FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ove što opet iznova pokreću bespotrebnu raspravu bi banovao.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Zato je Beli samo aktivan kad je aktivna i PL. Ovako samo naletim, bacim pogled, vidim gluposti i ugasim forum. Budi pametan, budi kao Beli. 

Zadnja izmjena: Beli98, dana/u 08 jan 2021, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
70% forumske brigade vrijedja bivseg trenera svakodnevno. Znaci bukvalno napises nebo je plavo, stizu 3 odgovora "eto nek je husrefovo crveno" i takvi fazoni. I ja sam za banovanje.BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 jan 2021, 15:23Ove što opet iznova pokreću bespotrebnu raspravu bi banovao.
NEMA NAZAD
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kako od koga.JVVVST je napisao/la: ↑08 jan 2021, 15:18Zbog "Kesoljuba" si i ti bio sretan nakon duple krune, ne kenjaj.Zip je napisao/la: ↑08 jan 2021, 14:50Zbog "Vojvode" si ti i onaj kamuflirani sretni i zadovoljni jer FKS nema izgubljenu utakmicu, lijepo igramo, rekorde rasturamo, itd...
Vi mozete samo da pjenite i dalje kada se nesta lose desi.
Vise vas niko ne yebe ni pet posto...
Molim boga da bude publike i da igramo protiv TC na Kosevu, da mu ....
A sve se bojim da ces mu... nestaces u masi![]()
Nas najtrofejniji trener ce bit docekan ovacijama![]()
Usput raspitaj se zasto tek podlije 1.1. preuzima TC zasto nije kada mu se ljetos npr nudilo. Cisto da se vidi sva ta njegova raskosna ljubav
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kako ćemo dočekati Musemića na Koševu, ako u skorije vrijeme budemo igrali pred navijačima protiv njegove ekipe? 

Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel Oremuš ozdravio, njega je baš virus pokosio, on kad se razbolio znalo se odma da ga nema do kraja polusezone a do kraja je bilo mjesec-mjesec i po?
Slabo su nam igrači kačili storije na ovoj pauzi. Između ostalog, Tatar je sa bratom redovno trenirao u teretani, Salčin je izbacio par storija kako trči negdje u Mostaru, Handžić je bacio par storija i lajvova iz BMW-a, Dal gospodski, haman pa i živi na planini, izbacio je i stori gdje trči, valjda da se pokaže.

Hadžija takođe planinari
Slabo su nam igrači kačili storije na ovoj pauzi. Između ostalog, Tatar je sa bratom redovno trenirao u teretani, Salčin je izbacio par storija kako trči negdje u Mostaru, Handžić je bacio par storija i lajvova iz BMW-a, Dal gospodski, haman pa i živi na planini, izbacio je i stori gdje trči, valjda da se pokaže.

Hadžija takođe planinari

FK Sarajevo
-
- Kontakt:
"Husref je sada tu sa nama, ugovor je na dvije i po godine.Trebao je odavno biti, ali zbog njegovih obaveza prema FK Sarajevu, kao i zbog činjenice da je želio malo odmoriti od fudbala, sačekali smo. Nas dvojica smo imali dobru saradnju i u Slobodi, dobro se razumijemo i međusobno poštujemo”, istakao je Husić za Sport Centar.Pantelija je napisao/la: ↑08 jan 2021, 15:28Kako od koga.JVVVST je napisao/la: ↑08 jan 2021, 15:18Zbog "Kesoljuba" si i ti bio sretan nakon duple krune, ne kenjaj.Zip je napisao/la: ↑08 jan 2021, 14:50Zbog "Vojvode" si ti i onaj kamuflirani sretni i zadovoljni jer FKS nema izgubljenu utakmicu, lijepo igramo, rekorde rasturamo, itd...
Vi mozete samo da pjenite i dalje kada se nesta lose desi.
Vise vas niko ne yebe ni pet posto...
Molim boga da bude publike i da igramo protiv TC na Kosevu, da mu ....
A sve se bojim da ces mu... nestaces u masi![]()
Nas najtrofejniji trener ce bit docekan ovacijama![]()
Usput raspitaj se zasto tek podlije 1.1. preuzima TC zasto nije kada mu se ljetos npr nudilo. Cisto da se vidi sva ta njegova raskosna ljubav
Ne razumijem, kakve je Husref imao obaveze prema nama

-
- Kontakt:
Procitaj jos jednom... vjeruj mi da razumijes!Historicar je napisao/la: ↑08 jan 2021, 15:46"Husref je sada tu sa nama, ugovor je na dvije i po godine.Trebao je odavno biti, ali zbog njegovih obaveza prema FK Sarajevu, kao i zbog činjenice da je želio malo odmoriti od fudbala, sačekali smo. Nas dvojica smo imali dobru saradnju i u Slobodi, dobro se razumijemo i međusobno poštujemo”, istakao je Husić za Sport Centar.
Ne razumijem, kakve je Husref imao obaveze prema nama![]()
Nemojte ljudi vise zivota vam, svaki dan ba...
Zadnja izmjena: Ahmoveliki, dana/u 09 jan 2021, 05:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bas to, stalna dobacivanja od istih forumasa,i onda im krivo kad pocnes odgovarati i odma traze da se banuje,ja juce pisem o papirima kako se dugo ceka za velkoskog,meni zip pise u fazonu treba hadziju otjerati sto ovaj nema BiH papire,znaci nikakve veze sa onim sto sam napisao,al haj mora i to neko..holyman je napisao/la: ↑08 jan 2021, 15:2570% forumske brigade vrijedja bivseg trenera svakodnevno. Znaci bukvalno napises nebo je plavo, stizu 3 odgovora "eto nek je husrefovo crveno" i takvi fazoni. I ja sam za banovanje.BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 jan 2021, 15:23Ove što opet iznova pokreću bespotrebnu raspravu bi banovao.
-
- Kontakt:
Sta mislite da malo pljujete Husrefa ?
Niste dugo
Niste dugo

Pa isplacen mu je komplet iznos ugovora ali on za vrijeme njegovog trajanja ne moze trenirati nekog drugog. Nista neobicno.
Ja ovu temu nisam nikada potegnuo, ali sto rece holyman, spominju Husrefa za svaku sitnicu, a kao najtrofejniji trener zasluzuje upravo suprotno.
Ja ovu temu nisam nikada potegnuo, ali sto rece holyman, spominju Husrefa za svaku sitnicu, a kao najtrofejniji trener zasluzuje upravo suprotno.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
Treba malo zaguzvat opet
I tebi to nista ne govori kakav je covjek?

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ma bezveze, ima raje koja samo onako proleti i ostavi lajk a ne cita sta je u objavi, zato lajk ni u jednoj objavi na fb nije mjerodavan.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Kao i svakog drugog trenera.

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Pametno

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ne znam bas, sjeti se Slobode 0-3.

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- AngelDiMaria
- Kontakt:
i ja isto volim firmu vise od zivota, ako je to ta definicija
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"