De ti nastavi samo posmatrati, nije ovo za tebe.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 jan 2021, 23:49Šibe ti sisivacBosnausrcu9 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 23:45A vi molili Azu za njegovu veliku sisu bezmalo godinu i po...
![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
I nije. Evo par dana posmatram kako ga sisas pitarima kontam da ti bar malo oci otvorim, ali ako ti kazes da nastavim posmatrati okBosnausrcu9 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 23:51De ti nastavi samo posmatrati, nije ovo za tebe.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 jan 2021, 23:49Šibe ti sisivacBosnausrcu9 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 23:45
A vi molili Azu za njegovu veliku sisu bezmalo godinu i po...
![]()
![]()
![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
KONTRASVIH,

Na šta spade nekad jak klub u pm! Ovo za janje je jedan od većih piševa u zadnje vrijeme!
Ne znam je li momak htio da im ovako zabije, ali im je složio da valja...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Ali ovo liči na neki dobar vic tipa:
Išli Bosanci, Hrvati, Srbi i morž avionom u Izrael, sa sobom ponijeli pečeno janje...

Išli Bosanci, Hrvati, Srbi i morž avionom u Izrael, sa sobom ponijeli pečeno janje...

- feniksptica
- Kontakt:
Ja kontao zajebancija to za janje, kad fakat lik to izjavio. Svašta bgm
nema potpisa
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Miče li se Željkan još uvijek? Joj amare katile jedan, pa skrati te muke!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ne da se miču, nego su obećali da će i mart dočekati među živima. Sad, da li je ovo preambiciozno ili realno s njihove strane, vrijeme će reći.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 00:08Miče li se Željkan još uvijek? Joj amare katile jedan, pa skrati te muke!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pa dobro, biljke ožive na proljeće.joker90 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 00:14Ne da se miču, nego su obećali da će i mart dočekati među živima. Sad, da li je ovo preambiciozno ili realno s njihove strane, vrijeme će reći.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 00:08Miče li se Željkan još uvijek? Joj amare katile jedan, pa skrati te muke!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Sve u pravu, al dat cemo markicu tako da nece biti poklon nego transakcija

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A euforije kod navijaca Zeljeznicara, haha.
Covjek iznio prijedlog, sta planiraju promjeniti, pa mozda prodje, mozda ne prodje prijedlog. Kod njih vec sve gotovo, vratili dugove, napravili kamp, igraju grupe, brko kara ligu.
Polako ljudi, sabur, niste ni poceli. Kako su nisko pali, pa sta je ono majko draga.
Covjek iznio prijedlog, sta planiraju promjeniti, pa mozda prodje, mozda ne prodje prijedlog. Kod njih vec sve gotovo, vratili dugove, napravili kamp, igraju grupe, brko kara ligu.
Polako ljudi, sabur, niste ni poceli. Kako su nisko pali, pa sta je ono majko draga.
since 1973
- svrakino1921
- Kontakt:
E gdje su se volovi boli
-
- Kontakt:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Uvijek ima gore. Zamisli koja muka gostovati na "svom" stadionu svom gradskom i najljucem rivalu.
kuknjava
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.