I Kesoljub poljubi novcanicu i rece pustite mi onu moju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Svako dobro našem Husrefu, da dobije sve osim FKS u tim utakmicama mu zelim teške poraze.
Kakve bolan pobjede i porazi, nek na kraju kane neka simbolična naknadica od 200 ljami pa da i Tuzla ima legendu.
Pa ti si nas prozvao, ti se nesto nasladjuješ, ja napisao neka je sretno čovjeku u svim utakmicama osim kad igra s Sarajevom, a sto se tice novca pa ako moze milion neka uzme. Covjek je profi trener ne radi nista drugo u zivotu ,ništa cudno sto je postao trener citya, imao je dobre rezultate s azmirom u slobodi.
Nek ode u Besiktas, ne bi mi bilo zao, nek uziva momak, zasluzio je, to je jedan od najvecih, ako ne i najveci turski klub, nevjerovatni navijači, uslovi, ma sve ekstra.
Prihvatio bih i nek momak uziva, a mi cemo se nadati da Salcin, Zizou i Dal opravdaju nasa ocekivanja.
Svako dobro našem Husrefu, da dobije sve osim FKS u tim utakmicama mu zelim teške poraze.
Kakve bolan pobjede i porazi, nek na kraju kane neka simbolična naknadica od 200 ljami pa da i Tuzla ima legendu.
Pa ti si nas prozvao, ti se nesto nasladjuješ, ja napisao neka je sretno čovjeku u svim utakmicama osim kad igra s Sarajevom, a sto se tice novca pa ako moze milion neka uzme. Covjek je profi trener ne radi nista drugo u zivotu ,ništa cudno sto je postao trener citya, imao je dobre rezultate s azmirom u slobodi.
I dalje imaš pogrešnu percepciju usrefovog bavljenja trenerskim poslom, a i pišeš na pogrešnoj temi.
Hajde Bešiktaš izvali milionče evrića i eto vam Rahmanović. Koliko god mi bilo žao, volio bi da ga prodamo, što zbog njeg što zbog nas, da ovaj dobar rad i rezultate krunišemo probijanjem naših igrača u veće klubove pa da takve transfere pravimo svaki prelazni rok. Činjenica je da za takvog igrača, takvu glavurdu, karakter i na kraju kvalitet, teško možemo naći zamjenu čak i da platimo obeštećenje al obzirom na 9 bodova prednosti, možemo priušitit taj luksuz i prodati ga.
Husrefu želim svu sreću na klupi Tuzle, da uzme bodove svim našim konkurentima a da protiv nas izgubi svaku. Tuzla je dobila pravog trenera. Husref Musemić!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!