FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ante Vukušić je ubica tipa Leon Benko. Kako bi nam valjao uh..
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- AlfredNobel
- Kontakt:
Aaaaaa pa šta uradiste od teme, ajjj picici jedni udbaski ovo je ogavno za čitati. Ja qurca i teme..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Popisao bi se po ligi iskr, samo sto ja mislim da je on skup zalogaj za nas
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Iskarinđao bi svaku ekipu buraz. Samo njega dovesti i ništa ne mijenjat.
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije Vukušić nerealan, u našem je dometu. Sada jeste pošto je vezan ugovor za Olimpiju, ali znam da se spominjao u par navrata, čak su i pregovori neki bili. Odličan igrač, samo što su ga povrede ubile.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Opraste nam najboljeg insajdera do sad ni krivog ni dužnog. 

Kako je stvorena priča o južnoamerikancu, koji je bolji od svih špiceva bla bla bla... Frajer bio na posudbi u Mačvi koja je skoro najgora ekipa u prvoj ligi srbije.
Da bude još zanimljivije, nekad u novembru iz dosade čekajući našu utakmicu sa Veležom na Areni, pogledam utakmicu Mačva-Inđija(3:0), najbolja njihova utakmica u sezoni i ovaj Ortiz zabio 2 od svoja 3 gola ukupno ove sezone. Nista specijalno, bez obzira na ta dva gola, na mene je veci utisak ostavio njihov desni bek Dabić.
Da bude još zanimljivije, nekad u novembru iz dosade čekajući našu utakmicu sa Veležom na Areni, pogledam utakmicu Mačva-Inđija(3:0), najbolja njihova utakmica u sezoni i ovaj Ortiz zabio 2 od svoja 3 gola ukupno ove sezone. Nista specijalno, bez obzira na ta dva gola, na mene je veci utisak ostavio njihov desni bek Dabić.
Momci, ja znam da se vama licno svijet vrti oko FK Sarajevo, ali ne bi bilo na odmet malo realnosti. Zivimo u dobu kada nikad nije bilo vise igraca i trziste nikad nije bilo otvorenije, a cini mi se da nikad manje kvaliteta nije bilo nego sad. Danas vam je dovoljno da imate instat scout i mozete znati svaku karakteristiku i manu svakog igraca na dunjaluku.
Mnogo veci i bogatiji klubovi imaju probleme sa izborom igraca, pogotovo s napadacima. Nazalost vas klub u ovom trenutku ne moze mnogo platiti, u odnosu na druge klubove u Evropi, tako da je nerealno ocekivati neko top pojacanje. Ko imalo vrijedi uzece njega neki klub iz Madjarske, Turske, Poljske, Hrvatske i sl. Evo npr. klubovi iz 2. turske lige skoro duplo vise placaju nego Sarajevo.
Zato shvatite da je trziste trenutno ocajno, ono sto vrijedi vecinom ima klubove, ovo sto je sad dostupno uglavnom je neki skart koji je preskup a koji mozda nece moci pomoci klubu.
Bolje bi vam bilo npr. da se orjentisete ka africkom i juznoamerickom trzistu. Evo prije neki dan gledam nekog Gambijca u Shkupiju, Dembo Darboe, koji je dosao tu iz nekog senegalskog kluba. Momak je doveden besplatno, sigurno igra za max 2000€, a ove sezone je eksplodirao i zabio 16 golova u 18 utakmica. Danas vrijedi 700.000€...
Mnogo veci i bogatiji klubovi imaju probleme sa izborom igraca, pogotovo s napadacima. Nazalost vas klub u ovom trenutku ne moze mnogo platiti, u odnosu na druge klubove u Evropi, tako da je nerealno ocekivati neko top pojacanje. Ko imalo vrijedi uzece njega neki klub iz Madjarske, Turske, Poljske, Hrvatske i sl. Evo npr. klubovi iz 2. turske lige skoro duplo vise placaju nego Sarajevo.
Zato shvatite da je trziste trenutno ocajno, ono sto vrijedi vecinom ima klubove, ovo sto je sad dostupno uglavnom je neki skart koji je preskup a koji mozda nece moci pomoci klubu.
Bolje bi vam bilo npr. da se orjentisete ka africkom i juznoamerickom trzistu. Evo prije neki dan gledam nekog Gambijca u Shkupiju, Dembo Darboe, koji je dosao tu iz nekog senegalskog kluba. Momak je doveden besplatno, sigurno igra za max 2000€, a ove sezone je eksplodirao i zabio 16 golova u 18 utakmica. Danas vrijedi 700.000€...
Golf2 je napisao/la: ↑08 jan 2021, 00:32Momci, ja znam da se vama licno svijet vrti oko FK Sarajevo, ali ne bi bilo na odmet malo realnosti. Zivimo u dobu kada nikad nije bilo vise igraca i trziste nikad nije bilo otvorenije, a cini mi se da nikad manje kvaliteta nije bilo nego sad. Danas vam je dovoljno da imate instat scout i mozete znati svaku karakteristiku i manu svakog igraca na dunjaluku.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
- hordasDoboj
- Kontakt:
Eh njega bi valjalo zaganjati, jos je mlad. I to za platu si u pravu ne bi nam problem bio ispunit zahtjeve.Golf2 je napisao/la: ↑08 jan 2021, 00:32Momci, ja znam da se vama licno svijet vrti oko FK Sarajevo, ali ne bi bilo na odmet malo realnosti. Zivimo u dobu kada nikad nije bilo vise igraca i trziste nikad nije bilo otvorenije, a cini mi se da nikad manje kvaliteta nije bilo nego sad. Danas vam je dovoljno da imate instat scout i mozete znati svaku karakteristiku i manu svakog igraca na dunjaluku.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ovo si odlicno rekaoGolf2 je napisao/la: ↑08 jan 2021, 00:32Momci, ja znam da se vama licno svijet vrti oko FK Sarajevo, ali ne bi bilo na odmet malo realnosti. Zivimo u dobu kada nikad nije bilo vise igraca i trziste nikad nije bilo otvorenije, a cini mi se da nikad manje kvaliteta nije bilo nego sad. Danas vam je dovoljno da imate instat scout i mozete znati svaku karakteristiku i manu svakog igraca na dunjaluku.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šta nam fali da budemo nosioci u prvom pretkolu?
Dvije lige da favoriti ne budu prvi, izraelska liga i još neka? Koja je najizglednija?
Mi smo podigli ljestvicu i možemo privući igrače koje prije ne bi mogli sanjati. Mislim da smo pri vrhu poželjnih klubova za igrače u regionu. Doduše, hrvatski klubovi su baš odmakli, njih 3-4, uz njih, Zvezdu i Partizan, vjerovatno Maribor i Olimpiju, mi smo odmah iza njih.
Šta možemo ponuditi? Odlični uslovi za treniranje. Redovne i solidne plate. To su najbitnije stavke. Dalje, dosta naših igrača je u reprezentaciji. Vrlo moguće da ćemo od naredne sezone u evropi igrati redovno grupne faze minimalno trećeg takmičenja. Europa i grupna faza će nam itekako valjati.
Dvije lige da favoriti ne budu prvi, izraelska liga i još neka? Koja je najizglednija?
Mi smo podigli ljestvicu i možemo privući igrače koje prije ne bi mogli sanjati. Mislim da smo pri vrhu poželjnih klubova za igrače u regionu. Doduše, hrvatski klubovi su baš odmakli, njih 3-4, uz njih, Zvezdu i Partizan, vjerovatno Maribor i Olimpiju, mi smo odmah iza njih.
Šta možemo ponuditi? Odlični uslovi za treniranje. Redovne i solidne plate. To su najbitnije stavke. Dalje, dosta naših igrača je u reprezentaciji. Vrlo moguće da ćemo od naredne sezone u evropi igrati redovno grupne faze minimalno trećeg takmičenja. Europa i grupna faza će nam itekako valjati.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Broj aktivnih članova FK Sarajevo za 2021. godinu na dan 07.01.2021 je 2059.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma Irfan Hadzic je za nas jedini realan i po mom mišljenju pojačanje na poziciji napadača
12. igrač kluba iz Titove 38b
Jako zanimljiv igrac sa nasim drzavljanstvom, ali nazalost imamo i viska igraca na toj poziciji.
Amer Dupovac!
-
- Kontakt:
Škupi vjerovatno ima sportskog direktora koji ima veze sa močnim agentima i menadžerima iz gotovo cijelog svijeta, pa tako bez problema dovedu nekog talentovanog momka iz Afrike.Naš sportski direktor ima veze najdalje do Kaknja.Golf2 je napisao/la: ↑08 jan 2021, 00:32Bolje bi vam bilo npr. da se orjentisete ka africkom i juznoamerickom trzistu. Evo prije neki dan gledam nekog Gambijca u Shkupiju, Dembo Darboe, koji je dosao tu iz nekog senegalskog kluba. Momak je doveden besplatno, sigurno igra za max 2000€, a ove sezone je eksplodirao i zabio 16 golova u 18 utakmica. Danas vrijedi 700.000€...
- JohnKeynes97
- Kontakt: