Mozes ti meni svasta reci i da nemam pojma o fudbalu i uvrede pisati ali to meni ne znaci jer ces tek sad vidjeti kakav ce pad Milan doziviti. Bas zbog rostera koji nije za top 3. Kakvi su to veci rivali osim Juventusa, svi su kriminalni da budemo iskreni. Milanova sreca je bila samo sto su bili najmanje kriminalni do sada od ovih vecih klubova.meepo je napisao/la: ↑06 jan 2021, 23:51Druže skontali smo da nemas veze od fudbala.Hajde 1-2-3 tekme da posere ali skoro cijelu polusezonu ? Milan je od svih vecih rivala izgubio samo od Juventusa.Od lockdown-a Milan je tim koji je osvojio najvise bodova,zabio najvise golova i ima jednu od najjacih odbrana u ligi.A Milan je Juve dobio na kraju prosle sezone 4-2 . Ti si ocito navikao da tvoj kobasicarski klub redovno dobija rivale u Bayern ligi i da se to mora aplicirati svugdje.Goretzka je napisao/la: ↑06 jan 2021, 23:37Nema sta stvarno sve sama krema svjetskog fudbala. Sta ste ocekivali s tim rosterom na pocetku sezone? Stvarno ste ocekivali da cete biti prvi? Ma hajte molim vas. Sralo vas je jasta je nego. Naveo sam danas svi oni penali i golovi u nadoknadama. Imali ste srece sto je Juventus do danas bio nikakav. Ali valjda sve na svoje sad dolazi. Kiksevi su kiksevi kakvi god da su i s kakvim god igracima bili. Ko vam je kriv sto vam je klupa na nivou Beneventa. I sto niste imali dostojnih zamjena da uzmete ovo veceras. Ako niste mogli sad Juve klepit necete nikad.
Juve je veceras bio bolji , imao siru klupu i veci izbor igraca nego Milan, ali opet Milan nije skinuo gace i vecinu utakmice je bio ravnopravan rival.
Ne razumijem kakve evropski sampion ima veze sa Italijanskom ligom ali ok. Ocito i vi neke komplekse imate. Drugoplasirani iz Bayern lige bi odrao tvoj klub vjerovao ti meni ili ne.
Sad ce tek Milan da skida gace kada shvate da ne mogu do Scudetta idu namjestaljke tipicno za talijane. Ne bi me cudilo da ih vec Torino klepi iducu.