FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neko je na @infu prije dan-dva napisao da je u opticaju hrvatski napadač i da je ovo za Bezjaka i "kolumbijce" šuplja... Za nadati se da je Vukušić, ili eventualno Maglica taj "hrvat" s obzirom da ima naše papire ne bih se bunio sekunde 

Meni je Hadžija ostao u sjećanju da je podkraj karijere ugovarao transfere našim u Izrael, i nekako sam očekivao da ćemo imat nekih igrača koji su u karijeri igrali u Izraelu, ili da ćemo od tamo dovoditi igrače na posudbu, pa čak i prodavati igrače tamo.
Do sada doveo je Oremuša i sredio izgleda Suljiću transfer u Izrael
Do sada doveo je Oremuša i sredio izgleda Suljiću transfer u Izrael

Vukušić je moja lična želja, da ga preimenujemo u "koševski dijamant"

ElCartel11 je napisao/la: ↑08 jan 2021, 11:09Da sam docekao, da i Denchi pohvali nekog igraca sto je ispod 185cm![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dobro je Pa će u ponedeljak pripreme.pa me raduje da će ubrzo i naći adekvatne igrače. A drago mi je što nema curenja informacija iz kluba niti će biti. Mi možemo naglabat koga će i šta će dovest. A nećemo pogoditi.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
I onda kazu nema zimi dobrih igraca a gledaj imena na svim pozicijama, evo samo danas todorovic, mujakic, cavar i vukusic se spominju kao slobodni. Bice ovdje imena ko na traci do marta.
Ismijao sam se bas za kolumbijca duplo bolji od ovih sto se spominju, trazi ga atalanta...na kraju decko u macvi igra jbt
Ne znam kako se iko vise prima na te price pa cak su i novinari prestali prenositi budalastine s foruma
Ismijao sam se bas za kolumbijca duplo bolji od ovih sto se spominju, trazi ga atalanta...na kraju decko u macvi igra jbt

Ne znam kako se iko vise prima na te price pa cak su i novinari prestali prenositi budalastine s foruma
You are someone else I am still right here

Da nisi neki limit slova dostigao?
De ti jedan pcr uradi za svaki slucaj

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sta kazete na ovog ?

Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
-
- Kontakt:
To je to. On najbolje zna koliko ulaze i sta trazi od sportskog segmenta, koliko sam upratio u posljednjem interviju nahvalio sportski dio. To sto neko misli da Nam ulaze a naši se razbacuju to je šuplja prica.
Sta bi idealno bilo po meni je 1 finiser pokretljivi kao Vukusic ili Maglica
I volio bi da damo priliku ovome Eldinu Hadzicu sto je po spaniji igro jer je lik majstor, tehnicar, prekide izvodi, mislim da je kvalitetom tu negdje sa Tinom, samo kakva je sprema i zdravlje? On bi bio i dobra 10-ka za slucaj da Rahmana prodamo...
https://www.transfermarkt.de/eldin-hadz ... ler/142873
I volio bi da damo priliku ovome Eldinu Hadzicu sto je po spaniji igro jer je lik majstor, tehnicar, prekide izvodi, mislim da je kvalitetom tu negdje sa Tinom, samo kakva je sprema i zdravlje? On bi bio i dobra 10-ka za slucaj da Rahmana prodamo...
https://www.transfermarkt.de/eldin-hadz ... ler/142873
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 08 jan 2021, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Ove godine jesteRajaBa1983 je napisao/la: ↑08 jan 2021, 11:47https://www.transfermarkt.com/nermin-ha ... ler/135528
on nije loš![]()

Nema veze, ipak je kvalitetan napadač.. bio bi jako dobar izbor.Denchi je napisao/la: ↑08 jan 2021, 11:50Ove godine jesteRajaBa1983 je napisao/la: ↑08 jan 2021, 11:47https://www.transfermarkt.com/nermin-ha ... ler/135528
on nije loš![]()
![]()
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Što se tiće Vukušića.. ako postoji bilo kakva šansa, treba ga dovesti, bez razmišljanja.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
I Ikande je isto mislim na njegovu preporuku dosao iz Izraela.haris004 je napisao/la: ↑08 jan 2021, 11:20Meni je Hadžija ostao u sjećanju da je podkraj karijere ugovarao transfere našim u Izrael, i nekako sam očekivao da ćemo imat nekih igrača koji su u karijeri igrali u Izraelu, ili da ćemo od tamo dovoditi igrače na posudbu, pa čak i prodavati igrače tamo.
Do sada doveo je Oremuša i sredio izgleda Suljiću transfer u Izrael![]()
Amer Dupovac!