto da ne ostane upisano da je Zeljo na celu sa njim bio 7., a zna se sta je obecao.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 11 jan 2021, 16:44

Mamba1921 je napisao/la:
11 jan 2021, 15:19
11 jan 2021, 15:18
Mamba1921 je napisao/la:
11 jan 2021, 15:17

Kakvo bolan smece?
Pa jel Lendric transferom u Lens donio pare klubu, produzio ugovor tad da bi i klub nesto zaradio. Sad ga napadate jer trazi svoje pare?
Krivci za ovu situaciju su ljudi koji su im davali takve ugovore, a nisu im mogli obezbjediti te plate.
On je za mene extra napadač, brz i dobro radi presing, ali je kao čovjek 0 bodova i još mina u svlačionici.
Zasto je smece?
Trazi plate koje mu nisu isplacene. Ne vidim razlog zasto bi halalio 35000KM?
Pritisli kamatari pa hoće da se uhvati noge iz Sarajevs
moSa ljoŽe

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 jan 2021, 16:47

LjoZee je napisao/la:
11 jan 2021, 16:41
delinjo je napisao/la:
11 jan 2021, 16:35
Veselinovic i Lendric se mogu okriviti i popljuvati za postupke koje su radili. Veselinovic nije skidao kile, nemas ucinka nikakvog od njega, mahala, bojkotuje , Lendric isto. Tu njih treba i popljuvati i naglasiti to. Ovo sto traze je i njihovo pravo i to je pravno tako. Ako je situacija da je Lendric zelio nesto halaliti, a da dobije slobodne papire i Amar se nesto inati. Iz dzepa neka izvadi i do zadnje marke mu plati sad. Ocigledno hoce nazor nesto da ne ostane upisano da je Zeljo na celu sa njim bio 7., a zna se sta je obecao.
I vidis ti situaciju,opet u cijeloj toj prici najmanje Zelje ima...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Levin i 60 gostiju.