FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma bruda pusti male dusmancice

Mani se te price. Korak po korak. Ako se ovo usvoji, promijeni to je prvi korak onda idemo dalje. Bog zna koliko ce trebati vremena ako se promijeni da to dodje sve na svoje i ko ce tad biti i trener i ostalo. I Cengic spominje samo do kraja ove sezone da trebaju kvalitetni ljudi u UO da se mir tj. financije, plate da Amaru i igracima da se ostvari neki rezultat. To je ono da se izgura jer je vec pola sezone pa da idemo dalje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Naravno da će trebati vremena ljoze. A toga se i bojim.
To je ona naša standarda: "Daj našu djecu da istrpimo." I onda Amar gurne Šehu, pa mu se do poluvremena yebu mrtvi. Ali hajde, bitno je da se nešto počelo kotrljati. Valjda su svi konačno uvidjeli da od krpljenja više nema fajde.
To je ona naša standarda: "Daj našu djecu da istrpimo." I onda Amar gurne Šehu, pa mu se do poluvremena yebu mrtvi. Ali hajde, bitno je da se nešto počelo kotrljati. Valjda su svi konačno uvidjeli da od krpljenja više nema fajde.
Željezničar za život cijeli!
Ajdin Hasić:
Pratiš li Premijer ligu BiH?
“Pratim, naravno. Posebno Želju.”
Navijaš za Željezničar?
“Da. U mom selu, pored Banovića, većina druge djece navijala su za Sarajevo. Ja sam nekako uvijek htio bio drugačiji. Ali to je samo jedan od razloga zbog kojih navijam za Želju”.
Zato nema potrebe za ovom pricom gore. Nit ce to odjednom biti bolje i Bog zna koliko ce trebati vremena. Mozda i citava ova godina nece donijeti nista u smislu nekog ulaganja ili slicno. Zato i kazem Bog dragi zna ko ce i biti trener tad i kako ce se stvari odvijati. Ono sto je bitno da se to promijeni kad bude Skupstina. Onda idemo na naredni korak.SudoHusika je napisao/la: ↑07 jan 2021, 12:39Naravno da će trebati vremena ljoze. A toga se i bojim.
Pa evo Čengić reče koliko sam skontao da ove sezone titula nije realna i da je cilj da se europa izbori. Ako je tako nadam se da ćemo dovesti jednog ili dvojicu igrača na posudbu iz Rijeke ili Osijeka npr. Ne znam zašto bježati od takvog vida transfera em je svuda normalno u svijetu, a pogotovo za vrijeme korone je u svijetu porastao broj posudbi igrača jer klubovi nemaju love. A nema potrebe da se sad nešto finansijski zavaljujemo ako je cilj europu izboriti. Ako je mogao Brko Božidara Radoševića, Mihaela Klepača i Ivana Miličevića (svi iz HNL-a) na posudbu dovesti, može i sad nekog (po mogućnosti krilo).LjoZee je napisao/la: ↑07 jan 2021, 12:45Zato nema potrebe za ovom pricom gore. Nit ce to odjednom biti bolje i Bog zna koliko ce trebati vremena. Mozda i citava ova godina nece donijeti nista u smislu nekog ulaganja ili slicno. Zato i kazem Bog dragi zna ko ce i biti trener tad i kako ce se stvari odvijati. Ono sto je bitno da se to promijeni kad bude Skupstina. Onda idemo na naredni korak.SudoHusika je napisao/la: ↑07 jan 2021, 12:39Naravno da će trebati vremena ljoze. A toga se i bojim.

naravno da nece preko noci neko napisa da su vec ljudi spremni uloziti a ovdje covjek to demantovao.LjoZee je napisao/la: ↑07 jan 2021, 12:45Zato nema potrebe za ovom pricom gore. Nit ce to odjednom biti bolje i Bog zna koliko ce trebati vremena. Mozda i citava ova godina nece donijeti nista u smislu nekog ulaganja ili slicno. Zato i kazem Bog dragi zna ko ce i biti trener tad i kako ce se stvari odvijati. Ono sto je bitno da se to promijeni kad bude Skupstina. Onda idemo na naredni korak.SudoHusika je napisao/la: ↑07 jan 2021, 12:39Naravno da će trebati vremena ljoze. A toga se i bojim.
- Nema nikakvog smisla kreirati nerealna očekivanja i baviti se davanjem lažnih obećanja i nada. Trenutno nemamo nijedno ime s kojim bismo izašli u javnost u kontekstu priče o sportsko-poslovnoj saradnji sa Željom.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Pusti ljubav, može li kakav procenatbraco je napisao/la: ↑07 jan 2021, 12:42Ajdin Hasić:
Pratiš li Premijer ligu BiH?
“Pratim, naravno. Posebno Želju.”
Navijaš za Željezničar?
“Da. U mom selu, pored Banovića, većina druge djece navijala su za Sarajevo. Ja sam nekako uvijek htio bio drugačiji. Ali to je samo jedan od razloga zbog kojih navijam za Želju”.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Cengic je sve objasnio,bukvvalno kao da su mene pitali i ja odgvarao na pitanja..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Znaas da sam ja pesimista samo takav,sa Dekijem najveci ovdje ali nije bas skroz istina ovo sto je napisano,da te obradujemlendra je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:39naravno da nece preko noci neko napisa da su vec ljudi spremni uloziti a ovdje covjek to demantovao.LjoZee je napisao/la: ↑07 jan 2021, 12:45Zato nema potrebe za ovom pricom gore. Nit ce to odjednom biti bolje i Bog zna koliko ce trebati vremena. Mozda i citava ova godina nece donijeti nista u smislu nekog ulaganja ili slicno. Zato i kazem Bog dragi zna ko ce i biti trener tad i kako ce se stvari odvijati. Ono sto je bitno da se to promijeni kad bude Skupstina. Onda idemo na naredni korak.SudoHusika je napisao/la: ↑07 jan 2021, 12:39Naravno da će trebati vremena ljoze. A toga se i bojim.
- Nema nikakvog smisla kreirati nerealna očekivanja i baviti se davanjem lažnih obećanja i nada. Trenutno nemamo nijedno ime s kojim bismo izašli u javnost u kontekstu priče o sportsko-poslovnoj saradnji sa Željom.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dela pouzdan ko Lendric kad se nadje u 100% sansi 
Samo Braconi i njegovi predosjecaji

Samo Braconi i njegovi predosjecaji

Izvinjavat ces se za ovo.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
@KANA kazem ti optimizam je bitan 
Normalno da nije istina , ima grupa ljudi koji su spremni da investiraju (cak bi bili ponosni da to oni budu ,bar one koje Sam ja cuo da hoce)sad je najbitnije da se sve to usvoji I okupimo sposobne ljude koji ce sve to sprovesti.Ali je isto tako istina da vise nikom nista ne vjerujem I da sam toliko razocarani svih ovih godina da vise ne vjerujem da je moguce da bude bolje .delinjo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 14:17Znaas da sam ja pesimista samo takav,sa Dekijem najveci ovdje ali nije bas skroz istina ovo sto je napisano,da te obradujemlendra je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:39naravno da nece preko noci neko napisa da su vec ljudi spremni uloziti a ovdje covjek to demantovao.LjoZee je napisao/la: ↑07 jan 2021, 12:45
Zato nema potrebe za ovom pricom gore. Nit ce to odjednom biti bolje i Bog zna koliko ce trebati vremena. Mozda i citava ova godina nece donijeti nista u smislu nekog ulaganja ili slicno. Zato i kazem Bog dragi zna ko ce i biti trener tad i kako ce se stvari odvijati. Ono sto je bitno da se to promijeni kad bude Skupstina. Onda idemo na naredni korak.
- Nema nikakvog smisla kreirati nerealna očekivanja i baviti se davanjem lažnih obećanja i nada. Trenutno nemamo nijedno ime s kojim bismo izašli u javnost u kontekstu priče o sportsko-poslovnoj saradnji sa Željom.![]()
Jedino sto je sigurno je da ce naredna polusezona biti jako teska usvojilo se ili ne. Pojacanja nece biti ocigledno. Trebamo se mi navijaci psihicki dobro pripremiti za te utakmice vec sad. 

Zato me najviše zanima ko bi nas mogao napustiti od igrača. Realno s trenutnim igračkim kadrom možemo izborit europu ali ukoliko bude značajnijih odlazaka biće guravo.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 26 gostiju.