AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: AC Milan
Također.
Klub kao Milan uvijek mora ganjati trofeje, dosta je više bilo sušnih godina.
Naravno ne pod svaku cijenu jer se zna šta je primarno, ali ne baš da totalno otpišu to takmičenje.
Klub kao Milan uvijek mora ganjati trofeje, dosta je više bilo sušnih godina.
Naravno ne pod svaku cijenu jer se zna šta je primarno, ali ne baš da totalno otpišu to takmičenje.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ima se tu sta prigovoriti, al nakon ovakve reakcije i rutinske pobjede ipak neću 

Il Club più titolato al mondo!
Rutinski privedeno kraju, bravo Pioli bravo momci - napokon Ibrin comeback. Belotti bi u ovakvome Milanu imao 25+ golova, očigledno je da ga štite sudije.
Kastijeho i Hauge opet najslabiji pojedinci, ali ovaj prvi značajno više doprinosi u defanzivi. Možda se ipak samo tako čini zbog sigurnog Calabrije, kontra ultraofanzivnog Thea na lijevom boku? Rebić i Sale po bokovima čine ekipu mnogo kompaktniju, sa bržim tranzicijama.
Nakupili smo se kartona kao nikada večeras, u kupu se nadam samo rezerve igraju, dakle
Golman
Kalulu-Duarte-Musaka-Dalot
Conti-Krunić-Diaz-Maldini-Hauge
Colombo
Kastijeho i Hauge opet najslabiji pojedinci, ali ovaj prvi značajno više doprinosi u defanzivi. Možda se ipak samo tako čini zbog sigurnog Calabrije, kontra ultraofanzivnog Thea na lijevom boku? Rebić i Sale po bokovima čine ekipu mnogo kompaktniju, sa bržim tranzicijama.
Nakupili smo se kartona kao nikada večeras, u kupu se nadam samo rezerve igraju, dakle
Golman
Kalulu-Duarte-Musaka-Dalot
Conti-Krunić-Diaz-Maldini-Hauge
Colombo
- Romagnoli13
- Kontakt:
Belotti je taman igrač za Torinu, eventualno Lazio. Slično kao Immobile. Ali je veliki dajver. Nadam se da nikad više neće bitu doveden u neko povezivanje s Milanom.
Ovo je već 38. meč zaredom na kojem ekipa postiže gol. I tu su blizu rekorda čini mi se.
Ovo je već 38. meč zaredom na kojem ekipa postiže gol. I tu su blizu rekorda čini mi se.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Zasto Meite nije veceras bio ni na klupi, jel' to gotova stvar s Milanom? Ja koliko se sjecam i on obicno igra vise na desnoj strani, kao kod nas Benacer/Tonali, a kretnjom i izgledom na terenu mi dosta fizicki lici na Kessia.
I objavite cim sta saznate za povrede Tonalia i Diaza.
I objavite cim sta saznate za povrede Tonalia i Diaza.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Da sad ne imenujem neke od vas ali od 6 kartona koje su igrači dobili možda je jedan bio za karton. Zbog čega je sad Calabria požutio? Zato što je pipnuo protivnika. Zbog čega je Leao požutio? Jer je za dlaku izbjegao da mu lik slomi nogu. Ovo je bilo najgore suđenje zadnjih nekoliko godina što se tiče dodjeljivanja kartona. 2 igrača Torina su očigledno namjerno igrali rukom. Jednom uopšte nije sviran faul a drugi nije dobio karton. Calabria i ja mislim Kessie su par puta dobili po nogama s leđa a faulovi nisu svirni niti je puštana prednost. Theo je u uvodnih pola sata bio isprebijan. Hakan je onda jedva ustao jer se i čulo kakav je udarac dobio a kartona nema. Pred kraj je Maldini bio pregažen totalno, nije bilo kartona. Zlatan igra stomakom, đubre zvano Maresca mu svira igranje rukom. Još mu i Zlatan pokazuje da nije normalan.Ne sjećam se kad sam zadnji put vidio ovako ništo ako sam ikad i vidio.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Calabria ako dobije karton protiv Kaljaria, propušta Atalantu, isto kao i Romagnoli. Hvala sudiji.
Diaz i Tonali nisu ozbiljnije povrijeđeni, dobili su udarce i nista opasno. Tonali je izgleda izbjegao pucanje mišića, ali udarac je bio jak, pa je zbog bolova morao izaći.
Diaz i Tonali nisu ozbiljnije povrijeđeni, dobili su udarce i nista opasno. Tonali je izgleda izbjegao pucanje mišića, ali udarac je bio jak, pa je zbog bolova morao izaći.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Što Pioli već reče, ni ja nikad u životu nisam vidio da neko na sredini terena dobije karton za simuliranje, to se valjda u 99,99% slučajeva dobija kad želiš iscenirati za penal. Al' ajde na stranu i to, nego što uopšte ni nije bilo simuliranje.
A ništa, sad ga staviti da igra u kupu i moliti boga da Ibra bude mogao izgurati čitavu utakmicu protiv Caglarija. Ili bar da Rebić ozdravi.
Ono što sam uspio ispratiti, Diaz, Tonali i Calabria su isto prestrogo dobili kartone.
Stvarno frustriraju svi ovi izostanci, čitavu sezonu se ne mogu sastaviti.

A ništa, sad ga staviti da igra u kupu i moliti boga da Ibra bude mogao izgurati čitavu utakmicu protiv Caglarija. Ili bar da Rebić ozdravi.
Ono što sam uspio ispratiti, Diaz, Tonali i Calabria su isto prestrogo dobili kartone.
Stvarno frustriraju svi ovi izostanci, čitavu sezonu se ne mogu sastaviti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Roma - Inter je sutra u 12:30 svi navijamo za 1x na tom susretu 

e ako ne osvojite ovo....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Upratio. Kao i ono udaranje reklame kod penala.
- Beduin
- Kontakt:
I ja sam za X2 radi naseg 4. mjesta i bijega konkurenciji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Strasno vazna pobjeda iz vise razloga. Ekipa pokazala da se poslije poraza moze dici i pobijediti, pogotivo kad nam je nedostajalo toliko igraca sto ovu pobjedu cini jos vecom bez obzira sto smo igrali sa Torinom. Kad se sjetim prethodnih sezona ovakve utakmice bi obicno gubili. Dobra stvar je sto imamo doata vremena do naredne utakmice da se igraci odmore i neki oporave. Trece otisli smo na +4 a glavni pratioci danas igraju jedan protiv drugog (tu bi nam X odgovarao, ali o tom po tom). Cetvrto Ibra se vraca i nadam se da ce sto duze biti zdrav i da se nece forsirati kao prije jer je Leao pokazao da moze igrati u spicu i tu trebaju dobivati minutazu njih dvoica. Iz kola u kolo smo blizi nasem cilju a to je top 4, svaka pozicija iznad 4 mjesta je slag na tortu, a skudeto o kojem je prerano mastati bio bi visnja na slagu.
Mi se trenutno borimo za skudeto, htjeli mi to sebi priznati ili ne. I treba imati nadu, treba imati visoke ambicije, bolje se svakako borit za skudeto pa zavrsit u top 4, nego borit se samo za top 4 i zavrsit 5. ili 6.
Naravno, sezona je duga, treba ici utakmicu po utakmicu. Jasno je da nismo prvi favoriti za osvajanje skudeta, medjutim imamo pravo da se borimo za njega sve dok smo tu u vrhu.
Naravno, sezona je duga, treba ici utakmicu po utakmicu. Jasno je da nismo prvi favoriti za osvajanje skudeta, medjutim imamo pravo da se borimo za njega sve dok smo tu u vrhu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ne pričam ja o tome drug, naravno da ekipa mora tako razmišljati. Ja govorim iz ugla nas navijača, volim da sad Juve I Inter, koji su kvalitetnije ekipe od nas, pobjeđuju naše direktne rivale ta top 4.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
S obzirom da nakon utakmice u kupu slijedi 6 dana pauze izneđu utakmica, vjerovatno će igrati skoro isti sastav kao sinoć. Uz neke minimalne promjene, Kalulu umjesto Kjaera, Dalot lijevo umjesto Hernandeza, Conti desno, i to je to. Naravno, Zlatan će igrati sigurno više minuta nego sinoć.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ja za 1.
Roma će kad-tad pasti svakako.
Ma bolje 1 nego 2, igraju ovi momci,vidjeli smo svi da ovi momci dobijaju ove tekme onako rutinski,sa punim sastavom cemo ponovo i derbi tekme biti favoriti,tako da ova ekipa moze se reci vec polako je kandidat za skudeto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.