slazem se.Zoran28 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 22:44Svako ima pravo misljenja, a forum je mjesto za razmjenu tih misljenja. Sve dok nije na licnoj, vjerskoj i nacionalnoj osnovi - moze se pisati i da je Handzic Ronaldo i da nije ni za Famosa.
Meni licno nije premija i volio bi kvalitetnijeg napadaca gledati u bordo dresu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 08 jan 2021, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
HaRe do kraja karijere treba da gleda sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
VIP Zapad, slazem se.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- napoleon72
- Kontakt:
Nadjite mi ko u ligi ima boljeg rezervnog spica. Zabio gol manje od prvog spica drugoplasirane ekipe, i nama nevalja. Pitarluk je najgora bolest.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Daj ba kakve su ti to statistikenapoleon72 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 23:12Nadjite mi ko u ligi ima boljeg rezervnog spica. Zabio gol manje od prvog spica drugoplasirane ekipe, i nama nevalja. Pitarluk je najgora bolest.
Pa mi smo zabili 40+ golova a nas prvi napadac 5 od toga 80% golova nisu imali uticaj na konacni rezultat
Problem je što se Haris doveo u takvo stanje da više nije ni za drugog napadača ekipe kao Sarajevo. A za treću opciju treba junior, mladi potencijal itd, koji ima neku manju platu, a ne igrač od 30+ godina... 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dilan Ortiz je kolumbijac s kojim se pregovaralo. Ogroman je talenat, reprezentativac svoje drzave ali je zapelo oko obestecenja. Njegov klub Nacional je trazio mnogo vise nego je Sarajevo spremno platiti. Tako da je od transfera vjerovatno nece biti nista, pa se moze spomenuti ime
I jos jednom da potvrdim, njegovi agenti su bili u kontaktu s Atalantom, isti oni ciji su igraci Zapata i Muriljo
I jos jednom da potvrdim, njegovi agenti su bili u kontaktu s Atalantom, isti oni ciji su igraci Zapata i Muriljo

**** teška bolji natan cruz od njega gledo ga u macvi i karinastvo allaha mi krilo lik igro. Pojma nema. Resic je ronaldo za njega
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Je li ko pratio ovog Antu Vukušića izgleda da je slobodan?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Samo ne znam odakle tebi tolike informacije ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Al bas
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel to taj najbolji sto ce ikad krociti na nase terene 
Nemojte se prosipati bezveze.

Nemojte se prosipati bezveze.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
"Vidim da Sarajevo dobro igra, naša su trenutno najbolja ekipa, ja im želim samo puno sreće i nadam se da i ove godine osvajaju duplu krunu”

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Da on icemu valja Juventus bi ga trazio a ne propala Atalanta
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Koliko su keša tražili za njega ako nije tajna ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Dobro se zahvali prijatelju sto nisu uspjeli isposlovati
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pofgledah malo mu profil i agenciju.Golf2 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 23:24Dilan Ortiz je kolumbijac s kojim se pregovaralo. Ogroman je talenat, reprezentativac svoje drzave ali je zapelo oko obestecenja. Njegov klub Nacional je trazio mnogo vise nego je Sarajevo spremno platiti. Tako da je od transfera vjerovatno nece biti nista, pa se moze spomenuti ime
I jos jednom da potvrdim, njegovi agenti su bili u kontaktu s Atalantom, isti oni ciji su igraci Zapata i Muriljo![]()
Agencija nula bodova, i sa igračima kojima raspolaže i sa transferima , najbolji igrači im igraju u drugim i trećim njemačkim ligama, kao i drugim i trečim ligama austrije, saglasno tome i taj mega talenat, 16 utakmica u Mačvi i 3 gola, jak učinak, i iz nekavkog Čukaričkog prešao u Mačvu.Da išta vrijedi uzela bi ga makar Vojvodina ili TSC, a ne propala Mačva.
I još traže pare...
sjest i plakat....

FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], ErosViverosViv, johntravolta123, Posejdon, riki46 i 51 gost.