Ja nekako to gledam ako dobro krenemo u nastavak , ma sve zaviusi hoce li obojica otic , ako makar Rahman ostasje ne bojim se ja , Tinu se zelja vratila mozda eksplodira, imamo mi igraca , i ovi sto su vraceni mozda idu u zanjenu za nekog . Volio bi da klepimo Bradonjica uhhhhhfeniksptica je napisao/la: ↑07 jan 2021, 17:59I posle toga igramo odmah opet sa najboje plasiranim timovima na tabeli..Racunaj prvih 7-8 utakmica nam je uzasnoPAULUS1234 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 17:57Vjerovatno , no sto mene brine su 1 tri tekme rasporeda , ako tu uzmemo 7 bodova 50 % smo blizi tituli
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PAULUS1234
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- PAULUS1234
- Kontakt:
Dole cemo dobit nog zeljinog smrada da sudi , sad je i Husic u savezu plus onaj borcev , bice nosanja na sve straneAduka87 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:02Protiv Listice igramo u gostima svi znamo kako je dolje tesko, bio bih prezadovoljan bodom. Zrinjski nam dolazi kuci, novi im je trener bice zeznuto ma da ne sumnjam u dobar rezultat. Kone ocigledno su u raspadu, protiv njih sam ubjedjen u pobjeduPAULUS1234 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 17:57Vjerovatno , ono sto mene brine su 1 tri tekme rasporeda , ako tu uzmemo 7 bodova 50 % smo blizi tituli
-
- Kontakt:
Garant je iz Snijeznice dok prijeti,poznato je to mjesto njemufeniksptica je napisao/la: ↑07 jan 2021, 17:36Koa stoka, ti meni psujes i prijetis u pp ? Je l to normalno po tvom nekom razmisljanju
-
- Kontakt:
Nisu se dogovorili nasi vezano za ovog napadaca bio opticaj za jednog columbijca trebalo da se plati obestecenje nas nisu pristali
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- PAULUS1234
- Kontakt:
Znaci Bezjak je nagadjanje , sta misli raja o njemu uopsteno , moram dodat da forum je postao saren , da dojes nes int procitat moras 10 strana prec , mnogo nekih svadja.kraljlavova je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:11Nisu se dogovorili nasi vezano za ovog napadaca bio opticaj za jednog columbijca trebalo da se plati obestecenje nas nisu pristali
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Znači forumaši treba da smanje očekivanja, nismo mi platežno moćni, kako neki misle.PAULUS1234 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:23Znaci Bezjak je nagadjanje , sta misli raja o njemu uopsteno , moram dodat da forum je postao saren , da dojes nes int procitat moras 10 strana prec , mnogo nekih svadja.kraljlavova je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:11Nisu se dogovorili nasi vezano za ovog napadaca bio opticaj za jednog columbijca trebalo da se plati obestecenje nas nisu pristali
Papak, sa svojim primitivizmom poso i doso ne mozes ti nikome nista uzeti niti odredjivati sta Sarajlije mogu da rade.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 17:55još vam poso uzeli kmeee kmeeeHordanjezla1987 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 17:38Dok vi niste poceki dolaziti i naseljavati metropolu nije je ni bilo !SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 17:35
Ja stoku očima nisam vidio dok nisam došo na čaršiju
U Sarajevu su rodjene Sarajlije manjina zbog seljackih sandzackih i ostalih okupatora koju su slegli tu ...nazalost
seljački poslodavci ne znaju da je Sarajlija zanimanje
kmeee kmeee
Rado bi ti silu provodio ali nece moci.
Sreca je vasa da je Mortem mekan i tolerantan pa da za uvrede prema glavnom gradu dopusta. Sve heroji i mangupi preko interneta.
Haj ga znaj, jedni govore da je Slovenac zavrsen, drugi govore da se pregovara sa 3 napadaca a da je Bezjak najslabiji od njih 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ja sam danas pitao jednog slovenca za misljenje o Bezjaku,inace je profesionalni fudbaler igrao po sloveniji i tako,kaze da su ga iz celja sutnuli zbog previsokih primanja,pa vjerovatno je i od nas puno trazio,ako je istina da nece doci..fks74 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:26Znači forumaši treba da smanje očekivanja, nismo mi platežno moćni, kako neki misle.PAULUS1234 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:23Znaci Bezjak je nagadjanje , sta misli raja o njemu uopsteno , moram dodat da forum je postao saren , da dojes nes int procitat moras 10 strana prec , mnogo nekih svadja.kraljlavova je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:11Nisu se dogovorili nasi vezano za ovog napadaca bio opticaj za jednog columbijca trebalo da se plati obestecenje nas nisu pristali
Ikonska nagradna igra za clanove, klub placa nocenje u hotelu u Ljubuskom za 2 osobe. 
Mogli su vala i kakvu vip eskort latinku da srede kad su vec i nocenje, da ne trosi raja svoju ljepsu polovinu.

Mogli su vala i kakvu vip eskort latinku da srede kad su vec i nocenje, da ne trosi raja svoju ljepsu polovinu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Da li ovo moze i pomisliti a kamo li napisati navijac FKSSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 17:35Ja stoku očima nisam vidio dok nisam došo na čaršiju
- PAULUS1234
- Kontakt:
- PAULUS1234
- Kontakt:
Dobro Celje je imalo napadaca podero proslu sezonu , zab sam kako se zove , ja mislim da je Bezjak ono za nasu ligu level , al ako trazi previse , mani nakih sto oce 5. puta vecu platu od ostalih , to stvara problem ne samo finasijskiSanchez1987 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:33Ja sam danas pitao jednog slovenca za misljenje o Bezjaku,inace je profesionalni fudbaler igrao po sloveniji i tako,kaze da su ga iz celja sutnuli zbog previsokih primanja,pa vjerovatno je i od nas puno trazio,ako je istina da nece doci..fks74 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:26Znači forumaši treba da smanje očekivanja, nismo mi platežno moćni, kako neki misle.PAULUS1234 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:23
Znaci Bezjak je nagadjanje , sta misli raja o njemu uopsteno , moram dodat da forum je postao saren , da dojes nes int procitat moras 10 strana prec , mnogo nekih svadja.
-
- Kontakt:
Vizinger je bio proslu sezonu,al bas to,ako ovaj trazi previse onda ne dovoditi ni slucajno jer nije on vise ni blizu onog igraca od prije 4-5 godina.PAULUS1234 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:46Dobro Celje je imalo napadaca podero proslu sezonu , zab sam kako se zove , ja mislim da je Bezjak ono za nasu ligu level , al ako trazi previse , mani nakih sto oce 5. puta vecu platu od ostalih , to stvara problem ne samo finasijskiSanchez1987 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:33Ja sam danas pitao jednog slovenca za misljenje o Bezjaku,inace je profesionalni fudbaler igrao po sloveniji i tako,kaze da su ga iz celja sutnuli zbog previsokih primanja,pa vjerovatno je i od nas puno trazio,ako je istina da nece doci..
- feniksptica
- Kontakt:
Ovo kopirati na svaku narednu stranicu foruma, cisto da se zna s kim dijelimo zrak...
P.S. Odobravanje ovakvih postova je jasan znak da su maske odavno pale i da se sve svelo na licni nivo.

Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Glavni grad nikad vrijeđao nisam. Drugo je što mi se gade plitkoumnici kojima je geografsko porijeklo faktor superiornosti u odnosu na druge.kengur je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:27Papak, sa svojim primitivizmom poso i doso ne mozes ti nikome nista uzeti niti odredjivati sta Sarajlije mogu da rade.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 17:55još vam poso uzeli kmeee kmeeeHordanjezla1987 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 17:38
Dok vi niste poceki dolaziti i naseljavati metropolu nije je ni bilo !
U Sarajevu su rodjene Sarajlije manjina zbog seljackih sandzackih i ostalih okupatora koju su slegli tu ...nazalost
seljački poslodavci ne znaju da je Sarajlija zanimanje
kmeee kmeee
Rado bi ti silu provodio ali nece moci.
Sreca je vasa da je Mortem mekan i tolerantan pa da za uvrede prema glavnom gradu dopusta. Sve heroji i mangupi preko interneta.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, juka55, nedimmmm1337 i 43 gosta.