Pa eto

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I ja našao kome ću pisati. Zadnji put ušao u fanshop kada je LiquiMoly bio generalni sponzor.
Ma pusti vidis da ne zna sta prica vise. Eto sto sad ne uzmemo titulu niko ne prekida nista?LjoZee je napisao/la: ↑04 jan 2021, 17:48Nije bila Krupa i Mladost, ali je bila Sloboda koja je bila u strajku, Radnik, Velez koji se tek vratio iz druge lige.
Bukvalno sve preslikano ove i prosle sezone. Sve dobro se prospe na glup nacin. Mi smo prvo mjesto prosle sezone gubili vise puta svojim glupim kiksevima. Znaci nije da nismo bili u nekim momentima prvi pa da kazes stizali pa bi mozda stigli. Mi smo izgubili prednost bodovnu.
ma Husika zbog nje i Zelju prati ,nego jedna stvar je jucer raji promakla kako je Zekonja Barbu izdigao
Jos nisam zaboravio da doticna nije znala da popuni uplatnicuSudoHusika je napisao/la: ↑04 jan 2021, 21:37Pitaj brku našeg stručnjaka šta misli o njoj.
Hahahahahahahahahaa
Ma Husika je premazan svim bojama i mastima.KANA je napisao/la: ↑04 jan 2021, 21:46ma Husika zbog nje i Zelju prati ,nego jedna stvar je jucer raji promakla kako je Zekonja Barbu izdigao![]()
satro dres e neka ga je ,tri posta napisao od kako je presao na ovaj forum i sva tri dok je koronu imao ,satro nema vremena
jos konta uzeo dres
![]()
Stilic
Zato što smo slabiji nego prošle sezone,upravo iz razloga što nam je izbijena prilika da zaradimo i na onaj tim nadogradimo 1-2 igrača,i naravno covid koji je nama poremetio sve tokove financiranja.HongKong je napisao/la: ↑04 jan 2021, 21:40Ma pusti vidis da ne zna sta prica vise. Eto sto sad ne uzmemo titulu niko ne prekida nista?LjoZee je napisao/la: ↑04 jan 2021, 17:48Nije bila Krupa i Mladost, ali je bila Sloboda koja je bila u strajku, Radnik, Velez koji se tek vratio iz druge lige.
Bukvalno sve preslikano ove i prosle sezone. Sve dobro se prospe na glup nacin. Mi smo prvo mjesto prosle sezone gubili vise puta svojim glupim kiksevima. Znaci nije da nismo bili u nekim momentima prvi pa da kazes stizali pa bi mozda stigli. Mi smo izgubili prednost bodovnu.