Husrefa sam stvarno gotivio i cijenio, nikada ni jednu ruznu riječ protiv njega nisam napisao, ali ovakvi neuspjeli abortusi su mi ogadili čovjeka....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Bez koga smo to ostali? 

- BordoSarajevo
- Kontakt:
2038 članova, danas novih 42. Ide preko 50 i danas. Držimo prosjek 50+, valjda tako bude do kraja mjeseca.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Majstore ja 20 i kusur godina uz FKS od Bihaća, sirokog, Posušja, modrice do europskih Sofija, prag, Podgorica, reggio Emila itd itd. A i na ovoj temi sam neki 7-8 godina.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:59I dalje imaš pogrešnu percepciju usrefovog bavljenja trenerskim poslom, a i pišeš na pogrešnoj temi.bordobijeli je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:49Pa ti si nas prozvao, ti se nesto nasladjuješ, ja napisao neka je sretno čovjeku u svim utakmicama osim kad igra s Sarajevom, a sto se tice novca pa ako moze milion neka uzme. Covjek je profi trener ne radi nista drugo u zivotu ,ništa cudno sto je postao trener citya, imao je dobre rezultate s azmirom u slobodi.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:39
Kakve bolan pobjede i porazi, nek na kraju kane neka simbolična naknadica od 200 ljami pa da i Tuzla ima legendu.
evo teme za tebe:
viewtopic.php?f=155&t=13489
I ABD do kraja zivota uz svoje Sarajevo

Čitam sve prošlih sedam dana i ništa ne komentarisem i od svih postova napokon jedan kako i prilici temi koja se veze za ovako veliki klub. Bravo majstore !BordoSarajevo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 14:04Hajde Bešiktaš izvali milionče evrića i eto vam Rahmanović. Koliko god mi bilo žao, volio bi da ga prodamo, što zbog njeg što zbog nas, da ovaj dobar rad i rezultate krunišemo probijanjem naših igrača u veće klubove pa da takve transfere pravimo svaki prelazni rok. Činjenica je da za takvog igrača, takvu glavurdu, karakter i na kraju kvalitet, teško možemo naći zamjenu čak i da platimo obeštećenje al obzirom na 9 bodova prednosti, možemo priušitit taj luksuz i prodati ga.
Husrefu želim svu sreću na klupi Tuzle, da uzme bodove svim našim konkurentima a da protiv nas izgubi svaku. Tuzla je dobila pravog trenera. Husref Musemić!!
12. igrač kluba iz Titove 38b
- feniksptica
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
jbg sigurnije je kod husica, repa na ruke, kod kuce vazda, ne moras po bankama hodat i zivkat advokate
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ma za tebe je husref Tuzla Citybordobijeli je napisao/la: ↑07 jan 2021, 14:08Majstore ja 20 i kusur godina uz FKS od Bihaća, sirokog, Posušja, modrice do europskih Sofija, prag, Podgorica, reggio Emila itd itd. A i na ovoj temi sam neki 7-8 godina.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:59I dalje imaš pogrešnu percepciju usrefovog bavljenja trenerskim poslom, a i pišeš na pogrešnoj temi.bordobijeli je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:49
Pa ti si nas prozvao, ti se nesto nasladjuješ, ja napisao neka je sretno čovjeku u svim utakmicama osim kad igra s Sarajevom, a sto se tice novca pa ako moze milion neka uzme. Covjek je profi trener ne radi nista drugo u zivotu ,ništa cudno sto je postao trener citya, imao je dobre rezultate s azmirom u slobodi.
evo teme za tebe:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Skontajate vise da prednost od 9 bodova je nista, lekcija nam je Zrinjski...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jedan #tb
Tada najveća uzdanica u veznom redu - Ajdin Nuhić!
Tada najveća uzdanica u veznom redu - Ajdin Nuhić!
FK Sarajevo
Ma burazeru, sta zna onaj qrac na biciklu, samo palamudi, pravi splinterbordobijeli je napisao/la: ↑07 jan 2021, 14:08Majstore ja 20 i kusur godina uz FKS od Bihaća, sirokog, Posušja, modrice do europskih Sofija, prag, Podgorica, reggio Emila itd itd. A i na ovoj temi sam neki 7-8 godina.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:59I dalje imaš pogrešnu percepciju usrefovog bavljenja trenerskim poslom, a i pišeš na pogrešnoj temi.bordobijeli je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:49
Pa ti si nas prozvao, ti se nesto nasladjuješ, ja napisao neka je sretno čovjeku u svim utakmicama osim kad igra s Sarajevom, a sto se tice novca pa ako moze milion neka uzme. Covjek je profi trener ne radi nista drugo u zivotu ,ništa cudno sto je postao trener citya, imao je dobre rezultate s azmirom u slobodi.
evo teme za tebe:

Nekidu sviiiiiiiii
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli