Bas si me nasmijao!Scof1eld je napisao/la:izjava wengera poslije tekme...
''Nisu se predavali, borili su se za svaku loptu. U prvom dijelu smo dominirali, ali u drugom nismo dovoljno napravili. Bila je to teška utakmica. Ovaj rezultat nije sramota, nego dobar rezultat za nas, jer i Wigan je imao svoje prilke.''
oduvijek sam mislio da je wenger registrovan na ss.ba u liku paje, sad sam 100% siguran... jedan trenutak nepaznje
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
najvjerovatnije arsenalovi dresovi za slijedecu godinu jer klub slavi 125. godina postojanja

- armin arsenalovac
- Kontakt:
Ma najbitnije je da se uzme 6 bodova protiv birminghama i manchester citiya nista drugo me ne moze zadovoljit
birmingham nam je imperativ, a protiv City-a cemo tesko jer ce se htjet osvetit za ono ponizenje 0:3
- Yugoslavia
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 0:52 ludilo. 
Zadnja izmjena: Yugoslavia, dana/u 31 dec 2010, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
Josip Broz TITO.Arsene Wenger.Elvir Rahimić moj rođak.Safet Sušić.Borat.Ekrem Jevrić.
- Yugoslavia
- Kontakt:
Arsenal kupuje mladi brazilac napadač ludilo ima 16 god. i zabio je za mlade Flamengo u 6 godina 693 gola novi Pele zove se Carral.
Josip Broz TITO.Arsene Wenger.Elvir Rahimić moj rođak.Safet Sušić.Borat.Ekrem Jevrić.
Koji si ti lav.
Nemreš vjerovat. Čuj 693 gola. 
- -Paja
- Kontakt:
Vidimo sa svih strana da hijene ocajnicki pokusavaju da unesu pometnju u nase redove mastanjima o nekim transferima koji uvijek propadnu sto je dokaz da hijene nikad ne mogu protiv lavova!
Arsenal dominira!
Arsenal dominira!
Dio Arsenala
Sretna 2011 godina, zdravlja rahatluka i sreće vam želim dragi moji topnici :*
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Neka vam je sretna nova godina, sve najbolje i da vam se sve zelje ispune... cak i onima koji nisu gunnersi... 
pridruzujem se cestitkama

- thenaturalone
- Kontakt:
Sretna nova godina, prije svega zelim puno dobrog zdravlja vasem Wengeru a uz to i da vas jos dugo dugo vodi, ako nista sa njim niste glavni konkurenti za osvajanje bilo cega ozbiljnog sto se moze i vidjeti po vasim "uspjesima" zadnjih godina.
Sretna nova svim navijačima Arsenala.Yugoslavia je napisao/la:[youtube][/youtube] 0:52 ludilo.
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Navijam za Arsenal...al se u potpunosti slažem u vezi Wengera !thenaturalone je napisao/la:Sretna nova godina, prije svega zelim puno dobrog zdravlja vasem Wengeru a uz to i da vas jos dugo dugo vodi, ako nista sa njim niste glavni konkurenti za osvajanje bilo cega ozbiljnog sto se moze i vidjeti po vasim "uspjesima" zadnjih godina.
TM87
Stid vas bilo omalovažavati našeg babu Arsenea.tm-ovac iz mase je napisao/la:Navijam za Arsenal...al se u potpunosti slažem u vezi Wengera !thenaturalone je napisao/la:Sretna nova godina, prije svega zelim puno dobrog zdravlja vasem Wengeru a uz to i da vas jos dugo dugo vodi, ako nista sa njim niste glavni konkurenti za osvajanje bilo cega ozbiljnog sto se moze i vidjeti po vasim "uspjesima" zadnjih godina.
- -Paja
- Kontakt:
Sretana nova 2011. godina, u kojoj ce nas jedini Vodja da nam donese nove trofeje uz neprikosnovenu dominaciju!
Uzalud glancas svoje spicaste cipele!
Uzalud glancas svoje spicaste cipele!
Dio Arsenala
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Radi se o extra stručnjaku al se mora dovest i neko pojacanje...!SFRJ je napisao/la:Stid vas bilo omalovažavati našeg babu Arsenea.tm-ovac iz mase je napisao/la:Navijam za Arsenal...al se u potpunosti slažem u vezi Wengera !thenaturalone je napisao/la:Sretna nova godina, prije svega zelim puno dobrog zdravlja vasem Wengeru a uz to i da vas jos dugo dugo vodi, ako nista sa njim niste glavni konkurenti za osvajanje bilo cega ozbiljnog sto se moze i vidjeti po vasim "uspjesima" zadnjih godina.
TM87
cuj nismo glavni konkurenti, pa sta onda radimo na ovom mjestu na kojem smo sad???? manchester jos nije usao u svoju krizu, a bice je kao i za city, niko nece odigrati savrseno sve, osim naravno jedne ekipe, a manchester nije toliko sposoban dobro da odigra... a za transfere, jbg covjek je malo ipak tvrdoglav, i ja bih volio bar sambu da dovede..
Sretna nova Topnici, da makar osvojimo Carling Cup, a i FA cup ne bi bio loš. EPL je plafon ako uzmemo. Hebo LP, meni je bitnije ovo. Sve najbolja svima želim.
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Veceras je utakmica MUST WIN !!! Man.Utd je odmakao na 8 bodova, pa iako je Birmigem jak ...MORAMO DOBIT !
Nasri i Wallcot moraju ic od prve minute !!!
Nasri i Wallcot moraju ic od prve minute !!!
TM87
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.