Otvori se zemljo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vinko se pokazao jako dobro kako rezultatski tako i odnosom, baš gospodski odraduje.
Eh sad zvati ga vojvodom, vrijedjati to je otprilike isti nivo kao sto ovi pisu Usro, kesoljub itd. Primitivno i djetinjasto s obje strane. Vinko je naš trener i zelim da bude uspješni od naše legende Husrefa.
Samo Sarajevo...
Eh sad zvati ga vojvodom, vrijedjati to je otprilike isti nivo kao sto ovi pisu Usro, kesoljub itd. Primitivno i djetinjasto s obje strane. Vinko je naš trener i zelim da bude uspješni od naše legende Husrefa.
Samo Sarajevo...
Upravo tako.AlfredNobel je napisao/la: ↑07 jan 2021, 15:54Sunce ti poljubim, ja prošli put dobio ban zbog toga što sam nekog od ovih likova što se drže u čoporu nazvao "glupanom". Uz to, dobio opomenu od strane admina da sam privatizovao temu samo za sebe.
Zato je Vinko četnik, vojvoda, ubrzo će biti i ratni zločinac, ali pusti ebo to, to je nebitno. Svaka čast.![]()
Ako ovo prođe bez bana, ključaj temu i gasi forum.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ne moze kesoljub i vojvoda biti isto ni u paralelnom univerzumu.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Nemam vala nista protiv Husrefa, ali cinjenica je da je kvazi strucnjak iz kamenog doba, Vinko je najbolji trener iz ove mladje generacije trenera, msm ovih nejugoslovenskih.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Daj više završite, jedni i drugi. 

Ni blizu isto.bordobijeli je napisao/la: ↑07 jan 2021, 16:00Vinko se pokazao jako dobro kako rezultatski tako i odnosom, baš gospodski odraduje.
Samo Sarajevo...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne bih nikada pustio rahmana osim ako on bas bas zeli ici. Za mene je on Sarajevo. On je ta budala koju svaka ekipa mora imati, mangup pravi, on je taj koji se najvise nahajca pred ubice i pred derbi i za mene je kostur ekipe uz velkoskog (ovaj drugi ne mora nikad ni igrati). Tatara bih odmah prodao.
NEMA NAZAD
On voli Saraj'vo, pravi je hordaš Rahmanovic Amar, jedan je od nas !
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Čovjeka kao što je Vinko koji svojim ponašanjem i djelovanjem nije uvrijedio nikog u ovoj državi je krajnje bezobrazno, čak naprotiv uvjek je odmjeren i profesionalan i svaki napad na Vinka napad je i na FK Sarajevo. Husref je naša legenda svaka čast hvala mu na svemu, ali život ide dalje kao što je neprimjereno vrijeđati Vinka takodjer važi i za ljude koji vrijeđaju Husrefa nema ljudi smisla vrijeđati nikog ništa se neće postići samo se šteta može nanijeti i to klubu koji toliko volimo.
- feniksptica
- Kontakt:
Inace protesti i pojavljivanja na TV-u posle i iznosenje neistine nije nista lose i nije nanosenje stete 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ne bih da kazem od koga tj iz koje drzave je to pokupiofeniksptica je napisao/la: ↑07 jan 2021, 16:22Inace protesti i pojavljivanja na TV-u posle i iznosenje neistine nije nista lose i nije nanosenje stete![]()
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ma nek vrijeđa ako već želi, al nek se ne dotiče rata i tih "fora". Na to smo svi osjetljivi. Znamo dobro šta su vojvode radile po Bosni kroz historiju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pojedinac, ne pojedinci. Jedan navijač, ne više njih. Jednina. Jedan. Brojem 1. Jedno mišljenje. Jedan post.ajdohordas je napisao/la: ↑07 jan 2021, 15:52Da Bog da ispao u federalnu ligu što se tiče mene lično sa Tuzlom.
Pojedincima ovim što Vinka nazivaju svakakvim imenima, kao i ovim što dotičnog forumaša podržavaju u tome, samo da kazem da se sagnu i Vinku i Hadžiji sa komplet upravom i stručnim štabom..
Gadite mi se zajedno sa Husrefom yebo vas on a vi njega naizmjenično debili debilski maloumni glupi.
Zakačite se na jedan ružan komentar i na kraju ispadne da je to mišljenje više navijača, koliko se uveliča. Nema potrebe se na to i obazirat. Ne znam kako ne možete nešto ignorisat.
Nismo Vukovi pa da nas je ukupno 7 pa da mišljenje jednog ima toliko značenje i povuče toliko rasprave. Mi smo klub koji ima šestocifren broj navijača.
Ne smeta mi ni vrijeđanje Husrefa, ne smeta mi ni vrijeđanje Vinka. Trenutno sam prezadovoljan rezultatima sadašnjem trenera. Bivšeg itekako poštujem . Sad ne bih mjenjao Vinka za 5 Husrefa.
Kao neutralan, više provokacija, više uvreda odnosno od većeg broja navijača dolazi za vrijeđanje bivšeg trenera pa ovi koji poštuju bivšeg trenera, u kontru, sa namjerom, uvrijede sadašnjeg trenera, ali njih je dosta manje. Reakciju izazovu ovi sada uvrijeđeni jednim komentarom. Nije lijepo ni od jednih ni od drugih. Jednih je dosta-dosta manje, na prste jedne ruke se mogu izbrijati, zato valjda dignu više prašine.
I jedni i drugi zaslužuju hlađenje i ban.
Bespotrebno, hajde više 11. januare!!
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 07 jan 2021, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
treba dijeliti banove zato što se po avatarima nosaju uposlenici drugih klubova

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 16:27treba dijeliti banove zato što se po avatarima nosaju uposlenici drugih klubova![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: alacious, bordobijelisampion, plisek i 49 gostiju.