najebali smoDobrinja12345 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 20:40Nemam pojma ja sve nade polazem u feniksa![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Evo ja još čitam onaj tekst... uskoro gotov
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Nismo evo pantelija ima neku infofeniksptica je napisao/la: ↑07 jan 2021, 20:49najebali smo

Hahhahah

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Od sutra, sve sjednice OV Centar će biti emitovane uživo, na oficijelnom YouTube kanalu Opštine Centar.
Eto i za nas bitna info,kada aBd dodje na red naša situacija vezano za stadion u nekoj blizoj buducnosti,mocicemo to pratiti uzivo i znati javno ko je na našoj strani a ko ne

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zenjamin Tatar
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma pusti papka, došao od Teočaka u Hadžiće, i misli da je uhvatio Boga za damu.kengur je napisao/la: ↑07 jan 2021, 19:26Ta prica sa stokom i carsijom je uvreda i meni puno gora nego lazno moralisanje oko toga sto nam neko trenera zove vojvodom. Ili si mozda mislio na Tuzlansku carsiju i Teocak ?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:59Glavni grad nikad vrijeđao nisam. Drugo je što mi se gade plitkoumnici kojima je geografsko porijeklo faktor superiornosti u odnosu na druge.kengur je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:27
Papak, sa svojim primitivizmom poso i doso ne mozes ti nikome nista uzeti niti odredjivati sta Sarajlije mogu da rade.
Rado bi ti silu provodio ali nece moci.
Sreca je vasa da je Mortem mekan i tolerantan pa da za uvrede prema glavnom gradu dopusta. Sve heroji i mangupi preko interneta.
Tvoj jaran skoroalen rece doslovno da se popisa po Sarajevu i Mortemu je to u redu, samo je izbrisao post a iskompleksirani papak i dalje pise po forumu.
To oko lazne superiornosti, svugdje ima budaletina, ako ikad odes na zapad tek ces onda pasti u depresiju ako ti to toliko smeta. Sve se moze rijesiti.
Ovo kao Osma ofanziva, razmišljanje dolazimo da građanima pokažemo što je život i ko se kome treba prilagoditi, ma papanluk na djelu...Kada su nove vrijednosti Konaković i DIF/NIP, to je kao i ono sinoć sa Trumpom i upadom Trumpovaca u Kongres, što jasno pokazuje u kojoj smo moralnoj krizi...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- ElCartel11
- Kontakt:
Tim Matavž
?
?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
Hvala svima na dobrodoslici 
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- PAULUS1234
- Kontakt:
Mislim da je super sto veze nemamo sta u klubu rade , konacno profesionalno se radi i suti. Nadam se da ako nam odu dva kljucna igraca pogodimo sa zamjenama i da dovedemo napadaca solidnog , jer ljudi ne kontaju kako je esko nac dobrog igraca slobodnog a da ga ne pokupi neko drugi. Kad sam vidio plate u Osjeku , ufff , Njihova liga je konacno skocila da ima ekipa da se suprostave Dinamu sto je pih pretesko.
Treba napraviti anketu 'koja vam je omiljena i najpopularnija forumska prepirka?'
Prijedlozi:
1. Husref/usref/kesoljub vs legenda/zaljubljenik u klub/ljubimac hordi!
2. Edin Dzeko vs Safet Susic!
3. Sabrina, uhljeb ili ne?
4. Koji navijaci su bolji, iz Sarajeva ili iz provincija?
5. SDA vs NiP!
.
.
.
Mozda sam nesto i propustio, ali ovih 5 nabrojanih rasprava dominiraju temom vec mjesecima pa mislim da su s pravom na top listi.
Prijedlozi:
5. SDA vs NiP!
.
.
.
Mozda sam nesto i propustio, ali ovih 5 nabrojanih rasprava dominiraju temom vec mjesecima pa mislim da su s pravom na top listi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Neam pojma
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
zagorski je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:13Treba napraviti anketu 'koja vam je omiljena i najpopularnija forumska prepirka?'
Prijedlozi:
5. SDA vs NiP!
.
.
.
Ili izignorisati sve ove sto se raspravljaji da se tema malo ocisti.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- feniksptica
- Kontakt:
A Handzic za i protiv..te krvave obracune si propustiozagorski je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:13Treba napraviti anketu 'koja vam je omiljena i najpopularnija forumska prepirka?'
Prijedlozi:
5. SDA vs NiP!
.
.
.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
I jedna i druga strana mnogo griješi. Kakve veze ima, odakle neko dolazi. Svi su ljudi jednaki, ne može niko reći da je bolji od mene, samo zato što je iz Sarajeva. Ja se ponosim, sa mjestom iz kojeg dolazim i gdje sam rođen. Kada je izbio rat, ja sam se zadesio u Sarajevu i tu sam ostao skoro 3 godine. Učestvovao sam u odbrani grada i cijele BiH. Nikada nisam primijetio da me neko gleda drugačije, samo zato što nisam iz Sarajeva. Navijam za Sarajevo od 74 godine, vjerovatno duže nego većina ovih sa foruma. Molim vas, malo se dozovite i prestanite sa prepucavanjima. Svi smo mi kod Boga isti.Red1946 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 20:59Ma pusti papka, došao od Teočaka u Hadžiće, i misli da je uhvatio Boga za damu.kengur je napisao/la: ↑07 jan 2021, 19:26Ta prica sa stokom i carsijom je uvreda i meni puno gora nego lazno moralisanje oko toga sto nam neko trenera zove vojvodom. Ili si mozda mislio na Tuzlansku carsiju i Teocak ?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:59
Glavni grad nikad vrijeđao nisam. Drugo je što mi se gade plitkoumnici kojima je geografsko porijeklo faktor superiornosti u odnosu na druge.
Tvoj jaran skoroalen rece doslovno da se popisa po Sarajevu i Mortemu je to u redu, samo je izbrisao post a iskompleksirani papak i dalje pise po forumu.
To oko lazne superiornosti, svugdje ima budaletina, ako ikad odes na zapad tek ces onda pasti u depresiju ako ti to toliko smeta. Sve se moze rijesiti.
Ovo kao Osma ofanziva, razmišljanje dolazimo da građanima pokažemo što je život i ko se kome treba prilagoditi, ma papanluk na djelu...Kada su nove vrijednosti Konaković i DIF/NIP, to je kao i ono sinoć sa Trumpom i upadom Trumpovaca u Kongres, što jasno pokazuje u kojoj smo moralnoj krizi...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, Dave, ebi46, galia95, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco i 81 gost.