Navodno ce se moci utakmice gledati iz saune i jacuzzija.

Taj tvoj mi baca na onaj u Dugopolje. Sminka, ali premali.
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Za klub kao sto je TSC koji nema neku bazu navijaca i za grad kao sto je Topola, ovaj od cca 5 000 je po mjeri...
12k
Sto te sad toliko razocaralo ako je projekt javno dostupan vec dugo vremena?OldFashioned je napisao/la: ↑07 jan 2021, 01:00Uh, mogu reći da sam blago razočaran ovim izgledom Osječkog stadiona.
Da budem iskren, nisam očekivao ovo.
Pa vjerovatno činjenica da do sada isti nisam vidio a očekivam uvijek od modernih stadiona pa makar i na našim prostorima da izgledaju lijepo.Pitagora je napisao/la: ↑08 jan 2021, 19:57Sto te sad toliko razocaralo ako je projekt javno dostupan vec dugo vremena?OldFashioned je napisao/la: ↑07 jan 2021, 01:00Uh, mogu reći da sam blago razočaran ovim izgledom Osječkog stadiona.
Da budem iskren, nisam očekivao ovo.
% се ? " " (- ') за & " $ "? ($ ? " - $ ? $ ? ")Wandelanoite je napisao/la: ↑08 jan 2021, 20:04Pampas ce biti perverzija, nadam se da ce dici malo mrtvu Baranju na noge i da ce stadion biti puniji.
Jedina stvar sto ne valja je sto mi je dalji desetak minuta nego Gradski vrt.
Nema tu nekih vecih mjesta, uglavnom su sela i vecinom pusta, u Vinkovcima ne vole Osijek, jer imaju Cibaliu i naravno Dinamo i Hajduk, Vukovar BBB, Torcida, dok Borovo Naselje i ostala srpska naselja navijaju za Partizan i CZV. Beli Manastir isto je vecina srpska pa i tamo je situacija ko u Vukovaru. Đakovo BBB i Torcida.Ortega10 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 20:35% се ? " " (- ') за & " $ "? ($ ? " - $ ? $ ? ")Wandelanoite je napisao/la: ↑08 jan 2021, 20:04Pampas ce biti perverzija, nadam se da ce dici malo mrtvu Baranju na noge i da ce stadion biti puniji.
Jedina stvar sto ne valja je sto mi je dalji desetak minuta nego Gradski vrt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.