Pa i jest uletio eto vrati se unazad par stranica.Sve po marku bukvalno do pola godine neki paketi .
Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zato su tu Arene, kao i MojaTV sportleorey je napisao/la: ↑05 jan 2021, 16:52Cuj kad bi. Sramota je bolan da je 3G stari na mobu brzi od njihovog paketa od 20 KM.almir2018 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 16:33Gledaj u mene situacije nas par u selu ne mozemo prikljuciti net i moju tv jer nema parica slobodnih ili ima u drugom dijelu sela i kazu nam iz telekoma kopajte sebi kanal i mi cemo vam prikljuciti i nije to 20-30 metara nego stotine metara i jos bi morali kopati preko magistalnog puta i svi smo osudeni na el-net i Total da bh telecom razmislja pametno da uvedu satelisku tv poput totala ili m:sata i 90% ljudi bi u federaciji preslo na bh telecom satelit ali ne to je tesko investiratiChapman1886 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 15:30telekom kad bi ubrzao brzinu interneta bi bio neprikosnoven i šuntuo bi telemach na smetljište historije.valjda je i njima to jasno pobogu,ne znam što ne rade po tom pitanju nešto![]()
500 kbps u 2021 godini. Kad bi to rekao strancu mislio bi da ga zayebavas.![]()
A oni paketi u IPTV gledam, pa kad bi uhljebi 20 % tih kanala stavili u svoju ponudu, racun bi bio 400 KM
Pa budalama SK u SD covjece, ko god ima TV veci od 48' to ti je ko da gledas neki nekvalitetni stream.![]()

Vidi fakat, ja gledao na službenom FB profilu i tamo nikakve obavijesti nema.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OldFashioned
- Kontakt:
Stoku iz telemacha ću tužiti a nadam se da će tako i svaki građanin koji je imao sa njima ugovor.
Mjesecima su me zvali i molili faktički da produžim ugovor, i onda kada sam to uradio hladno izbaciše arenu iz paketa.
S obzirom da gledam samo discovery, national geographic i arena kanale, ne isplati mi se plaćati skoro 50km uz ineternet.
Ide tužba lagana prevarantskoj stoki!
Mjesecima su me zvali i molili faktički da produžim ugovor, i onda kada sam to uradio hladno izbaciše arenu iz paketa.
S obzirom da gledam samo discovery, national geographic i arena kanale, ne isplati mi se plaćati skoro 50km uz ineternet.
Ide tužba lagana prevarantskoj stoki!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Jesu, koliko placas to sranje?
Za te pare sto uhljebima dadnes mozes imat i Arene i X puta vise kanala, a za internet da i ne govorim.

27.10.2020
Ima već ta akcija. Novi i postojeći korisnici uz ugovor na 24 mjeseca mogu uzeti benefit; X* mjeseci račun za 1KM + dodatni STB uređaj 24 mjeseca besplatno.
*ovisi od paketa
Edit: tek vidim da si dobio odgovor

Placaju li te dodatno jer ih reklamiras?

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- feniksptica
- Kontakt:
Ja ne znam sta se ovdje ismijava neko sto koristi nesto. Svoje pare trosi ne trosi vase, nek koristi ko god sta hoce, pa makar i ne gledo nista. De odredite ko ce sta jest jer je to povoljnije
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
ne kontam cemu toliko pljuvanje po internetu od telecoma ... evo gledam sad ponudu pa nije x5 gore ....telemach jest bolji po brzini npr. telecom tri paketa (tv+int) brzine 50,100 i 100 do 300 (cijene 50,90 , 55,90 i 70,0) telemach (tv+int) brzine 100, 150 i 300 cijene 47,5 , 59,50 i 74,50
... e sad ne znam realno stanje tj. nisam na telecomu od 2006 ne znam koliko stvarno isporucuju a ni telemach bas ne isporucuje koliko pise 

- Beduin
- Kontakt:
Njje to losa ponuda s obzirom na internet kod BH Telecoma. Da je malo brzi net (signal wifi-a) ja bih sad presao u BHT. Koristio sam ih u stanu i wifi signal iz jedna u drugu sobu nije mogao, na kraju mi puk'o film i odjavim nakod dosta godina.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 jan 2021, 17:46Maloprije me zvao drug , bio u Telemachu .
Nudili su mu 20% umanjenje računa i HBO , on odbio i raskinuo ugovor .
Ode sutra da uzme Moja TV .
Telemach preko 7 godina koristim i zaista se nisam mogao zaliti do prije pola godine kad mi je crko modem, otkako su postavili novi i kad sam presao na ovaj EON qurac wifi signal mi je totalno slabiji i na spratu kuce cesto prekida, kad ih zovem da rijese to, pojacaju malo sign ili sta god oni kazu da garantuju do 5m slobodne linije kako wifi mora raditi, budalom me prave da nije mi mogao raditi kvalitetno wifi i na spratu kuce i iza kuce u dvoristu.
Sad sa Arenama su se posrali sebi u lice i dosta korianika ce izgubiti, to je neminovno. Ja samo cekam da vidim druge ponude i jacinu i stabilnost neta pa se odjavljujem s Telemacha, a do tad vidicemo sta ce mi ponuditi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Umjesto da je pristao i s druge strane te pare das za Arene i rijesio problem. Dobijes jos HBO lol.
27.10.2020
- AshburtonG
- Kontakt:
BH Telecom je odron. Kao sto je neko vec iznad napisao, ljudi imaju previse uhljeba i nepotrebnih pozicija, a na terenu skoro i da nemaju ljude. Danas je zena iz korisnicke podrske starom priznala, da su monteri/tehnicari u strajku na podrucju TK i USK, te da samo neke hitne sluzbe rade, odnosno tehnicari koji su poslani iz SA da pripomognu.
1.12 prijavljene smetnje, pa nakon toga jos minimalno 5x, a nisu se jos udostojili doci ili makar nazvat da ne mogu doci. Po ugovoru garantuju minimalno 60% reklamirane brzine(50/2), a isporucuju ispod 10(samo jedan dan u zadnjih 5 preko 5mbps).
1.12 prijavljene smetnje, pa nakon toga jos minimalno 5x, a nisu se jos udostojili doci ili makar nazvat da ne mogu doci. Po ugovoru garantuju minimalno 60% reklamirane brzine(50/2), a isporucuju ispod 10(samo jedan dan u zadnjih 5 preko 5mbps).
Ljudi ne gledaju na cjelokupnu situaciju objektivno i žure na Moja tv. Ako ti je zbog sporta i Arene, ima i drugih načina da gledaš te kanale, ima o tome i na ovom forumu i na klixu posebna stranica koja govori o tome.
Osim AS na Moja TV, TM ima deset puta bolju ponudu za tv kanale od Telekoma. Internet je možda stabiliniji u Telekomu ali su brzine, pogotovo upload katastrofalni. Podrška korisnika se ne može mjeriti sa TM.
Mislim da će se mnogi razočarati sa prelaskom na Moja tv uglavnom zbog brzine interneta. Pisao sam ranije, htio sam 50mbps paket, kaže kolega što u Telekomu radi uzmi 25, ionako ne može 50 jer su dužni max 70% isporučiti. I računaj da nema toliko HD kanala, SK im nisu u HDu osim ako su promjenili plus ako se ne varam nemaš u sklopu HD dodatnog paketa SK u HD, što je apsurdno. Inače im je taj dodatni paket bacanje para. Nemaju dosta dobrih kanala koje imaju na TM. Imaš plazmu 43, 48, 50, 55 i gledaš u SDu SK
Osim AS na Moja TV, TM ima deset puta bolju ponudu za tv kanale od Telekoma. Internet je možda stabiliniji u Telekomu ali su brzine, pogotovo upload katastrofalni. Podrška korisnika se ne može mjeriti sa TM.
Mislim da će se mnogi razočarati sa prelaskom na Moja tv uglavnom zbog brzine interneta. Pisao sam ranije, htio sam 50mbps paket, kaže kolega što u Telekomu radi uzmi 25, ionako ne može 50 jer su dužni max 70% isporučiti. I računaj da nema toliko HD kanala, SK im nisu u HDu osim ako su promjenili plus ako se ne varam nemaš u sklopu HD dodatnog paketa SK u HD, što je apsurdno. Inače im je taj dodatni paket bacanje para. Nemaju dosta dobrih kanala koje imaju na TM. Imaš plazmu 43, 48, 50, 55 i gledaš u SDu SK

-
- Kontakt:
Ja ću sutra otići da vidim šta nude , imam EON plaćam 80 KM mjesečno ne znam ni koji je paket , znam da plaćam dodatno 6 KM za dodatna dva resivera i još 6 KM za Arene HD ...Beduin je napisao/la: ↑05 jan 2021, 19:06Njje to losa ponuda s obzirom na internet kod BH Telecoma. Da je malo brzi net (signal wifi-a) ja bih sad presao u BHT. Koristio sam ih u stanu i wifi signal iz jedna u drugu sobu nije mogao, na kraju mi puk'o film i odjavim nakod dosta godina.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 jan 2021, 17:46Maloprije me zvao drug , bio u Telemachu .
Nudili su mu 20% umanjenje računa i HBO , on odbio i raskinuo ugovor .
Ode sutra da uzme Moja TV .
Telemach preko 7 godina koristim i zaista se nisam mogao zaliti do prije pola godine kad mi je crko modem, otkako su postavili novi i kad sam presao na ovaj EON qurac wifi signal mi je totalno slabiji i na spratu kuce cesto prekida, kad ih zovem da rijese to, pojacaju malo sign ili sta god oni kazu da garantuju do 5m slobodne linije kako wifi mora raditi, budalom me prave da nije mi mogao raditi kvalitetno wifi i na spratu kuce i iza kuce u dvoristu.
Sad sa Arenama su se posrali sebi u lice i dosta korianika ce izgubiti, to je neminovno. Ja samo cekam da vidim druge ponude i jacinu i stabilnost neta pa se odjavljujem s Telemacha, a do tad vidicemo sta ce mi ponuditi.
Tražiću vala što su njemu nudili , to bi bilo pošteno .
HBO me ne interesuje , ali neka ga možda poželim da pogledam ponekada ...
Tu razliku dati na Arena CLOUD , vjerovatno će kasnije biti aplikacija sa TV .
Ma tražiti ću i bolji internet , ipak sam dugogodišnji korisnik .
Javim vam šta bude .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
BH Telecom je trenutno broj 1, bez ikakve konkurencije..pogotov ko moze imati optiku..
-
- Kontakt:
I po internetu ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
I po internetu..ja recimo koristim MojaTV Net 3..tu je internet 300/40..sad sve zavisi ko koliko zeli
Ma ako imas optiku, mozes imati maksimalnu brzinu. Mislim da je max 1000/200, ali nisam siguran jer im je haman pala stranica da provjerim. Meni od 50/8 isporucuju na laptopu (preko wirelessa) tacno tu brzinu, dok je na mobu oko 40/8. Stabilnost je besprijekorna, signal u drugim prostorijama s ovim ruterom koji je kod mene zadovoljavajuci (rijetko preko moba ide ispod 30/8 mbps u svakom dijelu stana).
Bez optike, gdje je brzina u vecini slucajeva max 10/1 mbps to ne vrijedi nicemu. Ima kod starog i znam sta pricam.
Udjem slucajno na moju web tv da vidim jel se sta popravila? Izadjem u roku minute i spucam ocjenu 1, boze dragi kakvi debili rade u telecomu. Jel barem rade na kakvom Boxu kao EON? Zna li iko?
Max Allegri
Optika = najbolje što postoji.
Web tv je oduvijek bilo bacanje para. Radi većinom uhljubi koji su stranački upali tu bez trunka znanja. Zato radi u kancelariji 100 ljudi, a na terenu 5. Kada ih zoveš, snimaju te kao da si ratni zločinac, jer znaju da im je korisnička podrška smeće, ne znaju riješiti problem. Ako nemaš poznanika da tamo radi, očekuj da ćeš se baš lijepo provesti s njima.
Web tv je oduvijek bilo bacanje para. Radi većinom uhljubi koji su stranački upali tu bez trunka znanja. Zato radi u kancelariji 100 ljudi, a na terenu 5. Kada ih zoveš, snimaju te kao da si ratni zločinac, jer znaju da im je korisnička podrška smeće, ne znaju riješiti problem. Ako nemaš poznanika da tamo radi, očekuj da ćeš se baš lijepo provesti s njima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.