FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 08 jan 2021, 09:53

Vukusicu ante sinjski dijamante
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 08 jan 2021, 09:56

Pitaristok je napisao/la:
08 jan 2021, 09:51
Znas kad cemo mi prodati djete za 3 milke?
Mozemo ali u kunama, i to mozda nekad.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 08 jan 2021, 10:06

Vukušić vjerovatno ima mnogo opcija, koje će izabrati prije nas. Ako bi ga Hadžija uspio nagovoriti, ja bi mu dao doživotni ugovor. Sve sam rekao sa ovim, znači totalno ne realno.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 08 jan 2021, 10:08

forgempp je napisao/la:
08 jan 2021, 09:56
Pitaristok je napisao/la:
08 jan 2021, 09:51
Znas kad cemo mi prodati djete za 3 milke?
Mozemo ali u kunama, i to mozda nekad.
Mozemo u dinarima i sad, ajmo bit pozitivni.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 08 jan 2021, 10:12

fks74 je napisao/la:
08 jan 2021, 10:06
Vukušić vjerovatno ima mnogo opcija, koje će izabrati prije nas. Ako bi ga Hadžija uspio nagovoriti, ja bi mu dao doživotni ugovor. Sve sam rekao sa ovim, znači totalno ne realno.
znaci 100% nerealno.
Da ovakve mozemo dovodit, bili bi odavno u LE.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 jan 2021, 10:13

Joj price smijesne. Porede nas s drzavom koja u sport ulaze ogroman novac. Gdje drzava opstine i hradovi podrzavaju klubove i spprtiste. Gdje ima zakon o spprtu i gdje ima klub koji je guranjem ogrođnog nobca drzave stigao na nivo da ima jake veze i menagere u svijetu fudbala. I kao eto neko flsao i vidio malog of 15 i dao 3 mil
Jes al u ku.rcu. mali jw zavrsen preko agencija koje rade prave poslove i koje bi prodale dupobca u valensiju.
Mi radimo sa agencijama koje ne mogu mujakicu obezbjediti 10 utakmica u kontinuitetu da se pokaze.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 jan 2021, 10:16

Vukusic bi bio pravi za nasu ekipu i filozofiju.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 08 jan 2021, 10:25

Nakon što su 1. januara neugodno iznenadili svoje pretplatnike naprasnim izbacivanjem Arenasport kanala iz svoje ponude, kompanija Telemach suočava se sa stalnim pritiskom korisnika i javnosti. Facebook grupa koja okuplja nezadovoljne korisnike već ima 7000 članova, a Institucija ombudsmena za zaštitu potrošača u BiH je kazala za **** kako su već primili više od stotinu pritužbi na Telemach, a isti napominju kako je kompanija dužna u slučaju da se nastavi situacija s Arenasportom, umanjiti račune korisnicima. "Korisnici u skladu s općim uslovima poslovanja koji je javni dokument objavljen na stranicama Telemacha imaju pravo na umanjenje cijene usluge, i to: Član 1.5. Telemach garantira da će svojim pretplatnicima pružati usluge na ispravan način, koje sadržajem i kvalitetom odgovaraju deklariranim i ugovorenim karakteristikama (…). Telemach će izvršiti povrat uplaćenih sredstava ili proporcionalno umanjiti cijene usluge izuzev za one usluge kod kojih se cijena izračunava na osnovu mjerenja stvarne potrošnje i naknaditi pretplatniku eventualno nastalu štetu, a prema pozitivnopravnim propisima koji se primjenjuju u Bosni i Hercegovini."

Također, tvrdi ombudsmen, svi trenutni korisnici Telemacha pod ugovorom u novonastaloj situaciji mogu raskinuti ugovor s Telemachom, i to po Članu 2.16., u kojem stoji: "U slučaju izmjene uvjeta, opisa i cijena usluga, koji su u potpunosti nepovoljniji za pretplatnika, postojeći pretplatnik na kojeg se izmjene odnose ima pravo na drugi paket usluga ili drugu uslugu, ako je to primjenjivo, ili može raskinuti ugovor odnosno ima pravo na povrat neiskorištenog, a uplaćenog novčanog iznosa od strane pretplatnika, u roku od 30 dana od dana objave tih izmjena". To znači, tvrde ombudsmani, da korisnici nezadovoljni novonastalom situacijom trebaju čim prije odlučiti - ili raskinuti ugovor ili tražiti "naknadu štete" kroz nove pogodnosti.
Rok od 30 dana istječe krajem januara.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 jan 2021, 10:28

Ja sam stalno u raskoraku i ne znam sta da mislim o ulaganju i ovoj prici koji smo nivo organizacije kluba.
Kad skontam prvaci 2 god ABd bit ce i treca stvarno pozitivno, a onda dodje priča oko Vukušića ili slicni igraca i zakljuciš da Osijek, Tsc, Čukarički, olimpija, Rijeka, Maribor, puno vise placaju igrace i na kraju bolje prodaju. Da li su ulaganja nedovoljna ili sportski segment nije sposoban za više ?
NAM je zadovoljan sportskim segmentom tako da su rezultati i Igracki kadar zadovoljavajuci u odnosu na ulaganje bar on tako misli.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 08 jan 2021, 10:30

forgempp je napisao/la:
08 jan 2021, 10:12
fks74 je napisao/la:
08 jan 2021, 10:06
znaci 100% nerealno.
Da ovakve mozemo dovodit, bili bi odavno u LE.
Ne tako davno bila je prica kako je on nas novi napadac. Doduse, prica je bilo mnogo. Jedino je tacno da nece doci onaj kojeg ptica najavi :D
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 08 jan 2021, 10:49

Uh, Vukušić bi baš sjeo :ljepota:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 08 jan 2021, 10:51

bordobijeli je napisao/la:
08 jan 2021, 10:28
Ja sam stalno u raskoraku i ne znam sta da mislim o ulaganju i ovoj prici koji smo nivo organizacije kluba.
Kad skontam prvaci 2 god ABd bit ce i treca stvarno pozitivno, a onda dodje priča oko Vukušića ili slicni igraca i zakljuciš da Osijek, Tsc, Čukarički, olimpija, Rijeka, Maribor, puno vise placaju igrace i na kraju bolje prodaju. Da li su ulaganja nedovoljna ili sportski segment nije sposoban za više ?
NAM je zadovoljan sportskim segmentom tako da su rezultati i Igracki kadar zadovoljavajuci u odnosu na ulaganje bar on tako misli.
Osijek i TSC imaju jake mađarske investitore koji dosta ulažu, a dovoljno govori to što Osijek uveliko gradi novi stadion.Čukarički je klub koji je u potpunosti u rukama uspješnog i bogatog privatnika Dragana Galeta Obradovića, na zdravim su temeljima, odlično funkcionišu i vjerovatno su na ovim prostorima najbolji klub za razvoj i kasniju bogatu prodaju, mladih igrača.O njihovim zdravim temeljima i dobrom funkcionisanju govore i brojne prodaje njihovih igrača za velike sume (Petar Mićin - Udinese, Slobodan Tedić - Manchester City, Miroslav Bogosavac - Akhmat, Andrija Pavlović - Kopenhagen, Rajko Brežančić - Alkmar, Samuel Owusu - Al Fayha.....).Olimpija je također u rukama stranog i bogatog investitora Milana Mandarića, bivšeg predsjednika Leicestera i Portsmoutha, Maribor je finansijski stabilan, najtrofejniji klub iz Slovenije i više puta je zadnjih desetak godina igrao grupnu fazu Lige prvaka i Evropske lige, što im je u startu dovoljno da privuku kapitalce u svoje redove, a o Rijeci i njihovoj priči je sve davno ispričano i napisano, nema potrebe ponavljati, ne možemo sa njima u istu knjigu stati.Ono što je kjučno u svemu i što je prevaga, klubovi koje si naveo, igraju u ligama koje kod stranih klubova i menadžera uživaju puno veci i bolji ugled, koje su kvalitetnije od naše lige i samim tim lakše ime je dovesti i privuči nekog kapitalca, a i ti igrači koji odu u neki klub iz Hrvatske, Slovenije i Srbije svjesni su da će kasnije lakše napraviti neki jak transfer iz tih liga nego iz naše.
O našem sportskom segmentu bi se dalo razgovarati, sigurno je da bi nam valjalo na toj poziciji neko jako ime, neko ko je iskusan i ko ima jake veze koje Emir Hadžić očigledno nema.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 jan 2021, 11:00

Mogli bi mi kao ljetos, da se povezujemo sa desetine imena nekih i na kraju niko ne dodje :rol:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 08 jan 2021, 11:00

Kad je mogao Susic zašto ne bi mogao i Vukusic

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 08 jan 2021, 11:01

Napapijri je napisao/la:
08 jan 2021, 09:25
Denchi je napisao/la:
08 jan 2021, 08:54
Ante Vukusic bi bio pljacka, igrac sa iskustvom u evropi, kralj odbica i 16erca, pravi finiser

Fol je sto ce ga svaki malo ozbiljniji klub htjeti na klupi i ponuditi finu lovu, nasa jedina sansa je da mi trazimo napadaca za prvih 11 a on je malo isfrustriran sto ga je ovaj trener handrio
Za mene bi Vukusic bio bolja opcija od Brezjaka i Beqiraja. Volio bih, ako ikako mozemo, da ga dovedemo.
Bas zato sto nije 1m90 i sto je neuhvatljiv, pokretljiv, a opet iskusan, mislim suludo je pricati bilo sta, a opet kazem jos jedan bivsi hajdukovac, ukopio bi se u ekipu odlicno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 jan 2021, 11:09

Da sam docekao, da i Denchi pohvali nekog igraca sto je ispod 185cm :mrgreen:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jan 2021, 11:11

Troduplo bolji od Bezjaka i sličnih, mislim da nije toliko nerealno jer ne daje Olimpija ogromne plate.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 jan 2021, 11:12

Historicar je napisao/la:
08 jan 2021, 10:51
bordobijeli je napisao/la:
08 jan 2021, 10:28
Osijek i TSC imaju jake mađarske investitore koji dosta ulažu, a dovoljno govori to što Osijek uveliko gradi novi stadion.Čukarički je klub koji je u potpunosti u rukama uspješnog i bogatog privatnika Dragana Galeta Obradovića, na zdravim su temeljima, odlično funkcionišu i vjerovatno su na ovim prostorima najbolji klub za razvoj i kasniju bogatu prodaju, mladih igrača.O njihovim zdravim temeljima i dobrom funkcionisanju govore i brojne prodaje njihovih igrača za velike sume (Petar Mićin - Udinese, Slobodan Tedić - Manchester City, Miroslav Bogosavac - Akhmat, Andrija Pavlović - Kopenhagen, Rajko Brežančić - Alkmar, Samuel Owusu - Al Fayha.....).Olimpija je također u rukama stranog i bogatog investitora Milana Mandarića, bivšeg predsjednika Leicestera i Portsmoutha, Maribor je finansijski stabilan, najtrofejniji klub iz Slovenije i više puta je zadnjih desetak godina igrao grupnu fazu Lige prvaka i Evropske lige, što im je u startu dovoljno da privuku kapitalce u svoje redove, a o Rijeci i njihovoj priči je sve davno ispričano i napisano, nema potrebe ponavljati, ne možemo sa njima u istu knjigu stati.Ono što je kjučno u svemu i što je prevaga, klubovi koje si naveo, igraju u ligama koje kod stranih klubova i menadžera uživaju puno veci i bolji ugled, koje su kvalitetnije od naše lige i samim tim lakše ime je dovesti i privuči nekog kapitalca, a i ti igrači koji odu u neki klub iz Hrvatske, Slovenije i Srbije svjesni su da će kasnije lakše napraviti neki jak transfer iz tih liga nego iz naše.
O našem sportskom segmentu bi se dalo razgovarati, sigurno je da bi nam valjalo na toj poziciji neko jako ime, neko ko je iskusan i ko ima jake veze koje Emir Hadžić očigledno nema.
Slazem se u potpunosti s tvojom konstatacijom. posebno Hrvatska liga ima puno vecu reputaciju.upravo to mi i jest nedoumica da li sportski segment šteka ili je ovo nasa realnost s obzirom na ulaganja, renome i kvalitet lige. Cesto procitam hadzija nije dorastao poslu, zeznuo s Hajrovicem, Becirajem itd a ne pitamo se koliko stvarno ima mogućnosti da dovede taj nivo igraca.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 08 jan 2021, 11:16

Istina je uvijek na pola puta, ima sigurno Hadžijinih grešaka, ali smo i mi malo previše zinuli. Sve dok Nam smatra Emira kompetentnim ja nemam problem s njim, ipak je to čovjek koji ulaže novac i kojem je bitno da je sve kako treba.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 08 jan 2021, 11:16

Ma njega čekaju osijek,rijeka,hajduk i gorica i u slo imaš celje domžale i slične teško da ga možeš dovesti. Treba nešto drugo pobrat iz olimpije sve se rasipa.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: skoJaa i 20 gostiju.