Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Eto, Inter kiksnu, sad sa dobijemo Milana, bas bi se vratili u igru. Ali nisam nesto aman optimistican...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Juventinisimo
- Kontakt:
Sto?
Nema razloga da ih ne dobijemo sa barem 2 gola razlike...nije vise 2020 pa da je Milan nepobjediv..
Nema razloga da ih ne dobijemo sa barem 2 gola razlike...nije vise 2020 pa da je Milan nepobjediv..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
-
- Kontakt:
Da smo poslu kiksali veceras bi bila sigurica ovako 50:50, mi jednu dobijemo pa kiks i tako sve od pocetka sezone. Da je kako povezati 3 zaredom onda bi drugačije bilo. Sretno nam
- tuzlak1987
- Kontakt:
Taman cemo veceras odigrati i izgubiti 2:1, a onda cemo u uzvratu protiv Napolija dva puta dati gol iz zaledja, a sudija ce njima nakon pregleda snimka svirati penal.
Jos sam i optimistican.
Jos sam i optimistican.
Eh da hoce veceras da odigraju Pametno ko protiv Barcelona, odma bi se vratili u igri za scudetto
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Romagnoli13
- Kontakt:
O ekipama koje će se boriti za skudeto se može tek za 5-6 sedmica, do tad će biti odigrano još 10 utakmica. Em je raspored za sve užasno zgusnut, em su covid slučajevi opet navalili. Tako da ko bude imao najviše sreće po tom pitanju u prednosti je.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma samo romb veceras u sredini Milan nema sredinu.
Bentacur
Artur Rabiot
Ramsey
I sakriti loptu
Runa ce to rijesiti svakako
Bentacur
Artur Rabiot
Ramsey
I sakriti loptu
Runa ce to rijesiti svakako
Ma igra Benta i kloc Rabiot, znaci mesarenje. Rabiot ne vidim čemu počinje, ne igra već sedmicama i ne vidim potrebu da starta umjesto Amera. Crveni možda odavno nije fasovao. Amer i Arthur ovima izmjene, a treba biti kontra.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma znam nego se tjesim plus Ramiz i Kijeza, ne znam vidjecemo, opet imam dobar osjecaj Juve je Juve 
- nextterrain
- Kontakt:
Jel vas prpa? 

Nikad
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zaboravio si onu golčinu Rabiota prije 6 mjeseci?

I koliko je zapravo Dybala spreman? S obzirom da se mučio sa groznicom zadnja dva dana ako je vjerovati onome što je Pirlo izjavio. Nije ni on u nekoj formi, ali protiv Milana je uvijek bio ekstra
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Ma ne mora nista to znaciti, samo kazem nije nas prpa cak nam je i svejednonextterrain je napisao/la: ↑06 jan 2021, 19:15Ma dobro, sve osim Juventusove pobjede je iznenadjenje, da su obe ekipe u punom sastavu mozda bi i bilo neizvjesno, ali ovako tesko
Szczesny
Danilo De Ligt Bonucci Frabotta
Chiesa Bentancur Rabiot Ramsey
Dybala Ronaldo
Danilo De Ligt Bonucci Frabotta
Chiesa Bentancur Rabiot Ramsey
Dybala Ronaldo
eto da onaj brat baci link ko onaj prosli put sto je bio u HD strasan
bio bih zahvalan
#smrttelemahu

#smrttelemahu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Amer kao najbolji vezni ove sezone i Arthur na klupi, Demiral na klupi, a u igri kljusina Rabiot, Frabotta...
Ako izgubi ovu i recimo od Intera bez ikakve zadrške odmah Pirlu otkaz dati. Ovo je meč sezone, a on se ponaša kao da ima pedigre i znanje Allegria da može ostaviti najbolje igrače za nastavak tekme. Ovo mu je magistarski, pobjedom može okrenuti sezonu i da se borimo za bar drugo-treće mjesto. Poraz je definitivno kraj svih nadanja.
Ako izgubi ovu i recimo od Intera bez ikakve zadrške odmah Pirlu otkaz dati. Ovo je meč sezone, a on se ponaša kao da ima pedigre i znanje Allegria da može ostaviti najbolje igrače za nastavak tekme. Ovo mu je magistarski, pobjedom može okrenuti sezonu i da se borimo za bar drugo-treće mjesto. Poraz je definitivno kraj svih nadanja.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Biraj koji fercera najbolje

Zadnja izmjena: Nedved11, dana/u 06 jan 2021, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Pirlo je ipak nas Milanista u dusi mozda hoce malo da se solidarise zbog nasih izostankaPogba je napisao/la: ↑06 jan 2021, 20:14Amer kao najbolji vezni ove sezone i Arthur na klupi, Demiral na klupi, a u igri kljusina Rabiot, Frabotta...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.