Majke mi ne pamtim da sam vidio da nekom se u kožu uvukao neki igrač kao tebi Curry

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Pa kad znas da je neko overrated, znas da bi svaki superstar podero sa bruku prostora, ali te bombarduju da je lik ono sto nije, nakav svemirski uticaj, lafo on neki sistem, revolucionar itd. i ovako ti dodje na vidjelo da si svo vrijeme bio u pravu =overrated
Znaci Harden je tolika igracina po tebi, ali oni Warriorsi i to bez Duranta i bez Stepha su toliko premocni da su svejedno urucili gentleman sweep Hardenu i druzini.
Dobar mu je i potpis.
Ne, hype se stvara oko Dončića i James-a "this is for your Kobe".dscile je napisao/la: ↑11 jan 2021, 12:35Ajde da malo probam razbiti ovu Curry/Harden diskusiju.
Sta mislite, moze li Jokic do MVP titule ove godine? Gledao sam par utakmica Denvera ove sezone i ono sto radi na parketu je stvarno fenomenalno. Cini mi se da je u nikad boljoj formi, nekako je laksi i pokretljiviji. Covjek ima skoro 60% realizacije iz igre, a daleko od toga da uzima neke lake suteve. Kad ga nema na parketu igra bas dobrano pati.
Ali nisam nesto uvjeren da na kraju moze uzeti MVP-a. Prije svega zbog njegovog karaktera i nesebicnosti, sto ga i cini tako dobrim igracem. Da je ganjao TD-ove mogao ih je imati makar 6-7 do sada, jer mu vec u par utakmica fali po jedan skok. A pri tome ni ne forsira sto se tice poena ako nema potrebe za tim. Ali u svakom slucaju mislim da bi mogao do titule najboljeg asistenta i ponovo u najbolju NBA petorku.
Derrick White im je bolji igrac od ovog atlete.SiamoNoi je napisao/la: ↑11 jan 2021, 13:52Cirkus.Lik vecu potrošnju nego prosle sezone ima,a neefikasniji.Na silu ga se gura kao nekog top talenta vec sezonama,a solidan nba starter i nista vise nije niti ce ikada bit.
Popovichu je bolje da krene u tank i po top talenta umjesto da se glupira opet sa ovim veteranima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.