Kažu neće biti problema za licencu, sada je njihov čovjek u komisiji za licence.

Kažu neće biti problema za licencu, sada je njihov čovjek u komisiji za licence.
Oko licence za PL
Vidjeh da si tu, pa da te poselamim mahsuz. Pržun brat nikad izdao !!!prisonbreak je napisao/la: ↑10 jan 2021, 23:14Dje ste pickolisci, imal pastrmke zove, dje zenicki brat gulasimal muhe pickarosa koji mota vutru po forumima
jooj haha
Pa kako da ne gledamo? Uvijek ima za procitati nesto sto nas uveseli i popravi nam dan
Ne znam sta te veseli to sto je neko mobitel slucajno pokupio. Znas kako to izgleda u udruzenju kad nesto placas
Sto rece kolega cajnoslu
Nisam u Africi, evo malo svratio do tvog rodnog grada, wannabe Sarajlijo..
Jel to neki migrant fudbaler gore
Ona dvojica - trojica željovaca su bili daleko gadniji i odvratniji, što jest jest, ali tu se kod željovaca završilo - s njima trojicom. Pitari su nešto blaži, ali ima ih više glupljih. Ne znam šta je gora kombinacija.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 jan 2021, 01:45jedina prednost ovog zeljinog sunovrata je sto nema miseva poput radmila, dokoljenka, kongrate i slicnih profila, vjerovatno napravljenih od strane naseg konobara. jest da je isplivalo milijardu pitara, al nisu ni blizu podli i pokvareni ko ovaj delegat
usput, pozdrav celavi
Znam ja, vi velezovci. Vi ste miks zelje i sarajeva, ima vas bruka a glupi ko qrac.Baader je napisao/la: ↑11 jan 2021, 11:38Ona dvojica - trojica željovaca su bili daleko gadniji i odvratniji, što jest jest, ali tu se kod željovaca završilo - s njima trojicom. Pitari su nešto blaži, ali ima ih više glupljih. Ne znam šta je gora kombinacija.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 jan 2021, 01:45jedina prednost ovog zeljinog sunovrata je sto nema miseva poput radmila, dokoljenka, kongrate i slicnih profila, vjerovatno napravljenih od strane naseg konobara. jest da je isplivalo milijardu pitara, al nisu ni blizu podli i pokvareni ko ovaj delegat
usput, pozdrav celavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.