Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Ma najljepse je bez cura vjerujte mi
samo fudbal

Pa ja sam se bas zaljubio na pocetku ove godine tacnije u proljece...i bas je bilo to leptirici u stomaku,setnje,ples po kisi i te zajebancijeOTNYS_YNWA je napisao/la:Zavisi od osobe do osobe.Esii TM87 je napisao/la:Neznam koliko je to po vama vrijeme ekspanzije
Nekome treba dosta vremena da se zaljubi ali obično ta ljubav onda traje duže.
A ovakvi slučajevi kao kod harrya brzo pregore. To je valjda zbog prezasićenosti emocijama.
Ekspanzija ljubavi počinje od prvog trenutka kada osjetite leptiriće u stomacima pa do onog trenutka
kada ne osjetite strast.

1921-2011
- alfarouqaminu
- Kontakt:
kakav kraljSamo F.K.S !! je napisao/la:Ma najljepse je bez cura vjerujte misamo fudbal

U sta ces ti metnut lopti,tamo gdje se pumpaSamo F.K.S !! je napisao/la:Ma najljepse je bez cura vjerujte misamo fudbal

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
sigurno tamoharry_90 je napisao/la:U sta ces ti metnut lopti,tamo gdje se pumpaSamo F.K.S !! je napisao/la:Ma najljepse je bez cura vjerujte misamo fudbal

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@OTNYS,
Mislim da niko od nas nije lisen pojma zaljubljenost, ljubav ili nesto slicno, ali na kraju se ta sva prica svodi na isto. Ok, naravno da nije isto stvar ka*ati i voditi ljubav(
), ali onaj ko kaze da bi samo s nekom djevojkom setao i asikovao, taj laze. Dajte pobogu, ko ne bi volio imati to savrsenstvo(yeah right) pokraj sebe u kasnim vecernjim satima(ili jutarnjim, nebitno)? To sto ti napisa mi djeluje isuvise filmski iskliseirana stvar. No, dakako da smo svi razliciti, tako da...Nego, zna li tvoja supruga da ti ovjde dijelis takve savjete, a? Ucjenjivao sam @NoName-a, mogu i tebe. 
@Juventus 0244,
Pa ako govoris o toj prokletoj i smijesnoj ljubavi, nije li povjerenje kljucna stvar? Ne moze i jare i pare, pobogu. Ti mozes zenu drzati 23 sata zarobljenu, ali ako ona zeli da te prevari, to ce uciniti u onih sat vremena koje ima na raspolaganju(dakako, isti slucaj je i sa muskarcima). Sve u svemu, lijepo je zaljubiti se, ali cemu zamisljanje o kucici u cvijecu, ako ti sam neces posaditi jedno stablo u znas vec gdje?
Mislim da niko od nas nije lisen pojma zaljubljenost, ljubav ili nesto slicno, ali na kraju se ta sva prica svodi na isto. Ok, naravno da nije isto stvar ka*ati i voditi ljubav(

@Juventus 0244,
Pa ako govoris o toj prokletoj i smijesnoj ljubavi, nije li povjerenje kljucna stvar? Ne moze i jare i pare, pobogu. Ti mozes zenu drzati 23 sata zarobljenu, ali ako ona zeli da te prevari, to ce uciniti u onih sat vremena koje ima na raspolaganju(dakako, isti slucaj je i sa muskarcima). Sve u svemu, lijepo je zaljubiti se, ali cemu zamisljanje o kucici u cvijecu, ako ti sam neces posaditi jedno stablo u znas vec gdje?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Pa zar nije tako ?
Joj ove Verene Cerovine i ove Dunje na ZMBT
Harry ma metnut cu ga ja nekoj trebi ali sad ne razmisljam o njima ba ima puno precih stvari i nez danasnje djevojke su toliko glupe i ufurane da je najbolje ne biti ni sa jednom
Joj ove Verene Cerovine i ove Dunje na ZMBT

Harry ma metnut cu ga ja nekoj trebi ali sad ne razmisljam o njima ba ima puno precih stvari i nez danasnje djevojke su toliko glupe i ufurane da je najbolje ne biti ni sa jednom
alfarouqaminu je napisao/la:sigurno tamoharry_90 je napisao/la:U sta ces ti metnut lopti,tamo gdje se pumpaSamo F.K.S !! je napisao/la:Ma najljepse je bez cura vjerujte misamo fudbal
,mozda i d.ka na fudbal
a ti na ljude sa poremecajem hipofize
Thomas Müller - Fußballgott
**** ja jednu volim iako sam je 5 puta u zivotu poljubio...
ostale je bem vodam ne bitno..al meni i dalje samo ona bitna od svih a s njom necu vise nikad bit skupa ..zato dobro pazite u koga sta i kako...kasnije nema nazad
pa ce te i vi onda za njen rodj kupovat lancic od 4 stoje i kontat mozes je poljubit il ne
dok se druge nude za dzaba..al nije to to 
ostale je bem vodam ne bitno..al meni i dalje samo ona bitna od svih a s njom necu vise nikad bit skupa ..zato dobro pazite u koga sta i kako...kasnije nema nazad

- alfarouqaminu
- Kontakt:
U sta ces ti metnut lopti,tamo gdje se pumpa
[/quote]
sigurno tamo
,mozda i d.ka na fudbal
[/quote]
a ti na ljude sa poremecajem hipofize[/quote]
tebe nista nisam pitao

sigurno tamo

a ti na ljude sa poremecajem hipofize[/quote]
tebe nista nisam pitao
[youtube][/youtube]
Nista sretna nova unaprijed
P.S LOMIIIIII GA BALJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Nista sretna nova unaprijed

P.S LOMIIIIII GA BALJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

- alfarouqaminu
- Kontakt:
aj zaobidji i pozdravi sinadon_burza je napisao/la:pa ni tebe nikad niko ovdje nije nista pitao
-
- Kontakt:
Laka vam noc prijatelju cujemo se danas oko 13-14 h samo da se izvucem da nam policija ne zaplijeni robu pozelite mi srecu
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Srecno FKSSamo F.K.S !! je napisao/la:Laka vam noc prijatelju cujemo se danas oko 13-14 h samo da se izvucem da nam policija ne zaplijeni robu pozelite mi srecu

- legenda reala
- Kontakt:
alfaaaaaaa

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
gde ces za novu?legenda reala je napisao/la:alfaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
- legenda reala
- Kontakt:
nigdje,tialfarouqaminu je napisao/la:gde ces za novu?legenda reala je napisao/la:alfaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
ispade ti Ekrem
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
u clubu jednomlegenda reala je napisao/la:nigdje,tialfarouqaminu je napisao/la:gde ces za novu?legenda reala je napisao/la:alfaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
ispade ti Ekrem
Ekrem, onaj njujorcanin

sto bre nigde?
- legenda reala
- Kontakt:
pa eto nako
taj ekrem,čovjek se trudio pravio show i oni ga sad zajebali nije pobijedio
a najači je kad pita hoću li ja šta dobiti za treće mjesto
Edine ,vidim ja edin sa mali "e"pa reko šta je ,a ti opet praviš probleme
taj ekrem,čovjek se trudio pravio show i oni ga sad zajebali nije pobijedio
a najači je kad pita hoću li ja šta dobiti za treće mjesto
Edine ,vidim ja edin sa mali "e"pa reko šta je ,a ti opet praviš probleme

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 43 gosta.