Sexmachineboy je napisao/la:Kako je dobro kad te svi zayebu
BTW: Nisam jedini očigledno: "Ukupno je: 279 korisnika/ca online; 16 registrovanih, 3 skrivenih 260 gostiju. "
Naravno da nisi jedini
Ima nas ako nas nema i vise
Zato sad odo leci i gledati novgodisnje filmove
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Sexmachineboy je napisao/la:Kako je dobro kad te svi zayebu
BTW: Nisam jedini očigledno: "Ukupno je: 279 korisnika/ca online; 16 registrovanih, 3 skrivenih 260 gostiju. "
Naravno da nisi jedini
Ima nas ako nas nema i vise
Zato sad odo leci i gledati novgodisnje filmove
Bar je to dobro u ovoj noći, sam da ove pjesme završe više. Jbt gdje god gledaš samo Selma Bajrami, kol'ko ih to ima
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Sexmachineboy je napisao/la:
Bar je to dobro u ovoj noći, sam da ove pjesme završe više. Jbt gdje god gledaš samo Selma Bajrami, kol'ko ih to ima
To ti je pricam.
Kol'ko sam ja vidio FTV ima dobar program
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Sexmachineboy je napisao/la:
Kol'ko sam ja vidio FTV ima dobar program
Ma ima sigurno i nova tv
Ma ima vremena pregledat ću ja to.
Ae sretna nova i tebi i svima koji čitaju, neam više živaca
SRETNA NOVAAAAAAAAAA GODINA 2011
DA BUDE BOLJA OD 2010 PO MNOGO ČEMU DA OSTANETE U ZDRAVLJU I OVAKO NA OKUPU
DA VAM SE OSTVARE SVE ŽELJE. OD SRCA VAŠ UNICA
uspio sam da napišem nekako post na temi "nova godina" u 00:00, ali nisam uspio izdržati da mi to bude 2011 post
Ma svaka nova isto sr*nje samo drugačije pakovanje
Sexmachineboy je napisao/la:Ma svaka nova isto sr*nje samo drugačije pakovanje
imal kakv film ?
OBN Umri muški al tek u 1.. još ova muzika..pu jbt.. na novoj tek u 4 film
DAVID VILLA 7' je napisao/la:
au valja cekati.Jarane samo pjesme :S
Selma bajrami i enes begovic na svakom kanalu
Valjda je počeo onaj na OBN-u dosad
Jesu brate noćas Enes i Selma se napjevali ko da im je rođendan
Jes' mi se zgadio život noćas, nek ide sve u tri p.m.