znaci,covjek ti naveo razloge a ti odmah po selektoru,ne valja toOmar500 je napisao/la:Hebo repku ako nam ostane ovaj savez i trener. S ovim savezom i ovim trenerom mi ne možemo nigdje, tako da Džeko ne može tu puno pomoći.harishp je napisao/la:Odbrambeni igraci italijanske lige su balerine na osnovu mesara i drvosjeca u toj ''pravoj'' ligi.aqarius je napisao/la:Hvala bogu Juve izgleda odustao.Edi najbolje da igra u pravoj ligi gdje će biti 20 derbija po sezoni ,gdje će napredovati,te biti od koristi i sebi i repki.Italija odavno izgubila primat(Inter je bio samo Murinjov bljesak),odbrambeni igrači talijanske lige bi mu pošteno skratili igrački vijek,i osnovni lični razlog je taj što ga nebi imao prilike gledati,medijski bar u B i H calcio - nula bodova.
A trebalo bi malo i odvaditi te derbije,jedino ako protiv Stoketa ne kontas da je derbi![]()
Da ne govorimo o minimalno tri meca u hefti.I da vecina igraca iz premier lige vrlo rano napusta repku ili gleda svaku rupu da izbjegne tekme repke.bas zbog tog ebenog prenapuhanog termina.
Dzeko bi vjerovatno harao u Engleskoj kako god.Ali bi ga repka polako vec nakon potpisa mogla i halaliti.Ne odmah ali vrlo uskoro da.
Kakve koristi Bugarska repka ima sto im je Berbatov najbolji strelac trenutno u premier ligi,kad se ovaj vec u 28 godini oprostio od repke.
Ili Hrvatska koja posla onakvog Eduarda a izdrobise ga i na kraju ko zadnju susu poslase u Ukrajinu.Cak je i jedan Vidic vec govorio o oprostaju iz Srbijanske repke.
Begovic je par utakmica branio za redom i odmah se pocelo sa manje vise izbjegavanjem odziva repci.
Dosta raje navija za Engleske klubove i to je razlog zasto bi se Dzeko volio vidjeti u toj ligi.
Medjutim prvom meni posto je repka na prvom mjestu,ja ga licno nebih volio vidjeti tamo.Ne samo njega,nego ni jednog reprezentativca.
Wolfsburg jeste u igrackoj krizi,ali Dzeko bi klinac imao vremena i za ove humanitarne turnire.U stvari nebi imao vremena ni za samog sebe a kamoli repku ili bilo sta drugo.