Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
A ti Romagnoli13 kukas na Buffongigia 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Ja ne vrijeđam ljude. U tome je razlika
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Alexis

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kobasicar, bilo bi stvarno neprikladno od mene da 4000ti post napisem tako sto cu ti reci da odyebes s ovog pdfa, tako da to necu napisati. Ali mogao bi da prestanes komentarisati stvari u koje se razumijes ko mara u krivi qrac.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Niko mi nije odgovorio na ovaj post u kojima sam izdvojio tekme, sto bi znacilo da sam upravu.

- OldFashioned
- Kontakt:
Nedostatak pažnje kod kuće.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Tako to ide cim izneses realne cinjenice napadnu te jer im se ne svidjaju ili jer se ne slazu. S nekim ovako glupim komentarima ali ok. Znam da sam upravu a to ce se uskoro i pokazati.
Znaci sreca je dobiti penal.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Jedino realno je sto ti nisi gledao te utakmice , da jesi mozda bi skontao da su svi penali regularni. A sto se tiče meča Milan Verona , to pogotovo nisi gledao jer je Verona presla 2x centar terena i zabila 2 gola, Milan stvorio bruku stopostoni sansi uz jos promasen penal i jedva izvukao remi.
Helem nejse kad toliko spominjes srecu znas li da je Milan 12x pogodio stativu/precku ? Dakako i to je sreca.
Tvoje poznavanje fudbala se svodi na gledanje livescore.com / **** i komentarisanje materije koju ne poznajes.
Pa i da pratim na livescore bilo bi mi sumnjivo uzimajuci u obzir bas koliko im se penala svira. Da, bas nije sreca cupati se vise puta u nadoknadi. Ako su toliko jaki kao sto mislite neka dokazu to vcrs 
Znam da vam fali stari Milan ali to je proslost. Posrnuli velikan kao i onaj iz Manchestera, ni stela sudija im nece pomoci da ligu osvoje kao ni vragovima.

Znam da vam fali stari Milan ali to je proslost. Posrnuli velikan kao i onaj iz Manchestera, ni stela sudija im nece pomoci da ligu osvoje kao ni vragovima.

Ma da se još malo opismeniš i ti si meni ko bombona
Znam da sam ti komplekse nabio katalonac, ne moras se mjesati ni slihtati

Fudbal se igra dok sudija ne svira kraj.Zabiti gol u nadoknadi govori o mentalitetu tima. Kao sto je Manchester u nadoknadi uzeo lagano titulu protiv Bayerna 99.Goretzka je napisao/la: ↑06 jan 2021, 16:37Pa i da pratim na livescore bilo bi mi sumnjivo uzimajuci u obzir bas koliko im se penala svira. Da, bas nije sreca cupati se vise puta u nadoknadi. Ako su toliko jaki kao sto mislite neka dokazu to vcrs
- BuffonGigi
- Kontakt:
Najezih se kad ponovise ovaj start na Dambrosia. Ne mora znaciti da je ono najgore, ali bas je lose izgledalo.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Juventinisimo
- Kontakt:
Stari lisac Canta odmarao Lukakua za CL..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
jel se zna "plan b" antonija contea il je to i dalje tajna, da protivnici ne bi znali isti
u ostalim vijestima, lazio konacno pobjedio, al kao da nije, to ni mene vise ne zanima
u ostalim vijestima, lazio konacno pobjedio, al kao da nije, to ni mene vise ne zanima
-
- Kontakt:
Ja sam pisao neki dan kad bi se Interu povrijedili Lukaku i Barela na mjesec dana oni bi bili u velikoj banani.
A jedan njihov fan meni napisa da bi Sanchez mogao zamjenuti Lukakua,a danas ga tjera iz kluba
A jedan njihov fan meni napisa da bi Sanchez mogao zamjenuti Lukakua,a danas ga tjera iz kluba
Sanchez ne moze mene zamijeniti. Danas su izgubili bezveze. Levatski. A trebali dobit 3,4 razlike. Takva utakmica jbg. Samo sto sad ide prejben raspored i Juve ce imat priliku da stigne bodovno. Bit ce gutavo do kraja...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- Chapman1886
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.