FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne znam za vas ali mene ova priča ko će otići, niko neće doći uopšte ne dotiče. Mi imamo puno većih problema od toga, kao što je i predsjednik skupštine rekao, tako da sasvim mi je svejedno kakav će nam roster biti ako mi sa ovom skupštinom krenemo ka naprijed, ka 21. vijeku.
Nije on rekao da imamo vecih problema. Upravo suprotno kaze da nam trebaju kvalitetni ljudi u UO za drugi dio da bi se ostvario neki rezultat koji oni ocekuju od Osima. Bitan je plasman i zbog visine nagrade koju daje m:tel.Dejan1921 je napisao/la: ↑09 jan 2021, 13:10Ne znam za vas ali mene ova priča ko će otići, niko neće doći uopšte ne dotiče. Mi imamo puno većih problema od toga, kao što je i predsjednik skupštine rekao, tako da sasvim mi je svejedno kakav će nam roster biti ako mi sa ovom skupštinom krenemo ka naprijed, ka 21. vijeku.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Možda sam se pogrešno izrazio. Bitno je sve, naravno, ali mene to oko igrača ništa ne interesuje dok ne vidim pomak u samom klubu. I to mi je trenutno najbitnije od svega.LjoZee je napisao/la: ↑09 jan 2021, 13:16Nije on rekao da imamo vecih problema. Upravo suprotno kaze da nam trebaju kvalitetni ljudi u UO za drugi dio da bi se ostvario neki rezultat koji oni ocekuju od Osima. Bitan je plasman i zbog visine nagrade koju daje m:tel.Dejan1921 je napisao/la: ↑09 jan 2021, 13:10Ne znam za vas ali mene ova priča ko će otići, niko neće doći uopšte ne dotiče. Mi imamo puno većih problema od toga, kao što je i predsjednik skupštine rekao, tako da sasvim mi je svejedno kakav će nam roster biti ako mi sa ovom skupštinom krenemo ka naprijed, ka 21. vijeku.
To je ok negdje sam to i ja rekao tj. ono da ne trebamo nista ostvariti ako se sta ne promijeni. Nadovezao sam na ovaj dio da je on nesto rekao. Predsjednik Skupstine, trenutni UO onim saopstenjem su jasno stavili doznanja da rezultat nije u drugom planu za ovu polusezonu sto slijedi. Amar je, takodjer, rekao da cemo biti jaci i bolji u onom intervjuu za Novu. Iz kluba jos niko nije rekao da nije bitan rezultat. Da li je to realno, ono sto oni stvarno misle ili je nedostatak hrabrosti pa se to provlaci oni znaju. Te izjave stoje i svako im ima pravo nabiti na nos ako ne bude tako tj. nema opravdanja "izvucen maksimum, izvuceno ono, ovo".
Rezultat ne smije izostati, imamo iskusnu ekipu i veoma dobre igrače za naše uslove Štilić, Bekrić, Meša, Ikić, Luka, Ivan i Osima na klupi
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Uprava se mora pojačati i prije nego igrački i stručni kadar.
Sta je braco? Kakvo je ovo zatisje
imali li iko da Zelju voli majku mu .Idu dvije kljucne sedmice za kkub
kao za covid

-
- Kontakt:
Treba se pojacati tamo gdje smo bas slabi, a to su uprava,bekovi,krila,stoperi,veznjaci, mislim da je u svemu napad i desetka prolazni.
A sto si trenera izostavio? jajarotimpramosavePla je napisao/la: ↑09 jan 2021, 22:57Treba se pojacati tamo gdje smo bas slabi, a to su uprava,bekovi,krila,stoperi,veznjaci, mislim da je u svemu napad i desetka prolazni.

Kod brata golmani i trener ni na nebu ni na zemlji 

-
- Kontakt:
Mi nemamo trenera.. ako covjek koji seta psa po Malti i placa mene da pisem po forumu da branim njegove stavove, za mene je on nezamjenljiv.. trener neka ostane,a golman nam treba novi.
ps.Kana,posudit cu ti email da napravis jos jedan akaunt.
auuuuuuuutimpramosavePla je napisao/la: ↑10 jan 2021, 02:00Mi nemamo trenera.. ako covjek koji seta psa po Malti i placa mene da pisem po forumu da branim njegove stavove, za mene je on nezamjenljiv.. trener neka ostane,a golman nam treba novi.
ispod pojasa gaze
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
E kakva si prodana dusadelinjo je napisao/la: ↑10 jan 2021, 03:40auuuuuuuutimpramosavePla je napisao/la: ↑10 jan 2021, 02:00Mi nemamo trenera.. ako covjek koji seta psa po Malti i placa mene da pisem po forumu da branim njegove stavove, za mene je on nezamjenljiv.. trener neka ostane,a golman nam treba novi.
ispod pojasa gaze

- MocMahale444
Kako motivisati Igrace????
Ne
Smail Smiljan Mori
Samo jedan motiv od covjeka koji zna svoj posao
Ovo je jedini nacin za to
Ne

Ovo je jedini nacin za to

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Najveća i najbolja motivacija su premije, iz ličnog iskustva sam to osjetio.
Pukneš 10-15 milja premije pa da vidis kako puleni lete po terenu.
Zavrnuta pipa.
Jedna za Braconija povodom te teme:
"Pazi sta zelis mozda ti se i ostvari"

Manijakdolopate je napisao/la: ↑10 jan 2021, 17:37Najveća i najbolja motivacija su premije, iz ličnog iskustva sam to osjetio.

Mjau !