Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermedin Demirović
Bice on paklen napadac. Nesto tipa Vardy koji ce uvijek pokusavati da izbjegne ofsajd zamku i pobjegne zadnjoj liniji. Mozda nece biti golgeter kao Dzeko, ali ce zato biti od velike koristi saigracima.
Nema nikog. Kao i obično nestanu nakon onolikog prosipanja govana po ovoj temi i ovom momku nakon što nije dobijao šansu na startu (doduše slučaj je i sa ostalim), al' njima je i to bilo dovoljno da ga proglase propalitetomQUARTERBACK je napisao/la: ↑09 jan 2021, 18:13dje su oni levati sto su se smijali kad sam govorio da treba da igra protiv irske u barazu kae sta ce on imamo aru![]()

Veci guzovi nego u Misimovica
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kao što bi @ASD rekao, pravi bik.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Srpkinja mu djevojka pored toliko nasih.

- Goalgetter
- Kontakt:
Gdje su oni sto ga ismijvase na pocetku?
Cekamo tu klapu i prije svega objektivnog klauna.
Kakav kriminal je bio guranje Irfana Hadzica jos ne mogu doci sebi
Bravo Demire, kvalitet je kvalitet

Kakav kriminal je bio guranje Irfana Hadzica jos ne mogu doci sebi

Bravo Demire, kvalitet je kvalitet

Ma Picke sve ...Goalgetter je napisao/la: ↑09 jan 2021, 19:28Gdje su oni sto ga ismijvase na pocetku?Cekamo tu klapu i prije svega objektivnog klauna.
Kakav kriminal je bio guranje Irfana Hadzica jos ne mogu doci sebi![]()
Bravo Demire, kvalitet je kvalitet![]()
Samo laganini da nastavi igrati do kraja sezone u prosjeku 50-60min bilo bi vise od onog sto sam ocekivao! Bio bih zadovoljan 30-35 min
Kao sto sam i pisao pravi Klub i pravi trener za njega, nema Zime za Demira samo zdravlja.
Demirovicuuu, samo nastaviti ovako. Napokon cemo imati pravog modernog napadaca. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Odlicno se stvari razvijaju za njega.
On zbog svoje trke i borbenosti mora uspjeti, samo da bude zdrav.
Freiburg je odlicno odredište ali sam ga ja vise zelio vidjeti u Leipzigu zbog slicne politike kluba ali i vise utakmica u sezoni gdje bi se prilike za igru prije ukazivale...bar sam tako razmišljao prije par mjeseci.
...
Ovo vracanje na Hodzica u kontekstu baraza je smijesno jer lik nije ni igrao protiv S.Irske - ali naravno da je u martu zasluženo bio u prednosti u odnosu na Demirovica...pa cak i u oktobru...iako bih licno zvao obojicu.
A Iran je 100x ispricana prica i zbog tadasnjeg poteza prema Demirovicu cijeli strucni stab na celu s Bajevicem je trebao biti nogiran.
Dobro momak i trpi sve ovo...
On zbog svoje trke i borbenosti mora uspjeti, samo da bude zdrav.
Freiburg je odlicno odredište ali sam ga ja vise zelio vidjeti u Leipzigu zbog slicne politike kluba ali i vise utakmica u sezoni gdje bi se prilike za igru prije ukazivale...bar sam tako razmišljao prije par mjeseci.
...
Ovo vracanje na Hodzica u kontekstu baraza je smijesno jer lik nije ni igrao protiv S.Irske - ali naravno da je u martu zasluženo bio u prednosti u odnosu na Demirovica...pa cak i u oktobru...iako bih licno zvao obojicu.
A Iran je 100x ispricana prica i zbog tadasnjeg poteza prema Demirovicu cijeli strucni stab na celu s Bajevicem je trebao biti nogiran.
Dobro momak i trpi sve ovo...
**** Irfan Hadžić koji je upravo nogiran iz predzadnjeg tima turske cvajte je dobio priliku prije ovog momka. Bajević

Minute: 389 (4 utakmice)
Golovi: 2
Asistencije: 5
Kreirane velike šanse: 6
Golovi: 2
Asistencije: 5
Kreirane velike šanse: 6
Evo pojasnio Streich zasto je Ermedin na pocetku manje igrao.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
@Maestro
Prevedi ljudima yebo ga ti, ne znaju svi dojč
Streich o Demiroviću:
Na početku je bilo teško za njeg, skoro da nije imao slobodno nakon sezone u Švicarskoj. Ovdje je bio nov i mnogo toga nije znao. Ali kako se sad prezentira i šta sve radi za ekipu, ja sam veoma, veoma zadovoljan sa njim.
Ovo je razlog zašto ga nije bilo ni u reprezentaciji, jer momak apsolutno nije igrao taj period. Na kraju krajeva neigranje za reprezentaciju po ovom rečenom mu je i dobro došlo, jer je iskoristio taj period da se uklopi, a i radio je vrijedno. Sa onom brukom sto je reprezentacija pokazala, samo bi ga unazadila i vjerovatno ne bi bio spreman svojim izostancima da bude danas to sto i jeste.
Prevedi ljudima yebo ga ti, ne znaju svi dojč

Streich o Demiroviću:
Na početku je bilo teško za njeg, skoro da nije imao slobodno nakon sezone u Švicarskoj. Ovdje je bio nov i mnogo toga nije znao. Ali kako se sad prezentira i šta sve radi za ekipu, ja sam veoma, veoma zadovoljan sa njim.
Ovo je razlog zašto ga nije bilo ni u reprezentaciji, jer momak apsolutno nije igrao taj period. Na kraju krajeva neigranje za reprezentaciju po ovom rečenom mu je i dobro došlo, jer je iskoristio taj period da se uklopi, a i radio je vrijedno. Sa onom brukom sto je reprezentacija pokazala, samo bi ga unazadila i vjerovatno ne bi bio spreman svojim izostancima da bude danas to sto i jeste.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- ArtVandelay
- Kontakt:
Pod hitno mjenjati tu frizuru, izgleda kao ss oficir.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
bošnjak evropljanin bosanski musliman a kao ss oficirArtVandelay je napisao/la: ↑09 jan 2021, 23:33Pod hitno mjenjati tu frizuru, izgleda kao ss oficir.

Meni isti onaj beretka s facebooka 

Šalu na stranu, odavno se prica o Demiru kao novoj velikoj stvari našeg fudbala, pratili smo ga mi na forumu maltene od samog početka seniorskog fudbala, imaš taj neki osjećaj da je momak za neke veće stvari. Poređenja s Džekom? Nezahvalno je to, ali ide u dobrom smjeru. Sada je tu izražen onaj osjećaj kada jedva čekaš iduću njegovu tekmu da gledaš... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.