Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
53%
2. Ne
47
47%

Ukupno glasova: 101

Prophet
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Prophet » 31 dec 2020, 12:35

Nipošto se ne smije ispasti iz FA kupa, ako je proslih godina to bilo zbog titule i LP, ove godine se to ne smije. Ne znam kad smo došli do završnice engleskih kupova otkad je Klopp tu, ne sjećam se da smo ikad. Uvijek je bio neki izgovor. E sad toga nema, nek pokazu ambiciju i poprave dojam.
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 31 dec 2020, 12:41

Da poprave kakav dojam? U fizicki najtezoj sezoni od postanka fudbala su prvi u ligi i prosli su dalje u osmini finala. Ne uzimas u obzir okolnosti, ovo je maksimum maksimuma. I momci igraju dobro, malo je srece ponestalo, boze moj, vratit ce se.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 31 dec 2020, 12:42

Banuj se Prophete izgidosmo. :mrgreen:

Kako si dosao sve naopako.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Prophet
Kontakt:

Post Postao/la Prophet » 31 dec 2020, 12:48

Finn je napisao/la:
31 dec 2020, 12:41
Da poprave kakav dojam? U fizicki najtezoj sezoni od postanka fudbala su prvi u ligi i prosli su dalje u osmini finala. Ne uzimas u obzir okolnosti, ovo je maksimum maksimuma. I momci igraju dobro, malo je srece ponestalo, boze moj, vratit ce se.
Ma dojam iz ova zadnja 2 mjeseca. Previse propuštenih bodova, losa igra, oscilacije... Nije to nista katastrofalno, svakom timu se desi, ali cilj treba da bude što prije izaći iz toga, nešto promijeniti, razdrmati ekipu.

@mirgerr
Otelo je za sve kriv :kafa:
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 31 dec 2020, 12:51

Bez obzira na klimavih 2 mjeseca sa puno oscilacija , Hvala vam za ovu godinu :tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 31 dec 2020, 13:01

I pored ove krize i toliko propuštenih bodova protiv slabih rivala i dalje je tu prvo mjesto, samo treba misliti pozitivno iako sam se prvi ja iznervirao sinoć kao ne pamtim kad zbog Liverpula.
Ako ništa kako je ova mala rezultatska kriza, bar je tema aktivnija. :mrgreen:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 31 dec 2020, 13:07

Ne dirajte mi Proroka, to je dobar momak i vrhunski stručnjak.

Mene možete, ja sam i onako kriv uvijek za sve :oops:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 31 dec 2020, 13:09

Ne vidim fakat poentu ikakvog nerviranja.
Dobro je da se konacno skinuo maler i osvojila titula nakon dugo godina pa se lakse dise. Sto kaze Finn, igra se maksimalno koliko moze pa cemo vidjeti sta ce na kraju od svega biti. :D
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Prophet
Kontakt:

Post Postao/la Prophet » 31 dec 2020, 13:14

mirgerr je napisao/la:
31 dec 2020, 13:09
Ne vidim fakat poentu ikakvog nerviranja.
Dobro je da se konacno skinuo maler i osvojila titula nakon dugo godina pa se lakse dise. Sto kaze Finn, igra se maksimalno koliko moze pa cemo vidjeti sta ce na kraju od svega biti. :D
Porasli nam apetiti, što je i normalno jebga. Ali hajde, malo se iznerviramo, druzimo, sekiramo, manje slavimo otkad sam došao i tako :D

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 31 dec 2020, 13:20

Finn je napisao/la:
31 dec 2020, 12:41
Slazem se za dio u vezi FA kupa, ne ocekujem nista jer je ekipa i ovako u klimavoj formi a spisak povreda je konstantno dug. Ne slazem se da ekipa igra dobro, a uzrocnik je svakako i vec pomenuti spisak povreda na gotovo svim dijelovima terena. Igra prema naprijed je veoma tanka i uglavnom sve sto se napravi i pogodi je na individualni kvalitet pojedinaca, ili ponavljanje istih napada i ubacaja dok jednom koncentracija protivnika ne popusti (iznimka utakmica sa Palaceom).

Ono sa cim mozemo biti zadovoljni je zapravo odbrana, tj. dobar omjer primljenih golova u odnosu na projektovano obzirom ko cini stoperski par u nedostatku pravih stopera. Stoper se u januaru mora dovesti, moze Klopp prosipati demagogiju kako je zadovoljan ovim opcijama, jedini razlog da se ne dovede niko je nedostatak novca zbog krize uzrokovane pandemijom. Cinjenica je da stoper mora doci jer smo jos jednu povredu udaljeni od toga da nema bukvalno ko igrati.

Uzimajuci u obzir sve okolnosti, povrede, fizicki zahtjevnu sezonu, solidno je to sve rezultatski ali igra i ono sto se desava na terenu se mora brzo popraviti inace nam slijedi teska borba za titulu uz obavezno ispadanje iz svega ostalog, jer Liverpool sa ovoliko povreda i dalje nije spreman da gura na vise frontova.

Svim redsima sretna nova godina i da uz navijace u novoj godini proslavimo novu titulu :bih:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Prophet
Kontakt:

Post Postao/la Prophet » 01 jan 2021, 11:52

Sretna Nova Redsi, sve najbolje :salut:

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 02 jan 2021, 12:02

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 02 jan 2021, 22:09

Iduce tri tekme ce nam definisati ovu sezonu i ocekivanja u EPLu.

Vidjet cemo da li ce klopp spremit promjene ili ce nastavit po istom.

Prophet
Kontakt:

Post Postao/la Prophet » 03 jan 2021, 11:33

Kakav je ovaj Botman, je li ga iko ikada gledao, osim Kloppa naravno?
Ps. mrzim kad igramo ponedjeljkom, nikad dočekati :D

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 03 jan 2021, 14:27

James Pearce
@JamesPearceLFC
·
1h
No talks over a deal for Sven Botman. Liverpool not considering a move for him. Sounds like someone is trying to drive up the price/interest in the Lille defender. #LFC
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 jan 2021, 20:01

Well, well, well, fuck us :bow:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 04 jan 2021, 20:02

Hendo na stoperu, uff :silent:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 04 jan 2021, 20:04

Kakav lik, da li ce nas cijelu sezonu jbt s ovim postavama :rol:

Soton je vjerovatno najopasnija ekipa u eplu iz prekida, bit ce veselo to pratit :tokralju:

Prophet
Kontakt:

Post Postao/la Prophet » 04 jan 2021, 20:38

Hendo-Fab stoperi, igramo za gol više. Soton bez Romeua, sa Stephensom na stoperu i to moramo iskoristiti. Cmon Reds!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 04 jan 2021, 21:04

Odlican pocetak

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.