Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Serie A
Ne kontam ove price nesto ispali gospoda sto su dosli da igraju, kao da fali 10 igraca a ne 2 zbog corone, a i da nisu dosli ne vidim razlog da neko nesto kritikuje imaju pravo na to kao i drugi timovi ako se nadju u slicnoj situaciji. Milanu bi vise godila odgoda nego Juventusu iz razloga sto 4 glavna igraca nemas na terenu a znacili bi u duelu protiv ekipa kao sto je Juventus. I pored ta dva igraca Juve je favorit vcr imaju kvalitetniji sastav i ne treba bjezati od te cinjenice. Ova utakmica Milanu moze znaciti vise nego Juventusu u smislu da smo blize top 4 a zadrzat ce se taj niz nepobjedivosti kao i dobra atmosfera u timu. Inter bi vcr mogao najvise profitirati tako da preuzmu prvu poziciju. Bilo bi dobro kad bi nas pocastili nekim dobrim linkovima ili drugim opcijama za gledanje utakmice.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rebić i Krunić pozitivni, divno. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Fakini ste al' haj

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
To je naj realnije, vama fali igraca, oni imaju pozitivne! Podijela bodova jedina ispravna stvar

Imamo i mi pozitivnih isto kao i oni

Ma može x, mjera

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prvo se pobrinite za Sampdoriu 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa bas zbog toga sto ce Cunte kiksati najvise nam odgovara X .
Kiksat će k'o što je i prethodnih pet kiksao 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma to je obrnuta psihologija, najavljuju kiks a nadaju se pobjedi
Pa fakini kažem ti ja, vratite se Gefufna i BuffonGigi sve vam je oproštenoRomagnoli13 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 14:22Ma to je obrnuta psihologija, najavljuju kiks a nadaju se pobjedi

- BuffonGigi
- Kontakt:
Gdje da se vratim?Raonffa je napisao/la: ↑06 jan 2021, 14:39Pa fakini kažem ti ja, vratite se Gefufna i BuffonGigi sve vam je oproštenoRomagnoli13 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 14:22Ma to je obrnuta psihologija, najavljuju kiks a nadaju se pobjedi![]()
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Samo ostaniBuffonGigi je napisao/la: ↑06 jan 2021, 14:40Gdje da se vratim?Raonffa je napisao/la: ↑06 jan 2021, 14:39Pa fakini kažem ti ja, vratite se Gefufna i BuffonGigi sve vam je oproštenoRomagnoli13 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 14:22Ma to je obrnuta psihologija, najavljuju kiks a nadaju se pobjedi![]()

- Romagnoli13
- Kontakt:
3-2 večeras
Leao, Hakan i Theo
Ronaldo i Bonucci za Juve
Leao, Hakan i Theo
Ronaldo i Bonucci za Juve

Milan veceras dobija. Imaju momentum, samopuzdanje bez obzira sto fale neki igraci. Juventus kada igra patnja je u najavi.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
2-2 Tamam 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Na ovom stadionu Sampe i Genove kad god je dnevna tekma ovih golubova po terenu k'o u priči, isto da je golubarnik a ne stadion 

- nextterrain
- Kontakt:
Ovo ako Juve ne dobije, treba Pirlo dobit otkaz
Ali x je najvise i najbolje sto moze Milan veceras izvuci kuknjava

Ali x je najvise i najbolje sto moze Milan veceras izvuci kuknjava
Sto ih navalja ovaj mali iz Sampe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.