Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Je li iko probao Arena Cloud na tvu? Smart TV mi je ali kad ukucam login podatke koje sam dobio, ne prihvata.
Ma nema alternative za internet, bar kod većine. Logosoft jako malo pokriva, a nije ni Telecom puno bolji bar za 50+ brzine.
Uglavnom nude to 20% prve godine, a onda plaćaš punu cijenu. Ja to lično ne bih potpisao. Bolje onda biti bez ugovora i odjaviš kad hoćeš bez ikakvih problema. Ko zna šta se može desiti za godinu dana. 20% za 24 mjeseca je već dobar deal.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nije im jos app za smart tv u funkciji. Poslao im mail i za divno cudo maloprije odgovorili, kazu da bi trebalo proraditi za vrijeme promo perioda.
Dakle Telemach je i dalje najbolja opcija ?messilla je napisao/la: ↑10 jan 2021, 22:21Ma nema alternative za internet, bar kod većine. Logosoft jako malo pokriva, a nije ni Telecom puno bolji bar za 50+ brzine.
Uglavnom nude to 20% prve godine, a onda plaćaš punu cijenu. Ja to lično ne bih potpisao. Bolje onda biti bez ugovora i odjaviš kad hoćeš bez ikakvih problema. Ko zna šta se može desiti za godinu dana. 20% za 24 mjeseca je već dobar deal.
Problem je što sam prije Nove potpisao novi ugovor na 2 godine, i to uzeo skuplji paket EON da bi imao sporiji internet

Pa realno jeste, barem meni. Najbolji i najstabilniji internet. Zadnji put imao problema kad sam priključio (prije 5,6 godina), dosađivao im dok nisu napravili. Onda najviše HD kanala, 7 dana unazad na svim kanalima, video klub, najbolja mobilna i web aplikacija koja radi na svakom netu.
Da su gov'nari, jesu, ali im gore navedeno ne možeš osporiti.
Šta je problem s netom?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kad BH Telecomu ističe ugovor sa SK?
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Koliko sam čuo; 01.09.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Koliko su ljudi s balkana pohlepni najbolje opisuje ova situacija. Bolje da ti nemas, nego da ja imam hahahaha.
27.10.2020
Auu poceo telemach da muti ....pustili mu-da kako su napali ombdusmena ... ja u petak bio kod njih dogovorio uslove za sebe ... sad kontam nisam nista potpisao tako da od 31.1 mogu ukiniti sve ovo sto smo se dog. samo se napravit budalama i reci da nisam nikad dosao se zalit ... pitao ih ja u petak i za roditelje sta daju , rekli 15% na postojeci ugovor ...danas stari otisao i kazu mu nista ne moze , kao nisu oni dobro vidili ugovor koji oni imaju i tako da nemaju nikakva prava ...iako su meni rekli u petak da imaju 

I ja sam to cuo, al onaj forumas sto radi za njih kaze da nije istina. Valjda nas ne laze.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kad 31.08.2021 u 22:59 stigne obavijest: "Sport Klubovi od sutra nisu u ponudi BH Telecoma"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Džabe HBO premium kompenzacija za Arene.
Na Bh Telecom ne bi prešao jer im je internet iz kamenog doba.

Na Bh Telecom ne bi prešao jer im je internet iz kamenog doba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa realno je očekivati da po isteku ugovora SK nestane iz sheme BH Telecoma.
I eto nas opet na početku. Nevjerovatno kako se mi vrtimo u krug u svim sferama života.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Ma jest realno, al' ovi su bez najave dva sata prije ukinuli Arene, zato se zezam da će i Telecom tako isto uraditi, a do tada će govoriti da ne znaju šta će biti

Neradi on za njih,ne ofirajte se, momak student,samo forsira neke stvari tipa "kupujmo domace".

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.