ima prevoz 90%Ponos Torina je napisao/la:
hehe evo da vidim za prevoz ako bude dolazimnadjemo se kod zlatnog burenca

moze,moze

@ auleta
sto ce ti petarde bolan,bolan
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ima prevoz 90%Ponos Torina je napisao/la:
hehe evo da vidim za prevoz ako bude dolazimnadjemo se kod zlatnog burenca
ja za te slucajeve koristim pticarkuPonos Torina je napisao/la:ja petarde koristim samo kad moram tjerati ove skevrije ispred zgrade koji zavijaju po cijelu noc njih 10 tak svaku noc
ne,nego cesto idem u Sarajevo,pa se vracam ti vozom ili u 21:30 hPonos Torina je napisao/la:jel to ide neko tvoj iz Sa?
hehe znaci dogovorili smo se ja cu da vidim vamo hoce li ko do zenice pa ti javimEmir_ZENICA je napisao/la:ne,nego cesto idem u Sarajevo,pa se vracam ti vozom ili u 21:30 hPonos Torina je napisao/la:jel to ide neko tvoj iz Sa?
Ni meni nije blistala ova godina,nadam se da ce biti bolja...Sve najbolje druzefera je napisao/la:ej ljudi sretna vam nova... da van ne bude ni u pola losa kao meni ovaSretno svima
ElectroEmir_ZENICA je napisao/la:Dino sve najbolje![]()
evo Torinovac samo za tebe
[youtube][/youtube]
moze mozePonos Torina je napisao/la:
Electro![]()
evo za tebe jedna
Vidim i muzika mi odgovara znaci kod tebe dernek 100% dobarEmir_ZENICA je napisao/la:moze mozePonos Torina je napisao/la:
Electro![]()
evo za tebe jedna
Evo i tebi[youtube] [/youtube]
valjda ce biti dobro...Ponos Torina je napisao/la:
Vidim i muzika mi odgovara znaci kod tebe dernek 100% dobar
ispo mu ceker iz rukuEmir_ZENICA je napisao/la:valjda ce biti dobro...Ponos Torina je napisao/la:
Vidim i muzika mi odgovara znaci kod tebe dernek 100% dobar![]()
@ harry
hahah sto je nisi odma odradio,takve se ne propustaju
Cuvaj se hari_90 ti si zaljubljive prirodeharry_90 je napisao/la:Evo i mene,vratio sam se iz shopinga..kakvu sam sad zenu vidio Boze dragiplavusa,ima jedno 30-35 godina,utegla se,tange se ocrtale,sise izbacene,pola sam zaboravio sta treba kupiti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.