BravoooTatamata1946 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 19:30Ali vrijedjati se medjusobno je dno dna. Ruzno je vrijedjati bivse igrace i trenere a da ne pricamo o trenutnim koji to vjerovatno i citaju. Neki misle da su pametniji i kulturniji od ostalih a ustvari sve redom popljuvase i izvrijedjase trudeci se da nesto dokazuPAULUS1234 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 19:06I dalje svadje neke, ne kontam , jesmol svi navijaci Sarajeva . mogu se ne slagaqt sa nekim , al valjda ljubav prema klubu je jaca.
Umjesto da ne daju pardona navijacima drugih klubova i da brane sve sto ima veze s bordo bojom oni vise vrijedjaju i ismijavaju nase nego ti drugi navijavici
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Znači okej je ljude sa strane zvati stokom, a kad ljudi sa strane to rade onda nije okej?kengur je napisao/la: ↑07 jan 2021, 19:26Ta prica sa stokom i carsijom je uvreda i meni puno gora nego lazno moralisanje oko toga sto nam neko trenera zove vojvodom. Ili si mozda mislio na Tuzlansku carsiju i Teocak ?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:59Glavni grad nikad vrijeđao nisam. Drugo je što mi se gade plitkoumnici kojima je geografsko porijeklo faktor superiornosti u odnosu na druge.kengur je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:27
Papak, sa svojim primitivizmom poso i doso ne mozes ti nikome nista uzeti niti odredjivati sta Sarajlije mogu da rade.
Rado bi ti silu provodio ali nece moci.
Sreca je vasa da je Mortem mekan i tolerantan pa da za uvrede prema glavnom gradu dopusta. Sve heroji i mangupi preko interneta.
Tvoj jaran skoroalen rece doslovno da se popisa po Sarajevu i Mortemu je to u redu, samo je izbrisao post a iskompleksirani papak i dalje pise po forumu.
To oko lazne superiornosti, svugdje ima budaletina, ako ikad odes na zapad tek ces onda pasti u depresiju ako ti to toliko smeta. Sve se moze rijesiti.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Iskreno se nadam da će se pola ovoga brisati.forza_juve je napisao/la: ↑07 jan 2021, 19:24Ma dno dna, ja ne pišem često ali non stop sam na forumu, čitam i kontam što mi ovo treba ali opet se nadam da će se promijeniti i da će konačno početi čistka. Kada god udjem očekujem neku novost od ljudi koji su bolje upućeni pa da nešto korisno saznam a u biti vazda iste gluposti i prepucavanja par ljudi i ispisanih 15 stranica.Bordo23 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 19:17Užas...forza_juve je napisao/la: ↑07 jan 2021, 19:14Ima nas normalnih koji žele nešto pročitati vezano za FKS a ne diple ko je seljak a ko nije, isto tako neki nigdje veze klipovi koji nemaju veze sa FKS nas ne zanimaju. Udje čovjek da nešto korisno pročita kad tamo gomila sranja od par ljudi i postovi se samo nadovezuju sa stranice na stranicu.
Ne razumijem ovo.. prvi smo, neporaženi.. a pojedinci se našli prepucavati
Umjesto da se piše o pojačanjima, stadionu, odlazcima itd...
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Meni je najjace kad se ljudi ibrete kao "jao u sta se tema pretvorila" "gle teme" , "dodjem ovde da procitam nesta lijepo, a ono odron" itd

Nikad se ovde nisu citala sabrana djela Ive Andrica, pa nece ni sada...

Nikad se ovde nisu citala sabrana djela Ive Andrica, pa nece ni sada...
- feniksptica
- Kontakt:
Ma ako ne znas sta ces, rokni upravu, zapocni ti novu

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije nikad savrseno, ali daj ba, ovo je odvratno za citati covjece...Sto neko rece, mi prvi, bez poraza, i idalje se ovoliko svađamo

Da hoce neko doci, pa makar i Denchija slusali kako je Bekic bolji od Irfe

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sto bi nas dobri admin rekao ,,Ovdje zavrsavamo sa diskusijom"
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- forza_juve
- Kontakt:
Pa sigurno nisu, ali ne treba ni pretjerivati vala. Znači nadjem kakvog havera i nakucamo 20 stranica o Adi i Budi i ti to čitaš iz dana u dan.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Pa ne citam, prelistam i cao...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jan 2021, 19:44Nije nikad savrseno, ali daj ba, ovo je odvratno za citati covjece...Sto neko rece, mi prvi, bez poraza, i idalje se ovoliko svađamo![]()
Da hoce neko doci, pa makar i Denchija slusali kako je Bekic bolji od Irfe![]()
Ako vidim da mi je nesta zanimljivo, proctam...
Stas ba ovde pricati o pojacanjima, da kazes da dolazi i potpisuje Ronaldo, budala bi dosla i rekla djes njega jbte 36 godina ima.... Ulazi u 37...Garant je neki tal hadzije, itd... Nema fajde
Za bolje od ovog sad i nismo... Uzevsi u obzir da se brani zivotom licnost koja je bukvalno pokusala ugasiti klub...
Trenutno korisnika/ca: Bejker, bordobijelisampion, Hajdeee, Kaunas, svabonja, VolimBiH96 i 75 gostiju.