Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Nemoj da se zezas. I da je bilo 3-1 nebi tekma bila rijesena koliko smo lose bolje receno kriminalno odigrali.
Igraci koji mogu iz nicega da odluce se nevade koliko god neko nekog hejto..
Igraci koji mogu iz nicega da odluce se nevade koliko god neko nekog hejto..
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ronaldo (po dogovoru ili ne, to ne znamo) u svakom zacetku akcije stoji najdalje od gola od svih nasih igraca. Vrlo cesto na aut liniji 15-20 metara od linije centra. Bezveze se pljuje a ne znamo sta se krije iza toga, oslobadjanje prostora dybali, chiesi, kulusevskom, ramseyu?!?!? I onda kako napad ide on se primice golu, problem je sto ne napadamo dobro, tj previse kruzimo na stoperskim pozicijama i onda bacamo loptu u dzepove i u guzvu.
Sa,jeste opucao lose,katastrofalno, ali barem njega ne treva za to prozivati, kakve suteve i odakle covjek vadi, da se moze i losije opucati koji put. Bekovi nam daju, asistiraju, krila takodjer, napadaci...ali centralni vezni su nam tuga tuzna. Kakav strah za iznijeti loptu pa to je za nepovjerovati.
Kulusevski je u kanalu, i po pirlovik formulama, ocekujem ga u prvoj postavi sljed.utakmicu.
Kako mi je drago sto dvije utakmice za redom se vade benta i ramsey.
Treba nam ovih glupih bodova, valjda se nastavi jos malo dok uhvatimo prikljucak, i onda, u najboljem slucaju, mrtva trka sa milanskim timovima uz svestrano prosipanje bodova.
Sa,jeste opucao lose,katastrofalno, ali barem njega ne treva za to prozivati, kakve suteve i odakle covjek vadi, da se moze i losije opucati koji put. Bekovi nam daju, asistiraju, krila takodjer, napadaci...ali centralni vezni su nam tuga tuzna. Kakav strah za iznijeti loptu pa to je za nepovjerovati.
Kulusevski je u kanalu, i po pirlovik formulama, ocekujem ga u prvoj postavi sljed.utakmicu.
Kako mi je drago sto dvije utakmice za redom se vade benta i ramsey.
Treba nam ovih glupih bodova, valjda se nastavi jos malo dok uhvatimo prikljucak, i onda, u najboljem slucaju, mrtva trka sa milanskim timovima uz svestrano prosipanje bodova.
Drago mi je zbog Demirala. Nadam se da ce od iduce sezone zajedno sa De Ligtom biti prvotimac.
Rabio je takav igrac da na momente djeluje WC. Samo da nastavi ovako kao u protekle dvije tekme. Nadam se da Amerikancem nije nista ozb. Artur okej.
Kulu, ma nit smrdi nit mirise. Kiesa je dobro proso cim je odigrao drugo poluvrijeme.
Steta sto sve nisu usle ali na kraju tri bobe bitne. Mislio sam da necemo dobit.
Moratta
Rabio je takav igrac da na momente djeluje WC. Samo da nastavi ovako kao u protekle dvije tekme. Nadam se da Amerikancem nije nista ozb. Artur okej.
Kulu, ma nit smrdi nit mirise. Kiesa je dobro proso cim je odigrao drugo poluvrijeme.
Steta sto sve nisu usle ali na kraju tri bobe bitne. Mislio sam da necemo dobit.
Moratta

- Juventinisimo
- Kontakt:
Ko Ronalda izvede prije zadnjeg zvizduka...namah ga motkom, bez pardona namlatiti..cuj to, da se Ronaldo mijenja.. 
Ima jos jedan takav u svijetu fudbala..ne pipne loptu u 90'..pa na kraju zabije..
Danilo igrac utakmice..kikser opet kikser..
Kulu nam unijeo zivost..samo u nekim situacijama sam sebe uyebe..Benta = Blenta
Locatelli, sinko, dodji pod hitno..
Sassuolo hrabro...cestitke momcima..
Valjda Chiesa bude ok..

Ima jos jedan takav u svijetu fudbala..ne pipne loptu u 90'..pa na kraju zabije..
Danilo igrac utakmice..kikser opet kikser..
Kulu nam unijeo zivost..samo u nekim situacijama sam sebe uyebe..Benta = Blenta

Locatelli, sinko, dodji pod hitno..
Sassuolo hrabro...cestitke momcima..

Valjda Chiesa bude ok..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Ovaj njihov Locatelli bi nam samo tako lego u sredini. Izgleda pravi veznjak s karakterom..
Bez problema bi imo mjesta u veznom redu..
Bez problema bi imo mjesta u veznom redu..
Vidjeti ćemo za Chiesu kad ohladi onakve povrede znaju baš s.j.ebati zglob.
Roki jeste bio loš ali je opasan kao vrag i jedino u ovakvoj teškoj tekmi povrijeđen može napolje.
Nadati se da sa Dybalom nije ništa ozbiljno i sa Mckennijem.
@IlCapitano ko ti je sifilis boy Boga ti?
Bitna tri boda, strašno bitna.
Ramiz dade gol i bio je na pravom mjestu ali ja sam ga samo tad i vidio u kadru i umalo da promaši.
Danilo mvp i otkrovenje. Kulu jbt te imaju igraca manje i umjesto da razvlači on se zabija u trojicu ovamo bruka naših stoje sami.
Kup me ne zanima kako i ko će igrati. Vidjeti ćemo protiv zmijuga kako i šta.
FJ
Roki jeste bio loš ali je opasan kao vrag i jedino u ovakvoj teškoj tekmi povrijeđen može napolje.
Nadati se da sa Dybalom nije ništa ozbiljno i sa Mckennijem.
@IlCapitano ko ti je sifilis boy Boga ti?

Bitna tri boda, strašno bitna.
Ramiz dade gol i bio je na pravom mjestu ali ja sam ga samo tad i vidio u kadru i umalo da promaši.
Danilo mvp i otkrovenje. Kulu jbt te imaju igraca manje i umjesto da razvlači on se zabija u trojicu ovamo bruka naših stoje sami.
Kup me ne zanima kako i ko će igrati. Vidjeti ćemo protiv zmijuga kako i šta.
FJ
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Naredne dvije srijede kup i super kup, u ovom uzasno gustom ali bitnom rasporedu serije a. U kupu i super kupu izvest juniore, bukvualno. Uvijek sam bio da se napadaju svi trofeji, ali uz ovu specificnost covid pozitivnih i povreda bukvualno treba juniore izvest pa ako sta urade, urade. Ako ne, halal kupove, valja spasavat seriju a sad ce i ls uskoro. Trosimo se previse jer precesto ganjamo rezultate.
- IlCapitano
- Kontakt:
Tigre legendo zar nisi znao
Arthur Melo: Barcelona midfielder set to miss El Clasico due to treatment of STD infection
https://thesportsrush.com/arthur-melo-b ... infection/
Arthur Melo: Barcelona midfielder set to miss El Clasico due to treatment of STD infection
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Superkup ne, apsolutno se mora uzeti to jer je Juventus nanizao hajbet poraza u superkupu kao da je klempa u najmanju ruku. Jako bitna utakmica, pod must je taj trofej za moral.dinoo je napisao/la: ↑10 jan 2021, 23:18Naredne dvije srijede kup i super kup, u ovom uzasno gustom ali bitnom rasporedu serije a. U kupu i super kupu izvest juniore, bukvualno. Uvijek sam bio da se napadaju svi trofeji, ali uz ovu specificnost covid pozitivnih i povreda bukvualno treba juniore izvest pa ako sta urade, urade. Ako ne, halal kupove, valja spasavat seriju a sad ce i ls uskoro. Trosimo se previse jer precesto ganjamo rezultate.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
Bitna pobjeda, ova je utakmica bukvalno da uzmes 3 boda i to je to.
Danilo odlican gol citavu sezonu dobro igra.
Konacno neka korist od Ramseya..
Neka se Morata vratio
Dobro je Chiesa prosao da mu nije slomio nogu, sta je sa Westonom?
Locatelli dobar igrac
Danilo odlican gol citavu sezonu dobro igra.
Konacno neka korist od Ramseya..
Neka se Morata vratio
Dobro je Chiesa prosao da mu nije slomio nogu, sta je sa Westonom?
Locatelli dobar igrac
1946
IlCapitano je napisao/la: ↑10 jan 2021, 23:20Tigre legendo zar nisi znao
Nisam znao jarane. Treponema pallidum je nezgodna baja. Kakvu li je ovaj rošu pokupio onda pa da zaradi ovu gadost.
Mada ne mora značiti može u uznapredovaloj fazi da se prenese kontaktom ali to mora biti neko sa baš gadnim kožnim čirevima.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Kad ti vidis da je ljudima Rona i dalje pojam za fudbal, jasno ti je u kojem pravcu prica ide.
Masala, da u ove 3 godine sa njima i 3 razlicita trenera nekad aBd proigramo. Progiramo, kao sto smo 7 godina prije njega igrali. Borbeno, muski, napadacki
Masala, da u ove 3 godine sa njima i 3 razlicita trenera nekad aBd proigramo. Progiramo, kao sto smo 7 godina prije njega igrali. Borbeno, muski, napadacki

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mnogo smo borbeno, muski i napadacki pod Allegrijem igrali, ono to nam je zastitni znak bio, prepoznavali nas po tome i po ubitacnom lijevom krilu Mandzukicu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jel Bonucci slavna licnost?

#samopitam
Vidi se da si Juve poceo pratiti u nekom skorijem periodu.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- BuffonGigi
- Kontakt:
Bernardeschi - Bonucci fanboy
- BuffonGigi
- Kontakt:
Dybala šepao jutros na ulazu u JMedical. Chiesa i Mckennie takodjer na pregledima. Nije ovo dobro nikako...
Meni se Chiesa cinio gorim od Dybale, zavrsio je utakmicu, ali poslije onog starta je bio na 40% mogucnosti. Kakva divljacka stoka Sassuolo, ono treba zapamtiti.
Meni se Chiesa cinio gorim od Dybale, zavrsio je utakmicu, ali poslije onog starta je bio na 40% mogucnosti. Kakva divljacka stoka Sassuolo, ono treba zapamtiti.
Pretpostavio sam nešto ovako.Dybala Out 15/20 giorni. Per Mckennie e Chiesa escluse lesioni
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Daj Boze da bude samo 15-20 dana pauze za Dybalu, ono je meni djelovalo ozbiljnije, nadati se samo da je samo nateklo.
Sreca pa se Morata vratio, ali ponovo kasni se transferom napadacem.
Sreca pa se Morata vratio, ali ponovo kasni se transferom napadacem.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nicolo Rovella(igra veznog-srednjeg) je haman nas za 10M...ostaje u Genoi na posudbi...tek napunio 19 godina..i jos talijan..
Nicolas Gonzales(22-Argentina-LW-primarna pozicija/RW/ST) je na radaru..vrijedi 17 i cijena skace, spremda pruza dobre partije u Stuttgartu, traze oko 30M..dobar je momciluk..za Argentinu 5 utakmica, 2 gola..

Nicolas Gonzales(22-Argentina-LW-primarna pozicija/RW/ST) je na radaru..vrijedi 17 i cijena skace, spremda pruza dobre partije u Stuttgartu, traze oko 30M..dobar je momciluk..za Argentinu 5 utakmica, 2 gola..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.