Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Pa 8:2 jeste ogromna sramota, pogotovo kad se desi protiv tima koji je primio peticu od Frankfurta, jel :kafa:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jos je veca sramota kad te jedan klub osramoti za zivota sa 7 0 u polufinalu tako velikog takmicenja. Pribojavas se strahujes nadas se da nikad neces vise naletiti na tog giganta. Naletis u cetvrtfinalu gdje se igra jedna tekma, kontas ma sve je moguce. Jedna frljoka i rijesena tekma.
Popusis 8 2 s tim da ti tvoj igrac zabije 2 gola,te da se protivnicki igraci igraju u 16. Tugujes places mrzis taj klub. Svaka pobjeda mnogo boli al duboko u sebi znas da je to samo surova realnost i da je gigant puno veci klub od tvoje katalonske prcije.
Popusis 8 2 s tim da ti tvoj igrac zabije 2 gola,te da se protivnicki igraci igraju u 16. Tugujes places mrzis taj klub. Svaka pobjeda mnogo boli al duboko u sebi znas da je to samo surova realnost i da je gigant puno veci klub od tvoje katalonske prcije.

-
- Kontakt:
Punila je Barca isto i bayu redovno , a da o Realu ne govorim.
Real vam je nocna mora.
Real vam je nocna mora.
-
- Kontakt:
jamesrodriguez je napisao/la: ↑04 jan 2021, 16:54Punila je Barca isto i bayu redovno , a da o Realu ne govorim.
Real vam je nocna mora.
Ajde balonja lipo pokrij se usima i leć.
Bayern vs Barca 9 utakmica, 6 pobjeda Giganta 1 remi 2 pobjede Prcelone.
Bayern vs Real 26 utakmica 11 pobjeda Giganta 3 remija i 12 pobjeda Reala Madrida.
S tim sto je Real u eri Pepa stigao do prednosti u odnosu na Bayern koji je u spanjolskoj poznat jos kao La Bestia Negra, ukucaj u Google i uvjeri se, pozz dijete moje haha
Ili si glup ili se drogirasjamesrodriguez je napisao/la: ↑04 jan 2021, 16:54Punila je Barca isto i bayu redovno , a da o Realu ne govorim.
Real vam je nocna mora.

Real ne moze nikad bit nocna mora, mogu bit sudije. Na ocigled citavog svijeta ste prevarama uzimali LP u zadnjih par godina. Zato ste sad zbog Vara prosjecna evropska ekipa koja nema ni teoretskih sansi za klempu.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Inace je navijac akademije iz Dortmunda...Goretzka je napisao/la: ↑04 jan 2021, 18:22Ili si glup ili se drogirasjamesrodriguez je napisao/la: ↑04 jan 2021, 16:54Punila je Barca isto i bayu redovno , a da o Realu ne govorim.
Real vam je nocna mora.![]()
Real ne moze nikad bit nocna mora, mogu bit sudije. Na ocigled citavog svijeta ste prevarama uzimali LP u zadnjih par godina. Zato ste sad zbog Vara prosjecna evropska ekipa koja nema ni teoretskih sansi za klempu.

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ma sta god da je, prica gluposti. Ako za Dortmund navija jos gore, pucaju kompleksi.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑04 jan 2021, 21:46Inace je navijac akademije iz Dortmunda...Goretzka je napisao/la: ↑04 jan 2021, 18:22Ili si glup ili se drogirasjamesrodriguez je napisao/la: ↑04 jan 2021, 16:54Punila je Barca isto i bayu redovno , a da o Realu ne govorim.
Real vam je nocna mora.![]()
Real ne moze nikad bit nocna mora, mogu bit sudije. Na ocigled citavog svijeta ste prevarama uzimali LP u zadnjih par godina. Zato ste sad zbog Vara prosjecna evropska ekipa koja nema ni teoretskih sansi za klempu.![]()
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Schalke odbio Tonniesove milione. Po mom misljenju pogresna odluka. Schalke je ljeto odbio istu ponudia iz straha od reakcije navijaca, tad je Clemens zelio da finansira tri pojacanja.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Da li još neko od vas nema tona na eurosport2? Nemam već par mjeseci kad su tekme BL, a konekcija mi je telemach eon box.
Nisi na gubitku vjeruj.

Sad ozbiljno, bilo je kod mene tako(najveća ironija je kad malo vratim i ne gledam "live" bude ton). Pored toga se nakupilo još nekih problema na drugim kanalima pa sam ih zvao i nakon njihovog reseta radi normalno pa probaj to.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Fakat jest, vratio sam malo i sad imam zvuk. Hvala.
-
- Kontakt:
Penal poklonjen yayernu , dobro se vidi da uopce nije dodirnuo loptu prstima u kaznenom prostoru.
Ali sta se moze to je yayern mora se svirati.
Ali sta se moze to je yayern mora se svirati.
Zašto se igra ovako loš fudbal u Bundesligi?
-
- Kontakt:
Ako je ono bio " prnal " za yayu onda je i stopanje lopte Goretzk/a bilo rukom kod drugog gola. 

-
- Kontakt:
Ovo i meni nije jasno , baš čudno kako se var nije javio u toj situaciji. Ako je ono ruka bila trebalo je onda i ono svirati.jamesrodriguez je napisao/la: ↑08 jan 2021, 21:06Ako je ono bio " prnal " za yayu onda je i stopanje lopte Goretzk/a bilo rukom kod drugog gola.![]()
Agieren statt reagieren
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa osim Nojera niko odbranu ne igra
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Privatna liga Rummeniggea i onog drugog kriminalca. Baš smiješno šta im se sve dopušta.Pale_Companion je napisao/la: ↑08 jan 2021, 21:08Ovo i meni nije jasno , baš čudno kako se var nije javio u toj situaciji. Ako je ono ruka bila trebalo je onda i ono svirati.jamesrodriguez je napisao/la: ↑08 jan 2021, 21:06Ako je ono bio " prnal " za yayu onda je i stopanje lopte Goretzk/a bilo rukom kod drugog gola.![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
A zasto Manchester ne igra 1/8 finala Lige prvaka?

-
- Kontakt:
Sreca pa imaju odbjeglog Lewata a odbrana im suplja kao svicarski sir . 

Istina. Najvise datih golova u Evropi, a uskoro i najvise primljenih u Evropi.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.