A Trump i Biden , lol . da hoce pocet sezona il neka vjest , ove svadje su sve sto se nis ne dogadjafeniksptica je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:16zagorski je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:13Treba napraviti anketu 'koja vam je omiljena i najpopularnija forumska prepirka?'
Prijedlozi:
1. Husref/usref/kesoljub vs legenda/zaljubljenik u klub/ljubimac hordi!
2. Edin Dzeko vs Safet Susic!
3. Sabrina, uhljeb ili ne?
4. Koji navijaci su bolji, iz Sarajeva ili iz provincija?
5. SDA vs NiP!
.
.
.
Mozda sam nesto i propustio, ali ovih 5 nabrojanih rasprava dominiraju temom vec mjesecima pa mislim da su s pravom na top listi.
A Handzic za i protiv..te krvave obracune si propustio
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PAULUS1234
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: PAULUS1234, dana/u 07 jan 2021, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ko je odakle. Koga boli kur. ac.
Sve dok navija za Sarajevo, brat je.
Zivjeli.
Sve dok navija za Sarajevo, brat je.
Zivjeli.
- FKS -
Mislim da u Osijek neki mađari pumpaju ogromnu lovu, uz to imaju vrhunskog trenera, a i ekipu kada pogledaš na TM-u imaju bruku neke djece procijenjene na 800k do 1M, mislim da i mi trebamo polahko tim putem da idemo, da prokine neki transfer i skine se više stigma da se vrhunski igrač Sarajeva ne može prodati za više od 500 hiljada.PAULUS1234 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:11Mislim da je super sto veze nemamo sta u klubu rade , konacno profesionalno se radi i suti. Nadam se da ako nam odu dva kljucna igraca pogodimo sa zamjenama i da dovedemo napadaca solidnog , jer ljudi ne kontaju kako je esko nac dobrog igraca slobodnog a da ga ne pokupi neko drugi. Kad sam vidio plate u Osjeku , ufff , Njihova liga je konacno skocila da ima ekipa da se suprostave Dinamu sto je pih pretesko.
Da hadžo hoće samo jednog ovakvog namirisat:
https://www.transfermarkt.com/ramon-mie ... ler/435022

Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 07 jan 2021, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Još godinu i po pod ugovorom da neće šta raskidatiElCartel11 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:16Neam pojma
- PAULUS1234
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Kad su knjizice? S cime si prosao
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- PAULUS1234
- Kontakt:
Slazem se , nas najveci je jos uvjek Cimirot je le ?hazarder je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:19Mislim da u Osijek neki mađari pumpaju ogromnu lovu, uz to imaju vrhunskog trenera, a i ekipu kada pogledaš na TM-u imaju bruku neke djece procijenjene na 800k do 1M, mislim da i mi trebamo polahko tim putem da idemo, da prokine neki transfer i skine se više stigma da se vrhunski igrač Sarajeva ne može prodati za više od 500 hiljada.PAULUS1234 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:11Mislim da je super sto veze nemamo sta u klubu rade , konacno profesionalno se radi i suti. Nadam se da ako nam odu dva kljucna igraca pogodimo sa zamjenama i da dovedemo napadaca solidnog , jer ljudi ne kontaju kako je esko nac dobrog igraca slobodnog a da ga ne pokupi neko drugi. Kad sam vidio plate u Osjeku , ufff , Njihova liga je konacno skocila da ima ekipa da se suprostave Dinamu sto je pih pretesko.
https://www.transfermarkt.com/ramon-mie ... ler/435022![]()
Pa naravno da nema. Totalno nebitna stvar.PAULUS1234 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:20Ja sam orginalno iz Visokog , itar sam jos od Juge kad sam balo bio i ima ih u Visokom bruka pitara , sta ima veze odakle si?
Btw Visoko je uvijek kvalitetno podrzavalo FKS.
Jedna od rijetkih podgrupa iz drugih gradova koji su znali imati svoju zastavu na ogradi. Dok su se jos stavljale zastave podgrupa na sjeveru.
- FKS -
To bi se moglo onda ovako nasloviti: '@denchi vs ostali forumasi'feniksptica je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:16A Handzic za i protiv..te krvave obracune si propustiozagorski je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:13Treba napraviti anketu 'koja vam je omiljena i najpopularnija forumska prepirka?'
Prijedlozi:
1. Husref/usref/kesoljub vs legenda/zaljubljenik u klub/ljubimac hordi!
2. Edin Dzeko vs Safet Susic!
3. Sabrina, uhljeb ili ne?
4. Koji navijaci su bolji, iz Sarajeva ili iz provincija?
5. SDA vs NiP!
.
.
.
Mozda sam nesto i propustio, ali ovih 5 nabrojanih rasprava dominiraju temom vec mjesecima pa mislim da su s pravom na top listi.

- napoleon72
- Kontakt:
Sve nas veze ista boja, zar je lokacija odakle bodrimo voljeni klub bitna?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Jest, i to je čini mi se jedva milion bio...PAULUS1234 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:23Slazem se , nas najveci je jos uvjek Cimirot je le ?hazarder je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:19Mislim da u Osijek neki mađari pumpaju ogromnu lovu, uz to imaju vrhunskog trenera, a i ekipu kada pogledaš na TM-u imaju bruku neke djece procijenjene na 800k do 1M, mislim da i mi trebamo polahko tim putem da idemo, da prokine neki transfer i skine se više stigma da se vrhunski igrač Sarajeva ne može prodati za više od 500 hiljada.PAULUS1234 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:11Mislim da je super sto veze nemamo sta u klubu rade , konacno profesionalno se radi i suti. Nadam se da ako nam odu dva kljucna igraca pogodimo sa zamjenama i da dovedemo napadaca solidnog , jer ljudi ne kontaju kako je esko nac dobrog igraca slobodnog a da ga ne pokupi neko drugi. Kad sam vidio plate u Osjeku , ufff , Njihova liga je konacno skocila da ima ekipa da se suprostave Dinamu sto je pih pretesko.
Svjedočanstva iduće sedmice, odličnim.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
jašta je, ista grupacija je vlasnik NK Osijek i TSC Bačka Topolahazarder je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:19Mislim da u Osijek neki mađari pumpaju ogromnu lovu, uz to imaju vrhunskog trenera, a i ekipu kada pogledaš na TM-u imaju bruku neke djece procijenjene na 800k do 1M, mislim da i mi trebamo polahko tim putem da idemo, da prokine neki transfer i skine se više stigma da se vrhunski igrač Sarajeva ne može prodati za više od 500 hiljada.PAULUS1234 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:11Mislim da je super sto veze nemamo sta u klubu rade , konacno profesionalno se radi i suti. Nadam se da ako nam odu dva kljucna igraca pogodimo sa zamjenama i da dovedemo napadaca solidnog , jer ljudi ne kontaju kako je esko nac dobrog igraca slobodnog a da ga ne pokupi neko drugi. Kad sam vidio plate u Osjeku , ufff , Njihova liga je konacno skocila da ima ekipa da se suprostave Dinamu sto je pih pretesko.
Pa jaa,eto ti bodris sa st.Jelene,ko da to ima veze...napoleon72 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:27Sve nas veze ista boja, zar je lokacija odakle bodrimo voljeni klub bitna?

Ma yebo sve ostalo,nego koliko je suhovina kod originalca.. ?PAULUS1234 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:20Ja sam orginalno iz Visokog , itar sam jos od Juge kad sam balo bio i ima ih u Visokom bruka pitara , sta ima veze odakle si?
- napoleon72
- Kontakt:
Korzika cijela je bordo-bijela.Vanja8 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:34Pa jaa,eto ti bodris sa st.Jelene,ko da to ima veze...napoleon72 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:27Sve nas veze ista boja, zar je lokacija odakle bodrimo voljeni klub bitna?![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt: