FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Puno napisanih stranica ja mislio evo ga napadac neki sarnuo kad ono ispisana sranja samo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- PAULUS1234
- Kontakt:
I dalje svadje neke, ne kontam , jesmol svi navijaci Sarajeva . mogu se ne slagaqt sa nekim , al valjda ljubav prema klubu je jaca.
-
- Kontakt:
Isto brate mojElCartel11 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 19:04Puno napisanih stranica ja mislio evo ga napadac neki sarnuo kad ono ispisana sranja samo.

Nabijem na qurac i sefa i stanicu
Sto manje senzacija velikih imena kapitalaca to bolje dokazano evo zadnje tri godine evo aBd tri titule.
- forza_juve
- Kontakt:
Ima nas normalnih koji žele nešto pročitati vezano za FKS a ne diple ko je seljak a ko nije, isto tako neki nigdje veze klipovi koji nemaju veze sa FKS nas ne zanimaju. Udje čovjek da nešto korisno pročita kad tamo gomila sranja od par ljudi i postovi se samo nadovezuju sa stranice na stranicu.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Užas...forza_juve je napisao/la: ↑07 jan 2021, 19:14Ima nas normalnih koji žele nešto pročitati vezano za FKS a ne diple ko je seljak a ko nije, isto tako neki nigdje veze klipovi koji nemaju veze sa FKS nas ne zanimaju. Udje čovjek da nešto korisno pročita kad tamo gomila sranja od par ljudi i postovi se samo nadovezuju sa stranice na stranicu.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- feniksptica
- Kontakt:
Al haj sve al koji k ovaj neke pjesme i videe postavlja..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kurcu mi cejffeniksptica je napisao/la: ↑07 jan 2021, 19:21Al haj sve al koji k ovaj neke pjesme i videe postavlja..
Pivo, tučnjava i nogomet!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- forza_juve
- Kontakt:
Ma dno dna, ja ne pišem često ali non stop sam na forumu, čitam i kontam što mi ovo treba ali opet se nadam da će se promijeniti i da će konačno početi čistka. Kada god udjem očekujem neku novost od ljudi koji su bolje upućeni pa da nešto korisno saznam a u biti vazda iste gluposti i prepucavanja par ljudi i ispisanih 15 stranica.Bordo23 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 19:17Užas...forza_juve je napisao/la: ↑07 jan 2021, 19:14Ima nas normalnih koji žele nešto pročitati vezano za FKS a ne diple ko je seljak a ko nije, isto tako neki nigdje veze klipovi koji nemaju veze sa FKS nas ne zanimaju. Udje čovjek da nešto korisno pročita kad tamo gomila sranja od par ljudi i postovi se samo nadovezuju sa stranice na stranicu.
❤️1946❤️
-
- Kontakt:
Sta ovo radite ba od foruma. Kakvi su ovo profili uletili odjednom?
Ta prica sa stokom i carsijom je uvreda i meni puno gora nego lazno moralisanje oko toga sto nam neko trenera zove vojvodom. Ili si mozda mislio na Tuzlansku carsiju i Teocak ?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:59Glavni grad nikad vrijeđao nisam. Drugo je što mi se gade plitkoumnici kojima je geografsko porijeklo faktor superiornosti u odnosu na druge.kengur je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:27Papak, sa svojim primitivizmom poso i doso ne mozes ti nikome nista uzeti niti odredjivati sta Sarajlije mogu da rade.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 17:55
još vam poso uzeli kmeee kmeee
seljački poslodavci ne znaju da je Sarajlija zanimanje
kmeee kmeee
Rado bi ti silu provodio ali nece moci.
Sreca je vasa da je Mortem mekan i tolerantan pa da za uvrede prema glavnom gradu dopusta. Sve heroji i mangupi preko interneta.
Tvoj jaran skoroalen rece doslovno da se popisa po Sarajevu i Mortemu je to u redu, samo je izbrisao post a iskompleksirani papak i dalje pise po forumu.
To oko lazne superiornosti, svugdje ima budaletina, ako ikad odes na zapad tek ces onda pasti u depresiju ako ti to toliko smeta. Sve se moze rijesiti.
-
- Kontakt:
Ali vrijedjati se medjusobno je dno dna. Ruzno je vrijedjati bivse igrace i trenere a da ne pricamo o trenutnim koji to vjerovatno i citaju. Neki misle da su pametniji i kulturniji od ostalih a ustvari sve redom popljuvase i izvrijedjase trudeci se da nesto dokazuPAULUS1234 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 19:06I dalje svadje neke, ne kontam , jesmol svi navijaci Sarajeva . mogu se ne slagaqt sa nekim , al valjda ljubav prema klubu je jaca.
Umjesto da ne daju pardona navijacima drugih klubova i da brane sve sto ima veze s bordo bojom oni vise vrijedjaju i ismijavaju nase nego ti drugi navijavici
- feniksptica
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, fks74, Google Adsense [Bot], Haksss, perodeformero, Posejdon, rimljanin90, Vanja8 i 54 gosta.