jel treniras machice?harry_90 je napisao/la:to te ipak neko diraoalfarouqaminu je napisao/la:harry pobi sve ove forumse,znam da mozes?harry_90 je napisao/la:@alfa
evo me druze moj,diral te ko ??

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jel treniras machice?harry_90 je napisao/la:to te ipak neko diraoalfarouqaminu je napisao/la:harry pobi sve ove forumse,znam da mozes?harry_90 je napisao/la:@alfa
evo me druze moj,diral te ko ??
jesmo covecelegenda reala je napisao/la:pa gdje ste ljudi ???? jeste živi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala, takodjerLily je napisao/la:Ovaj @alfa je idol majke mi.Kako si uspio tol'ko postova napisat' u samo mjesec dana?
![]()
Sve vam najbolje zelim, nadam se da cete se fino provesti veceras.. Citamo se sutra, prekosutra nekad.
nije valjda da sam i tebi idolLily je napisao/la:Ovaj @alfa je idol majke mi.Kako si uspio tol'ko postova napisat' u samo mjesec dana?
![]()
Sve vam najbolje zelim, nadam se da cete se fino provesti veceras.. Citamo se sutra, prekosutra nekad.
jel ce biti prenosa?harry_90 je napisao/la:Najbolji muvi je „Takanik“!
Verovatno ni sam Leonardo Dikaprio nije nikada čuo za Ekremov omiljeni film – „Takanik“, iako je, kako se ispostavilo nakon prevođenja na srpski, u njemu igrao glavnu ulogu!
- Na ovom svetu meni najviše omiljeni film „Takanik“, to je bila istina od filma, filmovi nisu istina 100 odsto, ali ovo je stvarno istina. To je muvi o brodu koji je potonuo dole i mnogo ljudi je umrlo. Gledati ga bar 33 puta. Ko ga ne pogleda, nema pojma o životu – od srca je preporučio Jevrić.
@legenda_reala
Da nisi koji smajli zaboravio
@alfe
Mace su u top formi,prijavio sam ih za Whiskak Open,prvi mec igraju protiv Juznoamerickog para macki,pa cemo vidjet kako ce biti.
de si unica,jel bilo nekih jedinica za kraj?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Pozz ljudi kraj škole
Obrnuto.legenda reala je napisao/la:opet Bosco Buha ,savjetnik ,a evo i dobar pjevač vidimo
sta mozes ocekivati od ekrema, nego takaniklegenda reala je napisao/la:opet Bosco Buha ,savjetnik ,a evo i dobar pjevač vidimo
a jes i bio dobar onaj Takanik,jeste ga vi ikad gledali
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
alfarouqaminu je napisao/la:sta mozes ocekivati od ekrema, nego takaniklegenda reala je napisao/la:opet Bosco Buha ,savjetnik ,a evo i dobar pjevač vidimo
a jes i bio dobar onaj Takanik,jeste ga vi ikad gledali
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 3 gosta.