Husrefa sam stvarno gotivio i cijenio, nikada ni jednu ruznu riječ protiv njega nisam napisao, ali ovakvi neuspjeli abortusi su mi ogadili čovjeka....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Majstore ja 20 i kusur godina uz FKS od Bihaća, sirokog, Posušja, modrice do europskih Sofija, prag, Podgorica, reggio Emila itd itd. A i na ovoj temi sam neki 7-8 godina.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:59I dalje imaš pogrešnu percepciju usrefovog bavljenja trenerskim poslom, a i pišeš na pogrešnoj temi.bordobijeli je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:49Pa ti si nas prozvao, ti se nesto nasladjuješ, ja napisao neka je sretno čovjeku u svim utakmicama osim kad igra s Sarajevom, a sto se tice novca pa ako moze milion neka uzme. Covjek je profi trener ne radi nista drugo u zivotu ,ništa cudno sto je postao trener citya, imao je dobre rezultate s azmirom u slobodi.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:39
Kakve bolan pobjede i porazi, nek na kraju kane neka simbolična naknadica od 200 ljami pa da i Tuzla ima legendu.
evo teme za tebe:
viewtopic.php?f=155&t=13489
I ABD do kraja zivota uz svoje Sarajevo

Čitam sve prošlih sedam dana i ništa ne komentarisem i od svih postova napokon jedan kako i prilici temi koja se veze za ovako veliki klub. Bravo majstore !BordoSarajevo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 14:04Hajde Bešiktaš izvali milionče evrića i eto vam Rahmanović. Koliko god mi bilo žao, volio bi da ga prodamo, što zbog njeg što zbog nas, da ovaj dobar rad i rezultate krunišemo probijanjem naših igrača u veće klubove pa da takve transfere pravimo svaki prelazni rok. Činjenica je da za takvog igrača, takvu glavurdu, karakter i na kraju kvalitet, teško možemo naći zamjenu čak i da platimo obeštećenje al obzirom na 9 bodova prednosti, možemo priušitit taj luksuz i prodati ga.
Husrefu želim svu sreću na klupi Tuzle, da uzme bodove svim našim konkurentima a da protiv nas izgubi svaku. Tuzla je dobila pravog trenera. Husref Musemić!!
- feniksptica
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ma za tebe je husref Tuzla Citybordobijeli je napisao/la: ↑07 jan 2021, 14:08Majstore ja 20 i kusur godina uz FKS od Bihaća, sirokog, Posušja, modrice do europskih Sofija, prag, Podgorica, reggio Emila itd itd. A i na ovoj temi sam neki 7-8 godina.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:59I dalje imaš pogrešnu percepciju usrefovog bavljenja trenerskim poslom, a i pišeš na pogrešnoj temi.bordobijeli je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:49
Pa ti si nas prozvao, ti se nesto nasladjuješ, ja napisao neka je sretno čovjeku u svim utakmicama osim kad igra s Sarajevom, a sto se tice novca pa ako moze milion neka uzme. Covjek je profi trener ne radi nista drugo u zivotu ,ništa cudno sto je postao trener citya, imao je dobre rezultate s azmirom u slobodi.
evo teme za tebe:
YEBEM TE LISTICO
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Tada najveća uzdanica u veznom redu - Ajdin Nuhić!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma burazeru, sta zna onaj qrac na biciklu, samo palamudi, pravi splinterbordobijeli je napisao/la: ↑07 jan 2021, 14:08Majstore ja 20 i kusur godina uz FKS od Bihaća, sirokog, Posušja, modrice do europskih Sofija, prag, Podgorica, reggio Emila itd itd. A i na ovoj temi sam neki 7-8 godina.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:59I dalje imaš pogrešnu percepciju usrefovog bavljenja trenerskim poslom, a i pišeš na pogrešnoj temi.bordobijeli je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:49
Pa ti si nas prozvao, ti se nesto nasladjuješ, ja napisao neka je sretno čovjeku u svim utakmicama osim kad igra s Sarajevom, a sto se tice novca pa ako moze milion neka uzme. Covjek je profi trener ne radi nista drugo u zivotu ,ništa cudno sto je postao trener citya, imao je dobre rezultate s azmirom u slobodi.
evo teme za tebe:

Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, ado-hz, amypitar, Anex, Arhitekt, BeYaZ, boki86, Bosniacum Lilium, budzak, casual033, Cautinho, chamberlain24, Combattente87, Confiance, Fouzi1, Fudo, galia95, grbavicka1921, greenwood, Haksss, head88, HZbec, iliyaa8, insimadop, James1987, johntravolta123, karama10, Kaunas, keli, kraljlavova, Lavcina, Lecler, LegendKiller, macahz, mercurial, mikimaus, MisterGuardiola, MSOZ101, muhamedhulk, n0dix, napoleon72, NazorUso, newton_heath_lyr, NEZALAGANJE, Pantelija, Pitar6785, plisek, Posejdon, Proximic, Rajvosa4ever, Redfire16, relativizam, riki46, rimljanin90, ristagrad, roccosiffredi, SamoDaKazeem, Sanfrancisco, seha77, selver79, skoJaa, Skojevska, spezial, stokastoka23, strahmeipomisliti, tajsamja, tuitamo, UltraSa46, umrobihzbogtebe1946, unityvillage, USB, Vanja8, Vaya, zagorski, ŠTA_JE i 674 gosta.