Nema veze, ipak je kvalitetan napadač.. bio bi jako dobar izbor.
A sta skupljamo napadace u realizacijskoj krizi?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sta bi idealno bilo po meni je 1 finiser pokretljivi kao Vukusic ili Maglica
I volio bi da damo priliku ovome Eldinu Hadzicu sto je po spaniji igro jer je lik majstor, tehnicar, prekide izvodi, mislim da je kvalitetom tu negdje sa Tinom, samo kakva je sprema i zdravlje? On bi bio i dobra 10-ka za slucaj da Rahmana prodamo...
Prije par dana sam ga i ja bio postavio mislim, da bi za nas bio ekstra jer moze na vise pozicija igrati u napadu a i nije malo preko 100 tekmi u Segundi
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
Nema veze, ipak je kvalitetan napadač.. bio bi jako dobar izbor.
A sta skupljamo napadace u realizacijskoj krizi?
Kada je Vukušić zadnji put zabio? Šta je bilo sa Benkom tad kad je došao nama? 9 utakmica 1 gol.. kažem ti, kvalitetan napadač, a do ljeta ima vremena da uhvati formu.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
I onda kazu nema zimi dobrih igraca a gledaj imena na svim pozicijama, evo samo danas todorovic, mujakic, cavar i vukusic se spominju kao slobodni. Bice ovdje imena ko na traci do marta.
Ismijao sam se bas za kolumbijca duplo bolji od ovih sto se spominju, trazi ga atalanta...na kraju decko u macvi igra jbt
Ne znam kako se iko vise prima na te price pa cak su i novinari prestali prenositi budalastine s foruma
Ma kakav Todorović, letva prava, što dalje od nas.
Vukušić je realan domet, ne znam o čemu pričate? Pa već smo bili ranije u pregovorima s njim. Ako se Tini može dati 15K, tu negdje je i Ante sigurno.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ovaj Panagiotis Moraitis je zanimljiv, neko ga je ovdje spominjao neki dan, slobodan je igrač kao i Vukušić i Bezjak.Prošle godine u prvenstvu 30 utakmica - 10 golova, te onaj nama u Evropskoj ligi.Ima 24 godine, dakle mogao bi kasnije napraviti još jedan dobar transfer.
Jel to onaj iz Fiorentine sto se pisalo?
Ajde neka se i to rijesilo
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Završen. Dolazi strasan covjek za sefa akademije pisalo se vec o tome.
Mada bi ja tu neku legendu stavio
Treba neko domaci, ko ce djeci usadit u glavu sta znaci Sarajevo, derbi, grad, atmosfera... Stranci u nasem fudbalu nikad nisu dobro prolazili.
Zato i jesmo tu gdje jesmo jer nam samo domaci uce djecu, stangiraju nam svi omladinci i nikad da naprave neke velike karijere..
Samo strance dovoditi i njih slusati
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".