Pa evo ja bih krenuo jako na insajdere prvenstveno. Pisam se i na vas i na svaku yebenu nejdelju u kojoj po jedan napadac stize. Dabogda gledali okrete i laznjake handzica do kraja sezone, ali svaka tekma da je na areni pa da morate traziti stream koji zasteka svaki put kad krenemo u napadfeniksptica je napisao/la: ↑07 jan 2021, 19:43Ma ako ne znas sta ces, rokni upravu, zapocni ti novu![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD
Zna li iko sta je sa @Samozdravlje,cuo sam neki muz nalemo penzionera u Svrakinom jer mu je virio zenu kroz prozor...
Vidim nema ga, da nije hudo nastrado...
Vidim nema ga, da nije hudo nastrado...

Vela havle šta im čovjek nanijeti.holyman je napisao/la: ↑07 jan 2021, 19:59Pa evo ja bih krenuo jako na insajdere prvenstveno. Pisam se i na vas i na svaku yebenu nejdelju u kojoj po jedan napadac stize. Dabogda gledali okrete i laznjake handzica do kraja sezone, ali svaka tekma da je na areni pa da morate traziti stream koji zasteka svaki put kad krenemo u napadfeniksptica je napisao/la: ↑07 jan 2021, 19:43Ma ako ne znas sta ces, rokni upravu, zapocni ti novu![]()

Pa de makar sačekaj do nedjelje.

- feniksptica
- Kontakt:
Lakse bi im bilo da si im sta opsovoholyman je napisao/la: ↑07 jan 2021, 19:59Pa evo ja bih krenuo jako na insajdere prvenstveno. Pisam se i na vas i na svaku yebenu nejdelju u kojoj po jedan napadac stize. Dabogda gledali okrete i laznjake handzica do kraja sezone, ali svaka tekma da je na areni pa da morate traziti stream koji zasteka svaki put kad krenemo u napadfeniksptica je napisao/la: ↑07 jan 2021, 19:43Ma ako ne znas sta ces, rokni upravu, zapocni ti novu![]()

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Skupo ga je kostalo virkanje

Još joj ime Kovida, prica se...
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
I ponoć

O čemu je riječ?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Pozdrav svima.
Pratim vas dugo, i odluci se registrovati. Licne rasprave na blok i uzivati u informacijama o voljenom klubu !
Sretan Bozic svima koji ovaj praznik proslavljaju.
Pratim vas dugo, i odluci se registrovati. Licne rasprave na blok i uzivati u informacijama o voljenom klubu !
Sretan Bozic svima koji ovaj praznik proslavljaju.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- napoleon72
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Hvala @napoleon.
@fenix, da znam sta rado bih podijelio, ali sumnjam da iole ozbiljna info moze procuriti iz kluba. Sve su po meni nagadjanja.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Nemam pojma ja sve nade polazem u feniksaSurreal je napisao/la: ↑07 jan 2021, 20:30O čemu je riječ?

Dobrodosao, Zoki
Nemoj se samo ukljucivati u prepucavanja, bar ne na ovoj temi 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ma nema potrebe za tim. Ovde smo svi navijaci naseg Sarajeva. A forum je za razmjenu misljenja, svakako.
Hvala

nisam još na levelu SarajevoJeBordo, kennya i ajdehordasa.feniksptica je napisao/la: ↑07 jan 2021, 20:12Lakse bi im bilo da si im sta opsovoholyman je napisao/la: ↑07 jan 2021, 19:59Pa evo ja bih krenuo jako na insajdere prvenstveno. Pisam se i na vas i na svaku yebenu nejdelju u kojoj po jedan napadac stize. Dabogda gledali okrete i laznjake handzica do kraja sezone, ali svaka tekma da je na areni pa da morate traziti stream koji zasteka svaki put kad krenemo u napadfeniksptica je napisao/la: ↑07 jan 2021, 19:43
Ma ako ne znas sta ces, rokni upravu, zapocni ti novu![]()
![]()
NEMA NAZAD
Dobro nam došao!

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
I nemoj slucajno citati Nobelove tekstove,zavrsices ili na ocnoj ili u Jagomiru
T Z
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], bordobijelisampion, bvsic, Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, muhamedhulk, napoleon72, Posejdon, rimljanin90, Vanja8 i 60 gostiju.