Brat Sarma navikao sve dzaba a da radi uvijek. A koliko nekarakteristicno za nijemce koje on obozava.
KODI - media centar
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KODI - media centar
27.10.2020
Ma pogledao sam ja puno tih videa i na svima ide u file manager pa na add **** i tu se ukuca http://blackeye.....
Onda ide na add-ons - instal zip file i tu sve uredno prođe i kod mene. Piše u gornjem desnom uglu da je završena instalacija.
Ono što se kod mene razlikuje od tih uputstva što kad odem na instalaciju iz repozitorija ja uopšte nemam Wizarda,samo imam opcije: Add-on repository i Video add-on. Kad idem na video add-on tamo ima samo Elementum.
Onda ide na add-ons - instal zip file i tu sve uredno prođe i kod mene. Piše u gornjem desnom uglu da je završena instalacija.
Ono što se kod mene razlikuje od tih uputstva što kad odem na instalaciju iz repozitorija ja uopšte nemam Wizarda,samo imam opcije: Add-on repository i Video add-on. Kad idem na video add-on tamo ima samo Elementum.
Il Club più titolato al mondo!
Ja sam evo bas da probam na dva mob instalirao i sve radi normala
Unknown **** upaljen?
Unknown **** upaljen?
Odobrio sam instalaciju iz nepoznatih izvora je mi tako nebi prošla ni instalacija zip filea.
Baš ću probat danas ako stignem i ja na mobitel.
Baš ću probat danas ako stignem i ja na mobitel.
J*bo ih Kodi kad staviše beta verziju na playstore. Skinuo 18.9 na stik instalirao iz prve i sve fercera
Ja ovo instaliro radi Arena jos ih nijednom nisam upalio koliko boljeg izbora ima, od SKY/DAZNa za Talijane do MSG, TNT, ESPN i NBA LP programa za košarku
Hvala jos jednom 
#SuningOUT
Ima li neka uputa za instalaciju na android(mobitel, box ili na tv direktno)
Jer ono na prvoj strani je zastarilo
Jer ono na prvoj strani je zastarilo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ima li kakav dobar addon za filmove?
Elementum, imas i njega na ovom Blue Thunder Buildu o kojem se prica ovdje
Pyro is not a crime !
Do portala ok
Blue thunder portal mi ne prikazuje
Koji da uzmem ima ih 22?
Jel svejedno
Kaze mi error loading script kad pokrenem
I onda nemam pvr clienta "blue thunder"
Sta raditi?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Odakle ih 22? Kad udjes klikneš Generiši Portale i izadješ iz programa, kad se vratiš ides Izaberi Portal i izabereš jedan od 1,2,3,4 ili SP portala. (bar je u mene tih 5 opcija). Ja sam na ovom SP i radi perfektno.
#SuningOUT
Ja kad udjem u izaberi portal
Da mi listu od 22 pvr clienta od kojih nijedan nije blue thunder i svi su disabled
Jer mi nije ucitao scriptu, tj. Pokazuje mi u dnu taj error
Mrs 
Ima neke kanale mogu gledati preko onih drugih opcija ali nije to to
Ima neke kanale mogu gledati preko onih drugih opcija ali nije to to
Ovo s Kodijem je nepodnosljivo. Isti qrac ko i ova Arena Cloud. Konstantna sjeckanja. Radi nekoliko minuta pa sjecka nekoliko.
Da bar postoji opcija ko nekad na YT da pauziras, ono se malo napuni, pricekas malo pa u miru gledas, boli me qrac sto ce kasniti minutu-dvije za liveom. Ovako, radije necu nikako gledati.
Da bar postoji opcija ko nekad na YT da pauziras, ono se malo napuni, pricekas malo pa u miru gledas, boli me qrac sto ce kasniti minutu-dvije za liveom. Ovako, radije necu nikako gledati.
Pa mislim da im je **** mozda bas sa clouda 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], VensanKasel i 109 gostiju.