Kad čovjek napiše da nije nikad ni čuo za nas...joker90 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 00:24Vi koji koristite instagram, napišite: Selam alejkum bradr, FK Sarajevo, yes or no? Is Benkara fuckin' us bradr?
https://www.instagram.com/cassierrajr/
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tako je, ali to opet ne isključuje činjenicu da je lik pod velikim pritiskom. Dobijam platu i ja u svojoj firmi, ali sam opet izložen pritisku i nije svejedno šta će klijent reći za proizvod koji napravim. Plata s pritiskom nema zajedničko ništa.feniksptica je napisao/la: ↑06 jan 2021, 23:49Kazem cinjenicu. Dobija platu da radi svoj poso, kakav pritisak ? Zbog cega ? Ako ne odradi ide iz kluba i gotovo. Cist racun duga ljubavajdohordas je napisao/la: ↑06 jan 2021, 23:48Pa kakve to veze ima sad ? Potežeš jako glupu i besmislenu priču samo da bi se Husrefoljupci nakačili na taj tvoj post i počeli prosipat svoju priču.
Emir mora dovesti kvalitet(a ne nešto samo da bi doveo jer ćemo mi prvi mu **** sve tada) + uvijek postoji šansa da se igrač jednostavno ne uklopi, da fuliš s procjenom, da dobiješ mrtvog igrača, to se mora zaobići u našem slučaju. I zbog toga će trebati vremena da odluče ko je i zašto opcija broj 1.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kad napiše nisam znao da u tom gradu ima klub osim Željkana..ajdohordas je napisao/la: ↑07 jan 2021, 00:27Kad čovjek napiše da nije nikad ni čuo za nas...joker90 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 00:24Vi koji koristite instagram, napišite: Selam alejkum bradr, FK Sarajevo, yes or no? Is Benkara fuckin' us bradr?
https://www.instagram.com/cassierrajr/

@Alfred, šalji mu brate, djeluje mi ko momčić koji voli dobro štivo kad ne trenira.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Evo braco ja sam mu pisao, ds vidim ako odgovori
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Odgovorio je na instagramu:
Odoh na google da prevedem..Zeg hallo tegen de jongens van sportsport.ba, Benkara liegt als een hond.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Kaze piso mu je i neki Morto. To je to, **** nsita od njega
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Benkaro taj sto ti je rekao za ovoga opasno te trolla 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ElCartel11
- Kontakt:
Evo napisa mi za sve vas Husref je Sarajevo i blokira me.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Bar me trola, malo me gasira

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- AlfredNobel
- Kontakt:
HahahahahahahahahhahaElCartel11 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 00:43Evo napisa mi za sve vas Husref je Sarajevo i blokira me.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Dobro je. Takvi ne zaslužuju ni da sjede na tribini, kamo li u svlačionici.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 00:43Evo napisa mi za sve vas Husref je Sarajevo i blokira me.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
HAHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAAHHAElCartel11 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 00:43Evo napisa mi za sve vas Husref je Sarajevo i blokira me.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Je li fakat ima nemo ko maltretira i dosadjuje na ovaj nacin nekome?
Koliko vam je godina?
Propasce transfer zbog zajebancije vaše uozbiljite se 
-
- Kontakt:
Kakve ima veze, ovo se radi svugdje u svijetu kad su transferi u pitanju. Ne vidim ništa loše u ovome...
Ja ne podržavam prijetnje i psovanje preko društvenih mreža upućene protivničkom igraču, zbog slavljenja golova ili dobro odigrane partije a toga je kod nas bilo.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kad smo kod Kolumbije, Sara Orrego. 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
ElCartel11 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 00:43Evo napisa mi za sve vas Husref je Sarajevo i blokira me.

Amer Dupovac!
Dobrodosao nazad Bekicu Amer 

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Alen1987, Amcho1, atomskaNavika, Combattente87, head88, HyperOS, Kaunas, Lavcina, mosarajvosa83, plisek, sekac, ShofaII, zagorski i 133 gosta.